alınca prospektüsünü oku bakalım bir
eğer orda ilk gün yazıyorsa ilk gün başlarsınız canım
ben de kulaktan dolma bi bilgiye sahibim
şimdiden hayırlı olsun o halde
otunun tadı çok kötüymüş canım
ben hapını içmiştim
kanamayı artırabilir diye adetin ilk günleri başlanması önerilmiyor ama sakıncası da olmayabilir tabi ki
tek risk kanamayı artırabilmesi işte benim bildiğim
ama birisi prospektüsünde adetin ilk günü başlanmalı yazıyor demiş
ben hiç hatırlamıyorum inan
kızlar şu malum jelin bikaç çeşidi varmış
ve hepside bu işe yaramazmış
biz hangisini alıcaz şimdi
ben dün başladım bugün 2.yi içtim..
hayırlı olsun inşallah 3 ay içerim..
merhaba canım...nasılsın??meyaba arkadaşlarr nasılsınızzz görüşmeyeliiiii????
slm kızlar ben dun okudum içinide adet donemıde dahıl 3 ay kullanımı onerılır dıyo yanı bırakılmadan ıcılıyo demekkı tabı hamılelık yoksa
ben dün başladım bugün 2.yi içtim..
hayırlı olsun inşallah 3 ay içerim..
hayırlı olsun şifa olsun bırsucumda guzel dua edelım ıns bı ay iç sonra bebiş geliyorum desın sende hapı bırak napcan hamılelıkte zararı olur içmezsın
kızlar acil durum :18::18::18:
benim dün 13.gündü ovucandaki çizgi silik çıkmıştı az önce yaptım çizgi nerdeyse yok gibi ben yoksa yumurtlama gününü mü kaçırdım ama geçen ay 15.gün ve 16.gün görmüştüm yaaaaaa:18::18::18:
merhaba canım...nasılsın??
şifa olsun canlarımm..bebişleriniz tez zamanda gelsin inşallah..
kızlar bi kez daha sormak istiyorum..
bu hayıtı içmek için illede bi problemimiz olması gerekmiyor yani öyle mi??
kızlar acil durum :18::18::18:
benim dün 13.gündü ovucandaki çizgi silik çıkmıştı az önce yaptım çizgi nerdeyse yok gibi ben yoksa yumurtlama gününü mü kaçırdım ama geçen ay 15.gün ve 16.gün görmüştüm yaaaaaa:18::18::18:
yanı bebişimizin olmaması en buyuk sorun benım için
aysuncum benımde prolaktın olmak uzere butun hormonlarım normal ama hormon dedıgın sey cok oynak ve ben yan etkısı oldugunu dusunmuyorum mesela ferdayı hatırlasana hormonları bı dusuk bı yuksek cıkıyodu o sureklı yaptırdıgı için yakalıyodu bence iç şifa allahtan sebeb olur ınş kı içinde sadece prolaktın ıçin demıyo adet agrısı gogus hassasıyetı ve bır suru sey duzene soktuğu yazıyo yanı
hülyacım kaçırmadın canımm..dün çizgiyi görüp bugün görmedi isen..yumurtlalam devam ediyo..hatta bugün yarın arası yumurtluyosun demek..bugünü yarını ihmal etmeyin..dünde oldu ise tamam işte..
tamam yoluzuncum..
bize bi çok yararının olduğunu okudum sizlerde ferda meg duygu hepiniz söylediniz canlarım çok sağolun..
az önce benim kocaya söyledim de..
pimpirikli şey korkuttu beni yaa..
aman bişey olurda şöylede böylede..vsvsvs..
neyse çok saol tatlım onu dinlemeyip alacağım ben gerekirse gizli alır içerim
ama canım benim o malum akıntım gelmedi her ay gelirdi ve ateşimde yükselip düşmedi baksana ateş tabloma
2 gün 36.3
3.gün 36.3
4 gün ölçmedim
5 gün ölçmedim
6 gün 36.1
7 gün 36.2
8 gün 36.2
9 gün36.3
10 gün ölçmedim
11 gün 36.3
12 gün 36.2
13 gün 36.4
akntın geldi mi cnm şeffaf ? bi de ateşin durumu ne ? bence daha yumrtlama olmamştr cnm bak bnm de gecen ay bi gun önce iknci çzigi nerdeyse yoktu bi gun sonra iki çizgi de vardı belli olmuo yani senn de oyle bşeydir bence kaçrmamşsndr sanmam...
inşallah kaçırmamışımdır canım ya ben kendimi biliyorum her ay 15 gün yumurtluyorum bu ay adet 3 gün erken geldi acaba etkilemiş olabilir mi yumurtlama günümü:18::18:
cnm sen fertity frendnn tablo yapsana daha rahat olur oyle cnm bence şu an ovulasyon falan yok ama yarına ve öbürgüne dkkat et az kalmş bence ateş yukselmede aniden düşüşe geçmemiş ama geçer bi kaçgune kalmaz
tamam yoluzuncum..
bize bi çok yararının olduğunu okudum sizlerde ferda meg duygu hepiniz söylediniz canlarım çok sağolun..
az önce benim kocaya söyledim de..
pimpirikli şey korkuttu beni yaa..
aman bişey olurda şöylede böylede..vsvsvs..
neyse çok saol tatlım onu dinlemeyip alacağım ben gerekirse gizli alır içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?