Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya olacak ya olacak gülbebekim..
hayıt hapı vesile olucak inşallah

yeni bat kaç?(gelmicek hiç ama olsun yazalım)
MEG ağzından bal damlıyor kuzum beee bu ay hayıt kardeşliği yapıyoruz ve hamiş kalıyoruz hep birlikte yeni bat 29ARALIK

Duygum geçmiş olsun kuzummmm bu arada aşılama olamıyorum bu ay talihsizlik işte dediğine geldim hayıt hapı aldım preesed alıcamda sen nerden aldın bana bir özelden yazıver kuzum öpüyorummmm hamiş kalıcaz bu ayyyy inşallah

SEVDA hadi hayırlıısıı hayırlı haberlerle gelll canımmmmm

Ferda canım ya bısı daha sorucam şimdi benım Lh yuksek ya o düşmeden hamıle kalamam dimi su durumda?

Yani boşamı ugrasıyorum acaba suanda halvet malvet ısıyle?

öyle söyleme canım
kimin gebe kalıp kimin kalamayacağı hiç belli olmaz
o yüzden tabi ki halvete devam
şu an zor gibi görünse de olmaz diye bişey yok bence
sen elinden geleni yap gersini Allaha bırakıcaz zaten

denerim valla
ama sırf alnıma bir yaprağını koyacam diye koca lahanayı almak saçma

evt saol cnm ii oldu bu site ben de guneş kremi almak istıorm tenm hassas biraz güneşe ama bahara dogru alcm artık alırım bu siteden

denerim valla
ama sırf alnıma bir yaprağını koyacam diye koca lahanayı almak saçma

demi yaa haklsn belki sarmasını falan yapcagın zaman alır bi yapragını ayırrsn hoş o da her zaman ele gelmz ama şimdi geçıomş şükür kendlgnden başın geçmzse aklnda bulunsn denersn o zaman ...

demi yaa haklsn belki sarmasını falan yapcagın zaman alır bi yapragını ayırrsn hoş o da her zaman ele gelmz ama şimdi geçıomş şükür kendlgnden başın geçmzse aklnda bulunsn denersn o zaman ...

evet canım ya geçmezse gözüm görmez valla alırım koca lahanayı
ben hiç sarmadım lahana
hem çok zor onu sarması
hazır sarılmışı varsa yerim ama

ferda bisey sorucm idrar yolu iltihabi cikti demissin bu gebelige engel mi bi bilgin var mi bende de var ve cok tedirgin oluyormmm

Doğru dıyorsun zor gibi gözüksede rabbım büyük.

Ben üstüme düşenı yapım gerısı allaha kalmıs.

Öpüyorum hepinizi cıkayım,eşim gelır birazdan.

İyi aksamlar.

ferda bisey sorucm idrar yolu iltihabi cikti demissin bu gebelige engel mi bi bilgin var mi bende de var ve cok tedirgin oluyormmm

valla canım doktorlar engel değil dese de ben engel olacağını düşünüyorum nedense
doktora gitsen antibiyotik verir hemen geçer canım
hem antibiyotik içemediğimden geçti mi emin değilim
bana toz ilaç verdi bitane, iki kere içtim birer hafta arayla monurol şose mi ne
istersen al onu dene
bana bile verdiğine göre sana bir zararı olmaz
ama bence geçir canım onu

gülcüm yazayım tatlım burdan cnm gg den aldım ben ama dedgm gibi işte alt tarafı kutunn azcık ezlmiş geldi ama oyle bi salak kargo varki burda ürün bi gun sonra yollandı olnlar üç gün ellernde tuttular onların elnde olmş olma ihmtali çok fazla yoksa guzel bi şeklde beyaz bi kagıda sarmşlar içinde kullanma kklavuzu şırıngaları herşeyi var son kullanma tarihi de 2013 ama sen yok ben ordan almam dıosan bask eczanemzde die bi ste varmş ferda dedi baktım orda da var 104 lira orda ben kargoyla birlke 80 e aldım cnm karar senn ...bu arada aşılama için hiç üzülme ve acele etme bence hayıt sana çok ii gelck bi de preseed gelck inşş bu ay bebişinn cnm benm

benim rahimde yara vardı,eşimdede ileri sperm hareketliliği %5 ti yavaş hareketlide %11 di işte böyle hemde sperm testi yaptırdığımız ay hamile kaldım

Rabbim nasip ettikten sonraa...bende aynen senin gibiyim canım. eşim test yaptırdı sayısı çok düşüktü (6 milyon) ve en ümitsiz olduğum o ayda hamile kaldım.şükürler olsun..Allahım burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah bu duyguyu.sana da çok geçmiş olsun tatlım.zor ama mükafatı çok büyük Allahın izniyle

kızlar okusanıza

evet canım ya geçmezse gözüm görmez valla alırım koca lahanayı
ben hiç sarmadım lahana
hem çok zor onu sarması
hazır sarılmışı varsa yerim ama

valla ben de sarmadım cnmcm bana da zor gelıo kalın çok yaprak sarıorm ince ince ama lahna alıp tek başma denemdm henuz kaynvaldem çok guzel yapıo yapnca çağrıo yıoz nasl gelnm amaaa

canım aklınızda bulunsun kargodan ürün gelince kargocunun yanında açtırın
kutusu zarar görmüş olan ürünü almak zorunda değilsin
kargocu tutanak tutmak zorunda
ona göre iade edebiliyorsun ürünü
eczanemizde de preseed varmış evet
kargosu bedavaymış onunda 104tlye

cipro diye bi ilac verdi geciyo ama tekrarliyo dr bana da engel degil dedi ama bende inanmiyorm nasil oluyo anlamiyorm ya ilerlemsinden korkuyorm

demi yaaa bak iştee inş bizim de oyle olurr Allahımm sen buyuksn yarabbimm bnm de kafamda hep acaba bizm degerlerde iielşme oldu mu :26:46 gun falan oldu kürlere başlayalı vitamn hapınn birnn ikinci kutusu btti kürler de son gaz dvm ee bu ay da preseed var ii olck ii olck inşşş

Duygucum senin aldığın yerden alayım diyorum canım hadi hayırlısı ilk defa böyle şeyler yapıcam bbakalım belkide mucize olur bende umutlandım şimdi sen söylemiştin o günden beri keşkee vaktim olsaydıda yapsaydım falan diyordum aşılama olmayacak belki ama hayıtla preesedi denemiş olacağım hiç olmazsa ve umudum var preesedda aşılama gibi birşey aynı görevi görüyorlarmış gibi geliyor...Rahim asitinden zarar görmeden bütün spermleri rahime gönderen bir jel hadi hayırlısı bu aradaa rüyan hayra çıksın inşallah amaa Yasinini oku vee rüyada görülen o türbedeki zatın ruhuna diye gönder ve dileğini dile bence....

sen hamile kalmadan once oyle bi sorunun yokmuydu :44:

cipro diye bi ilac verdi geciyo ama tekrarliyo dr bana da engel degil dedi ama bende inanmiyorm nasil oluyo anlamiyorm ya ilerlemsinden korkuyorm

cyclo prognovamı canım bende kullandımda ondan eğer oysa gebeliğe engel değil o.Adet düzenleyici

valla canım ben zaten hayatımda 3 kez daha olmuştum
birinde bişiler içmiştim geçmişti diğerinde kendiliğinden geçti
bu sefer hamile olduğumdan tedirginim ben
inşallah artmaz canım ikimizinki de
sen de acaba intim jellerden mi alsanki
ben aldım kullanıcam
numismed intim jel, phı vajinaya en yakın olanı
eczanemizde sitesinde %40 indirimle 12,6 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…