Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

alınca prospektüsünü oku bakalım bir
eğer orda ilk gün yazıyorsa ilk gün başlarsınız canım
ben de kulaktan dolma bi bilgiye sahibim

slm kızlar ben dun okudum içinide adet donemıde dahıl 3 ay kullanımı onerılır dıyo yanı bırakılmadan ıcılıyo demekkı tabı hamılelık yoksa

ben dün başladım bugün 2.yi içtim..
hayırlı olsun inşallah 3 ay içerim..

hayırlı olsun şifa olsun bırsucumda guzel dua edelım ıns bı ay iç sonra bebiş geliyorum desın sende hapı bırak napcan hamılelıkte zararı olur içmezsın

kızlar acil durum :18::18::18:
benim dün 13.gündü ovucandaki çizgi silik çıkmıştı az önce yaptım çizgi nerdeyse yok gibi ben yoksa yumurtlama gününü mü kaçırdım ama geçen ay 15.gün ve 16.gün görmüştüm yaaaaaa:18::18::18:

meyaba arkadaşlarr nasılsınızzz görüşmeyeliiiii????
merhaba canım...nasılsın??
slm kızlar ben dun okudum içinide adet donemıde dahıl 3 ay kullanımı onerılır dıyo yanı bırakılmadan ıcılıyo demekkı tabı hamılelık yoksa

şifa olsun canlarımm..bebişleriniz tez zamanda gelsin inşallah..

kızlar bi kez daha sormak istiyorum..

bu hayıtı içmek için illede bi problemimiz olması gerekmiyor yani öyle mi??

hayırlı olsun şifa olsun bırsucumda guzel dua edelım ıns bı ay iç sonra bebiş geliyorum desın sende hapı bırak napcan hamılelıkte zararı olur içmezsın

datlum araya nokta koymamışım ya...yazım hatası sorry..
hayırlısı olsun inşallah..3 ay içerim ancak..

Son düzenleme:

hülyacım kaçırmadın canımm..dün çizgiyi görüp bugün görmedi isen..yumurtlalam devam ediyo..hatta bugün yarın arası yumurtluyosun demek..bugünü yarını ihmal etmeyin..dünde oldu ise tamam işte..

yanı bebişimizin olmaması en buyuk sorun benım için
aysuncum benımde prolaktın olmak uzere butun hormonlarım normal ama hormon dedıgın sey cok oynak ve ben yan etkısı oldugunu dusunmuyorum mesela ferdayı hatırlasana hormonları bı dusuk bı yuksek cıkıyodu o sureklı yaptırdıgı için yakalıyodu bence iç şifa allahtan sebeb olur ınş kı içinde sadece prolaktın ıçin demıyo adet agrısı gogus hassasıyetı ve bır suru sey duzene soktuğu yazıyo yanı

akntın geldi mi cnm şeffaf ? bi de ateşin durumu ne ? bence daha yumrtlama olmamştr cnm bak bnm de gecen ay bi gun önce iknci çzigi nerdeyse yoktu bi gun sonra iki çizgi de vardı belli olmuo yani senn de oyle bşeydir bence kaçrmamşsndr sanmam...

kızlarr bende bebiş istiyorummm ama yokk gelmemekde ısrarcıı. bu hayıtt otu nasıl bişeyy hiç duymamıştımm deneyenler varmııı..ben çörek otumu dersiniz soğanmı dersinizz neler neler denedimm ama yokkkk hiç olmadı iki ayda klomen denetti doktorcumuz ama oda fayda etmedii.. keşkeeeee her isteyen her istedi zamanda kavuşsaa bebegee((

tamam yoluzuncum..
bize bi çok yararının olduğunu okudum sizlerde ferda meg duygu hepiniz söylediniz canlarım çok sağolun..
az önce benim kocaya söyledim de..
pimpirikli şey korkuttu beni yaa..
aman bişey olurda şöylede böylede..vsvsvs..
neyse çok saol tatlım onu dinlemeyip alacağım ben gerekirse gizli alır içerim

ama canım benim o malum akıntım gelmedi her ay gelirdi ve ateşimde yükselip düşmedi baksana ateş tabloma
2 gün 36.3
3.gün 36.3
4 gün ölçmedim
5 gün ölçmedim
6 gün 36.1
7 gün 36.2
8 gün 36.2
9 gün36.3
10 gün ölçmedim
11 gün 36.3
12 gün 36.2
13 gün 36.4

ben de mi alsam aysunmm yaa :44:acaba stresten hormonlar oynamış mıdır ? benm kırmızılar yeni gtti geç mi kaldım içmeye başlamak için acaba :44::44::44:

cnm sen fertity frendnn tablo yapsana daha rahat olur oyle cnm bence şu an ovulasyon falan yok ama yarına ve öbürgüne dkkat et az kalmş bence ateş yukselmede aniden düşüşe geçmemiş ama geçer bi kaçgune kalmaz

inşallah kaçırmamışımdır canım ya ben kendimi biliyorum her ay 15 gün yumurtluyorum bu ay adet 3 gün erken geldi acaba etkilemiş olabilir mi yumurtlama günümü:18::18:

inşallah kaçırmamışımdır canım ya ben kendimi biliyorum her ay 15 gün yumurtluyorum bu ay adet 3 gün erken geldi acaba etkilemiş olabilir mi yumurtlama günümü:18::18:

bu tabolya göre etklmş gözkmuo cnm eli kulagnda bugun yarın olur ovulasyon sen akntıyı da takp et bakalım o gelnce drek anlıo insan zaten

ben beceremedim onu canım ya
şimdi tekrar baktım sanki dünküne yakın gibi olmuş :18:
öfffff eşimde gelmedi ki daha onun telefonundan çekip yüklerdim buraya benimkinin görüntüsü çok iyi değil de

aysuncum dün ben eczaneye hayıt hapını almaya gittim..
eczane sahibi bana kistin mi var diye sordu bende hayır adet düzenlemesi için alıyorum dedim..o da bu ilaç doğal bir ilaç ve hiçbir zararı yok dedi..içim rahatlayarak aldım bende..inşallah şifa olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…