Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cok saol canım herşeyın hayırlısı

gecikme yok canım bır kac gun var daha olmama ama inşallah olmam bebişim olur

inş canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bende çok istiyoorum artık her gece rüyamda bebek görüyorum o kadar bilinç altıma yer etmişki gecem gündüzüm bebek bebek bebek inş Allahım hayırlı sağlıklı eli ayağı tam evlatlar nasip eder hepimize emir_bebek:AMİNNNNNNNNNNNNNN)

slm kızlar dün evde kocamın canına okudum resmen çok sinirliydim herşeye söylendim durdum eşimde kedi gibi bi köşeye sindi sustu sonra sinirim geçti çok güldüm kocişin o haline
nette ehliyet sınav soruları çözüyorum birazdan çıkıcam kursum var bu hafta son bitiyor artık

Allah iyiyliğini versin kızz neden yaptın ki öyle

aminnnnnnnnnnnnnnnnn canım bende aynen senın durumundayım:2:

benim durumum da benzerlikler taşıyo zaman zaman

kızlar mola,sora gelicem

arkadaşlar benım kocişim geldi ben cıkıyorum yarın inşallah mujdeyı vererim size öptüm sizi bay

bizdede aynı şeyler vardı birara ama iyiyiz şimdi..üzmeyin birbirinizi yok yere

Allah iyiyliğini versin kızz neden yaptın ki öyle

ya bütün gün bi sürü şey oldu bikaç kişi beni sinir etti telefonlada konuştuk biliyordu neyse akşam kursa gittim 8.30 da çıktığı biliyor gelmiş 8 de bi çıktım yarım saattir seni bekliyorum nerdesin demezmi?işte o an fişek patladı bende durduramadım kendimi eve geldik sağa sola eşyalarını atmış onlarıda görünce çoştum nasıl sessiz durdu hiç bulaşmadı bana sonra sinirim geçince güldüm o haline

valla canım bazen oluyor insana deliye dönüyoyosun birdenbire bendede oldu bugün bende telde bağırdım kaldırdım attım telefonu eşimde işten çıktı geldi yüzüme güldü falan neyseki geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…