Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun benimde 14 aralık bat inşallah önce senden alırız güzel haberi canım inşallah bizimle kalırlarrrr tatlım

sağol cnm benım amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah peşpeşe gelir hamiş hbrleri inşallah

kizlar masallah neler kaynatmissiniz
spoilere bayildim
ben daha bir tane koltuk sildim
vurun lem bana ne beceriksizim
of ya canim istemiyor
diger ikisinide yarin silerim artik
bu arada kizler biz hafta sonu tasiniyoruz esim söyledi telde
sok oldum
kac aydir tasincaz tasincaz ev bitmis sükür
giremessem merak etmeyin diye simdiden söylüyorum
tamda halvet zamanina geliyor ama bakalim
insallah cok yorulmam bir sekilde halletcez insallah

bende ondan zaten içicem,yoksa ben gebeyim yani..
2 tane istiyorum sadece..

adetin 3. günü başlayın deniyo ama ilk gün mü başlasak.. yani yumurta oluşumu adetin ilk günüyle beraber başlıyo ya :26:
ya bu dhc içmişti hayıt hapı,nerde meraktayım batı geçti.. inşallah vardır bebesi..

benim kociş yoldaymış gelio..
bende çıkayım görüşürüz canlarımmmm

bazen insanın içinden hiçbişey yapmak gelmiyo en azından sen birini yapmıssın cnmcım
hayırlı ugurlu olur yenı evınız inşallah cnmcım yorulmadan ev taşıma olmaz ama halvetleri aksatma yınede

evet ya bende merak içindeyim dhc gelmedi..inşallah bebiş gelmiştir..
neden 3.günü ki acaba..:44::44:öğreniriz meg ona göre başlarız datlım.şifalar olsun hepppiiciğimize.

eğer adet gecikip yapıldıgında test çift çizgi çıkar ama sonra kanamayla birlikte düşük gerçekleşir cnmcım

canım şimdi benim adetim 2 ay gecikti 14 eylülde oldu en son sonra diğer ayı bekledim 11 gün gecikti tabi bu sürede ara ara lekelenmeler oldu ve 3 tane idrar testi yaptım hep silik çıktı kanda baktırdım çıkmadı sonra kasım ayı oldu yine adet olmadım en son söktürücü ile adet oldum acaba diyorum bende mi kimyasal gebelik yaşadım olabilirmi acaba canım:2:

Kızlarr bu konuda çokmu şanssızımm bilmiyorum amaa talihsizlikler aldı başını gidiyor bu aralar ,malesef aşılama yaptıramıyorum bu ay çok ama çok üzgünüm.Bende bu ayı boş geçirmemek için gittim hayıt hapı aldım preesedla ovülasyon testi getirticem ggden ne yapayım bu konuda şanssızım herhalde.Allah herkese hayırlısını versin halbuki çok umutlanmıştım bu ay aşılama olucam diyeee bundada vardır bir hayır.Şu hayıt hapına ne zaman başlıycam bugün ilk günüm bilen varsa yazabilir mi?birde kaç tane içmem gerekiyor...

bazen insanın içinden hiçbişey yapmak gelmiyo en azından sen birini yapmıssın cnmcım
hayırlı ugurlu olur yenı evınız inşallah cnmcım yorulmadan ev taşıma olmaz ama halvetleri aksatma yınede

evet cnm süper oldu ama kaymak gibi süt dök yala
ins cnm bu evde cocuk odasi yokdu simdi cocuk odasi olan bir eve gidiyoruz
insallah yeni evimiz sans getirir.
aksatmamaya calisicam cnm insallah aksatmam bakalim.

silme artık koltuk moltuk kuzum,nasılsa taşınma işi varmış..
sora toptan yaparsın..
taşınma olayı sırasında gebe kalan çok olmuştu..
arada derede hesapsız yapılan halvetler ve fazla kafaya takmamak iyi geliyo heralde gelsin bebikin

slm kızlar nasılsınız

benim kociş yoldaymış gelio..
bende çıkayım görüşürüz canlarımmmm

görüşürüz aysunum

ilk gün başlayan da var.. ama 3. günü başlayın deniyor gülbebekim..
günde 1 tane içiliyo.. ovulasyonun sonuna kadar içiyosun..

belki de bu hayıtla gelicek bebeğin

Son düzenleme:

evet megim insallah dedigin gibi olur bebemm ya
silmeyim demi en iyisi zaten kacacak delik ariyorum
nefret ediyorum koltuk silmekten
cok isim var ya cokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…