Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eet pisim,sabahın köründe askerler gibi kalkıp evi bal dök yala yapınca kimseler madalya takmıyo..
bak keyfine

heç
kendimizi paralıyoruz ne oluyor
şimdiye kadar çok temizlik yaptıgı için 1.olan kım var

evi gerektiği kadar temizlerim
keyfime bakarım
heç kendimi paralayamam
ölümlü dünya temizle temizle nereye kadar

eet pisim,sabahın köründe askerler gibi kalkıp evi bal dök yala yapınca kimseler madalya takmıyo..
bak keyfine

Ama evim zaten temiz kalıyorkiBen pratikim o yüzden uyumaya vaktim kalıyor uyanınca oturma odasını toparlayıp ortaya süpürge tutuyorum.Yemekleri eşim işten gelmesine 45 dk. kala yapıyorum her yemek pişirme sonrası tüm ocağı ve tezgahı çamaşır sulu mutfak jelle temizliyorum.Banyoyuda banyo yapacağım zamanlarda çifliyorum temizliyorum.Çamaşırı sadece cumartesi günleri yıkıyorum.Haftada birde tüm evi dip köşe süpürüp sildimmi kim korkar ev işinden :124::124::124::124:

aynen
ama benim pisim olduğu için,salonu mutlaka hergün süpürürüm mesela..
şu ayakta duran süpürgeler var ya elektrikli hani,pratik.. onlardan aldım çok pratik..
onun dışında pek bi rahatımdır ben de..

benimkine öğrenilmş çaresizlik denir
neyse iyiyim şimdi
arada yokluyorlar

Allah korusun tatlım hiç de o durumda değilsin sen.Ne de olsa çocuğum olmayacak diyip çalışmayı bırakırsan (Allah korusun)öğrenilmiş çaresizlik durumu geçerli olur

aman ölmeyecez mi
ye iç keyfine bak
ama bebek olunca daha farklı düşünebilirim
demek istediğim evi pis pasak bırakmadan ara ara iş yapmak
yoksa hergun kapı pencere dip köşe hayatta yapmam
bebek olursa düşünürüz

Allah korusun tatlım hiç de o durumda değilsin sen.Ne de olsa çocuğum olmayacak diyip çalışmayı bırakırsan (Allah korusun)öğrenilmiş çaresizlik durumu geçerli olur

kendini gercekleştiren kehanet
allam bu terimler de kpssden yadigar kaldı bana
yok canım öle düşünmyrm elbet olacak inşllh
rabbim vercek
ama 7aydır durum böle oldugu için
ister istemez bi korku oluyor
allah büyük ne diyem

Ya ben niyeyse hala hafta içi temizlik yapamıyorum,Her gün evdeyim biriktirme pahasına haftasonuna bırakıyorum:44:

Bende öyle sıksık cam kapı koltuk halı vs. silmem.Camları kışın hiç silmiyorum nekadar pasaklıyım dimi Koltuklar yazdan yaza silinir ama çocuk olmadığı için yazdan yazada silsem kirlenmez.Mutfak dolaplarını senede 2 kez komple boşaltır iç dış temizler yerleştiririm.Ama dış kapaklarını kirlendikçe silerim.Çünkü mutfak dolaplarının dışı daha çabuk kirleniyor.Halıları kirlendikçe ya siler yada yıkamaya veririm.

Son düzenleme:
ya ben mesela topikteyim ve yazışıyorum ya gündüz,bi 15 dakika kalkıyorum pc başından salonu süpürüyorum..
arada bi 10 dak kalkıyorum toz alıyorum mesela..
arada bi lavabo,küvet,wc ovmaca..

sora bir yarım saat yemek işi tamamdır..
cam çerçeve zaten silmem.. ayda bir temizlik için bir yardımcım var,ona seslenirim camlar fena yetiş diye..
o dip bucak şaapar..

Aklına kötü şeyler getirme,hepimiz bebişimizi kucağımıza alacağız.

Ya ben niyeyse hala hafta içi temizlik yapamıyorum,Her gün evdeyim biriktirme pahasına haftasonuna bırakıyorum:44:

Ben temizliği cumaları yaparım.Haftasonu eşim evde olduğu için ya evde vakit geçiriiz yada biyere gideriz o yüzden haftasonuna bırakmam.Sadece çamaşırı cumartesi günleri yıkıyorum çünkü iki kişi olduğumuz için renklisi beyazı kazaklar vs. hepsi birer makina dolsun diye bekliyorum haftasonları yıkamak daha mantıklı oluyor.

neye dikkat ettim biliyo musunuz,
korunurken de yada evlenmeden önce de hani hasta gibi hissedip ateş bakarız ya,ööle baktığım zamanlar 36.3 falan olurdu.. yani normal vücut ısısı..
şimdi yumurtalıklarda sürekli bir faaliyet var ya acaba hani gebelik olmasa da ondan vücut ısısı yüksek oluyo olabilir mi diye düşünmekteyim..

dereceniz varsa bakın bakem koltuk altından ateşlerinize :44:

Son düzenleme:

Ateş olayına evvelden aklım ermedi ama gebelik olmazsa vücut ısısı yüksek olmuyor ki,yani bildiğim kadarıyla düşük olur

Megim bence ısı konusuna pek takılma bak düşükte olsa hamile olma olasılığı olabiliyoırmuş.İnşallah bu ay bebişin seninledir

Kızlar akşam haberlerde bir bebek gösterdi bir buçuk yaşında ayağı asansörün kapısıyla duvarın arasına sıkışmış ezilmiş kırık yoktu ama zedelenmişti Allah korusun kopabilirdide ayağı böyle haberler izleyince ben çok sinirleniyorum.Ben asansöre kendim bile binince ikinci bir kapısı yoksa kapı tarafına yakın durmam bu nasıl bir anneki bebeğini kucağına almak yerine yere bırakmış elide sıkışabilirdi bebeği hayatını bile kaybedebilirdi.Bebekler yürümeye başladığı andan itibaren sürekli yeremi bırakılmalı ben şahsen tehlikeli olabilecek durumlarda yürüse bile kucağımdan indirmem bunu bu anne neden düşünememiş.

Ateş olayına evvelden aklım ermedi ama gebelik olmazsa vücut ısısı yüksek olmuyor ki,yani bildiğim kadarıyla düşük olur

iyi peki de,ben az önce ölçtüm; 37.2
yani bu bayaa bir hararet demek.. hasta da değilim çok şükür..
ama gebe olduğumu da sanmıyorum..

bi bakın ya hedddiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…