MEG ağzından bal damlıyor kuzum beee bu ay hayıt kardeşliği yapıyoruz ve hamiş kalıyoruz hep birlikteya olacak ya olacak gülbebekim..
hayıt hapı vesile olucak inşallah
yeni bat kaç?(gelmicek hiç ama olsun yazalım)
keşke bu siteyi daha once soyleseydin ferdacım preseed de varmş 104 tl ya bnm preseedin son kullanma tarihi hologramı hepsi var üstünde ama sanırım kargoda gelrken paket ezlmiş paketin alt tarfında açılma olmuş ama eziklik var ezilmedn oldugu belli de yine o şeklde gelmesi hoş degl neyse aldım artık içinde herşeyi mevcut şırıngaları falan kullanma kılavuzu ..son kullanma da 2013 inş kandırılmamışımdır !!!!
Ferda canım ya bısı daha sorucam şimdi benım Lh yuksek ya o düşmeden hamıle kalamam dimi su durumda?
Yani boşamı ugrasıyorum acaba suanda halvet malvet ısıyle?
bugun neşe karabocek soyledi lahanayı alıp ütüluomşsn sonra ılık ılık alnına koyuyomşsn şıp die gecıomş baş agrısı onn yalancıyım valla blmıorm ama ne varsa da dogalda var dogrudur bence
inşallah iyidir canım
siteyi daha önce gördüm ama güvenilirliğinden emin olmadığımdan tavsiye etmek istemedim canım
ben siparişimi verdim ve elime ulaştı
artık güvenilir olduğuna eminim
bundan sonraki ihtiyaçlarınız için aklınızda bulunsun işte
indirimli ürünler çok fazla
GNC ürünlerini bile satıyorlar hem de indirimli
zaman zaman herşey indirime giriyor işte
sebamed şampuan 37 tl iken 23 tlye aldık biz
baya baya ucuza geldi
indirimleri takip etmek lazım
hem de ertesi gün verdiler kargoya hemen geldi elime
denerim valla
ama sırf alnıma bir yaprağını koyacam diye koca lahanayı almak saçma
demi yaa haklsn belki sarmasını falan yapcagın zaman alır bi yapragını ayırrsn hoş o da her zaman ele gelmz ama şimdi geçıomş şükür kendlgnden başın geçmzse aklnda bulunsn denersn o zaman ...
öyle söyleme canım
kimin gebe kalıp kimin kalamayacağı hiç belli olmaz
o yüzden tabi ki halvete devam
şu an zor gibi görünse de olmaz diye bişey yok bence
sen elinden geleni yap gersini Allaha bırakıcaz zaten
ferda bisey sorucm idrar yolu iltihabi cikti demissin bu gebelige engel mi bi bilgin var mi bende de var ve cok tedirgin oluyormmm
MEG ağzından bal damlıyor kuzum beee bu ay hayıt kardeşliği yapıyoruz ve hamiş kalıyoruz hep birlikteyeni bat 29ARALIK
Duygum geçmiş olsun kuzummmm bu arada aşılama olamıyorum bu ay talihsizlik işte dediğine geldim hayıt hapı aldım preesed alıcamda sen nerden aldın bana bir özelden yazıver kuzum öpüyorummmm hamiş kalıcaz bu ayyyy inşallah
SEVDA hadi hayırlıısıı hayırlı haberlerle gelll canımmmmm
evet canım ya geçmezse gözüm görmez valla alırım koca lahanayı
ben hiç sarmadım lahana
hem çok zor onu sarması
hazır sarılmışı varsa yerim ama
gülcüm yazayım tatlım burdan cnm gg den aldım ben ama dedgm gibi işte alt tarafı kutunn azcık ezlmiş geldi ama oyle bi salak kargo varki burda ürün bi gun sonra yollandı olnlar üç gün ellernde tuttularonların elnde olmş olma ihmtali çok fazla yoksa guzel bi şeklde beyaz bi kagıda sarmşlar içinde kullanma kklavuzu şırıngaları herşeyi var son kullanma tarihi de 2013 ama sen yok ben ordan almam dıosan bask eczanemzde die bi ste varmş ferda dedi baktım orda da var 104 lira orda ben kargoyla birlke 80 e aldım cnm karar senn ...bu arada aşılama için hiç üzülme ve acele etme bence hayıt sana çok ii gelck bi de preseed gelck inşş bu ay bebişinn cnm benm
valla ben de sarmadım cnmcmbana da zor gelıo kalın çok yaprak sarıorm ince ince ama lahna alıp tek başma denemdm henuz kaynvaldem çok guzel yapıo yapnca çağrıo yıoz nasl gelnm amaaa
valla canım doktorlar engel değil dese de ben engel olacağını düşünüyorum nedense
doktora gitsen antibiyotik verir hemen geçer canım
hem antibiyotik içemediğimden geçti mi emin değilim
bana toz ilaç verdi bitane, iki kere içtim birer hafta arayla monurol şose mi ne
istersen al onu dene
bana bile verdiğine göre sana bir zararı olmaz
ama bence geçir canım onu
benim rahimde yara vardı,eşimdede ileri sperm hareketliliği %5 ti yavaş hareketlide %11 di işte böyle hemde sperm testi yaptırdığımız ay hamile kaldım
Rabbim nasip ettikten sonraa...bende aynen senin gibiyim canım. eşim test yaptırdı sayısı çok düşüktü (6 milyon) ve en ümitsiz olduğum o ayda hamile kaldım.şükürler olsun..Allahım burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah bu duyguyu.sana da çok geçmiş olsun tatlım.zor ama mükafatı çok büyük Allahın izniyle
kızlar okusanıza
gülcüm yazayım tatlım burdan cnm gg den aldım ben ama dedgm gibi işte alt tarafı kutunn azcık ezlmiş geldi ama oyle bi salak kargo varki burda ürün bi gun sonra yollandı olnlar üç gün ellernde tuttularonların elnde olmş olma ihmtali çok fazla yoksa guzel bi şeklde beyaz bi kagıda sarmşlar içinde kullanma kklavuzu şırıngaları herşeyi var son kullanma tarihi de 2013 ama sen yok ben ordan almam dıosan bask eczanemzde die bi ste varmş ferda dedi baktım orda da var 104 lira orda ben kargoyla birlke 80 e aldım cnm karar senn ...bu arada aşılama için hiç üzülme ve acele etme bence hayıt sana çok ii gelck bi de preseed gelck inşş bu ay bebişinn cnm benm
valla canım doktorlar engel değil dese de ben engel olacağını düşünüyorum nedense
doktora gitsen antibiyotik verir hemen geçer canım
hem antibiyotik içemediğimden geçti mi emin değilim
bana toz ilaç verdi bitane, iki kere içtim birer hafta arayla monurol şose mi ne
istersen al onu dene
bana bile verdiğine göre sana bir zararı olmaz
ama bence geçir canım onu
cipro diye bi ilac verdi geciyo ama tekrarliyo dr bana da engel degil dedi ama bende inanmiyorm nasil oluyo anlamiyorm yailerlemsinden korkuyorm
cipro diye bi ilac verdi geciyo ama tekrarliyo dr bana da engel degil dedi ama bende inanmiyorm nasil oluyo anlamiyorm yailerlemsinden korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?