dereceniz varsa bakın bakem koltuk altından ateşlerinize :44:
ya ben mesela topikteyim ve yazışıyorum ya gündüz,bi 15 dakika kalkıyorum pc başından salonu süpürüyorum..
arada bi 10 dak kalkıyorum toz alıyorum mesela..
arada bi lavabo,küvet,wc ovmaca..
sora bir yarım saat yemek işi tamamdır..
cam çerçeve zaten silmem.. ayda bir temizlik için bir yardımcım var,ona seslenirim camlar fena yetiş diye..
o dip bucak şaapar..
Ah ah anne olsa yapar mı hiç?Bakıcısıyla binmiş asansöre.Gel de millete güven çocuğunu teslim et.Megim bence ısı konusuna pek takılma bak düşükte olsa hamile olma olasılığı olabiliyoırmuş.İnşallah bu ay bebişin seninledir
Kızlar akşam haberlerde bir bebek gösterdi bir buçuk yaşında ayağı asansörün kapısıyla duvarın arasına sıkışmış ezilmiş kırık yoktu ama zedelenmişti Allah korusun kopabilirdide ayağı böyle haberler izleyince ben çok sinirleniyorum.Ben asansöre kendim bile binince ikinci bir kapısı yoksa kapı tarafına yakın durmam bu nasıl bir anneki bebeğini kucağına almak yerine yere bırakmış elide sıkışabilirdi bebeği hayatını bile kaybedebilirdi.Bebekler yürümeye başladığı andan itibaren sürekli yeremi bırakılmalı ben şahsen tehlikeli olabilecek durumlarda yürüse bile kucağımdan indirmem bunu bu anne neden düşünememiş.
Yok canım valla keşke olsa.
Benim derecem yokNedense hiç eksikliğini hissetmedim ama bebiş olursa mutlaka bir tane alırım kulaktan bakılan ateş ölçerlerden.
iyi peki de,ben az önce ölçtüm; 37.2
yani bu bayaa bir hararet demek.. hasta da değilim çok şükür..
ama gebe olduğumu da sanmıyorum..
bi bakın ya hedddiiiii
meg ben ekim ayında ölçüyordum
ve akşamları bazen 36.8 bazen 37 çıkıyordu
akşam vücut ısısı artıyor ondan
neye dikkat ettim biliyo musunuz,
korunurken de yada evlenmeden önce de hani hasta gibi hissedip ateş bakarız ya,ööle baktığım zamanlar 36.3 falan olurdu.. yani normal vücut ısısı..
şimdi yumurtalıklarda sürekli bir faaliyet var ya acaba hani gebelik olmasa da ondan vücut ısısı yüksek oluyo olabilir mi diye düşünmekteyim..
Ah ah anne olsa yapar mı hiç?Bakıcısıyla binmiş asansöre.Gel de millete güven çocuğunu teslim et.
kkoltuk altı mı,dil altı mı?
seyyyaaahhhhh ne hatırladııımmmm
hani ateş ölçmeyi ilk konuştuğumuzda hani hani nerden ölçülcek diye konuşmuştuk daaa......
35.6..........................................................
he ya hatırladım
yok koltuktan yok dilden yok makattan
şaşırdıydık nereye sokacağımızı
nisacımm gelmiş
kkoltuk altı mı,dil altı mı?
seyyyaaahhhhh ne hatırladııımmmm
hani ateş ölçmeyi ilk konuştuğumuzda hani hani nerden ölçülcek diye konuşmuştuk daaa......
mrb şekerler
meg tatlım benide gaza getirdin ben ölçtüm ateşimi 36.9 çıktı dil altından koltuk altı 36.2 biz 2 kişi analı kızlı senin ateşine yetişemedik valla
bu ne ateş böyle pek bi ateşli hatunsun anladık yani
yok bööle bi alıklık ama seyyahım yaaatamm embolar gibiymişiz
sen makattan dimiştin de,ben makat ne alaka olsa olsa öndendir dimiştimdi
Megim en yüksek ateş senin ki gibesin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?