yarın güzel hbrlerle gelirsin bizede müjdeyi verirsin inşallah cnmcım
inş canım yaa eğerki hayırlısıysa inş hamişşindir bir an hamilesinde ben mi kaçırdım heberi dedim diğer rahatsızlığın için geeçmiş olsun kuzucum yarın bekliyorum haberini o zaman sabırsızlıkla inş bebiş haberini duyarız canım inş
kızlar gecikme olmadan kan tahlılınde bellı olur dimi gebelik
inşallah canım rabbaim o haberi size vermeye nasıp eder inşalla
kızlar gecikme olmadan kan tahlılınde bellı olur dimi gebelik
aminnnnnnnn canım inş bekliyoruz bizde senin gibi yarını inş hayırlı haberlerle gelirsin adetin daha gecikmedimi ne kadar var yani canım
gecikme yok canım bır kac gun var daha olmama ama inşallah olmam bebişim olur
gecikme yok canım bır kac gun var daha olmama ama inşallah olmam bebişim olur
slm kızlar dün evde kocamın canına okudum resmen çok sinirliydim herşeye söylendim durdum eşimde kedi gibi bi köşeye sindi sustu sonra sinirim geçti çok güldüm kocişin o haline
nette ehliyet sınav soruları çözüyorum birazdan çıkıcam kursum var bu hafta son bitiyor artık
inş canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bende çok istiyoorum artık her gece rüyamda bebek görüyorum o kadar bilinç altıma yer etmişki gecem gündüzüm bebek bebek bebek inş Allahım hayırlı sağlıklı eli ayağı tam evlatlar nasip eder hepimizeemir_bebek: AMİNNNNNNNNNNNNNN)
inş hayırlısıyla dileklerimiz kabul olur kuzumaminnnnnnnnnnnnnnnnn canım bende aynen senın durumundayım:2:
slm kızlar dün evde kocamın canına okudum resmen çok sinirliydim herşeye söylendim durdum eşimde kedi gibi bi köşeye sindi sustu sonra sinirim geçti çok güldüm kocişin o haline
nette ehliyet sınav soruları çözüyorum birazdan çıkıcam kursum var bu hafta son bitiyor artık
sewdammm asembb kabul etmişim dimi arkadaşlığı yapabilmişmiyim bilemiyorum :18:
Allah iyiyliğini versin kızz neden yaptın ki öyle
arkadaşlar benım kocişim geldi ben cıkıyorum yarın inşallah mujdeyı vererim sizeöptüm sizi bay
ya bütün gün bi sürü şey oldu bikaç kişi beni sinir etti telefonlada konuştuk biliyordu neyse akşam kursa gittim 8.30 da çıktığı biliyor gelmiş 8 de bi çıktım yarım saattir seni bekliyorum nerdesin demezmi?işte o an fişek patladı bende durduramadım kendimi eve geldik sağa sola eşyalarını atmış onlarıda görünce çoştum nasıl sessiz durdu hiç bulaşmadı bana sonra sinirim geçince güldüm o haline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?