eet pisim,sabahın köründe askerler gibi kalkıp evi bal dök yala yapınca kimseler madalya takmıyo..
bak keyfine
eet pisim,sabahın köründe askerler gibi kalkıp evi bal dök yala yapınca kimseler madalya takmıyo..
bak keyfine
anaaağğğmmm topik dağılmış ben yine kendi kendime konuşuyorum
heç
kendimizi paralıyoruz ne oluyor
şimdiye kadar çok temizlik yaptıgı için 1.olan kım var
evi gerektiği kadar temizlerim
keyfime bakarım
heç kendimi paralayamam
ölümlü dünya temizle temizle nereye kadar
benimkine öğrenilmş çaresizlik denir
neyse iyiyim şimdi
arada yokluyorlar
aynen
ama benim pisim olduğu için,salonu mutlaka hergün süpürürüm mesela..
şu ayakta duran süpürgeler var ya elektrikli hani,pratik.. onlardan aldım çok pratik..
onun dışında pek bi rahatımdır ben de..
Allah korusun tatlım hiç de o durumda değilsin sen.Ne de olsa çocuğum olmayacak diyip çalışmayı bırakırsan (Allah korusun)öğrenilmiş çaresizlik durumu geçerli olur
Ama evim zaten temiz kalıyorkiBen pratikim o yüzden uyumaya vaktim kalıyor uyanınca oturma odasını toparlayıp ortaya süpürge tutuyorum.Yemekleri eşim işten gelmesine 45 dk. kala yapıyorum her yemek pişirme sonrası tüm ocağı ve tezgahı çamaşır sulu mutfak jelle temizliyorum.Banyoyuda banyo yapacağım zamanlarda çifliyorum temizliyorum.Çamaşırı sadece cumartesi günleri yıkıyorum.Haftada birde tüm evi dip köşe süpürüp sildimmi kim korkar ev işinden :124::124::124::124:
aman ölmeyecez mi
ye iç keyfine bak
ama bebek olunca daha farklı düşünebilirim
demek istediğim evi pis pasak bırakmadan ara ara iş yapmak
yoksa hergun kapı pencere dip köşe hayatta yapmam
bebek olursa düşünürüz
kendini gercekleştiren kehanet
allam bu terimler de kpssden yadigar kaldı bana
yok canım öle düşünmyrm elbet olacak inşllh
rabbim vercek
ama 7aydır durum böle oldugu için
ister istemez bi korku oluyor
allah büyük ne diyem
Ya ben niyeyse hala hafta içi temizlik yapamıyorum,Her gün evdeyim biriktirme pahasına haftasonuna bırakıyorum:44:
neye dikkat ettim biliyo musunuz,
korunurken de yada evlenmeden önce de hani hasta gibi hissedip ateş bakarız ya,ööle baktığım zamanlar 36.3 falan olurdu.. yani normal vücut ısısı..
şimdi yumurtalıklarda sürekli bir faaliyet var ya acaba hani gebelik olmasa da ondan vücut ısısı yüksek oluyo olabilir mi diye düşünmekteyim..
neye dikkat ettim biliyo musunuz,
korunurken de yada evlenmeden önce de hani hasta gibi hissedip ateş bakarız ya,ööle baktığım zamanlar 36.3 falan olurdu.. yani normal vücut ısısı..
şimdi yumurtalıklarda sürekli bir faaliyet var ya acaba hani gebelik olmasa da ondan vücut ısısı yüksek oluyo olabilir mi diye düşünmekteyim..
Ateş olayına evvelden aklım ermedi ama gebelik olmazsa vücut ısısı yüksek olmuyor ki,yani bildiğim kadarıyla düşük olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?