Kızlar ben kocişimi 15 dk da uyuttum geldim.
Sabah kaçta kalkıyorsunuz sorusuna cevap olarak.Ben genelde 3 te yatıyorum ertesi gün 15:00 da saat kurup zar zor uyanıyorum
Yani 12 saat uyuyorum
slm kızlar
biriniz tepemi tutsun felaket atıyor
ben bu bebeğe çok sinirleniyorum ha
7.ay ama yetti nazı...
moralinizi bozmak istemediğim için sadece okudum
gece gece ağladım yine
slm kızlar
7.ay ama yetti nazı...
gece gece ağladım yine
ahhaa ben senı kaderdaşım ilann ettiydim dimi al buda benden ama bu benden azcıkınn fazllaaa
Seyyahım üzülmek yok hepimiz her ay adet olunca hüsrana uğruyoruz ama yılmak yok ya geecek ya gelecek bu bebeler sadece biraz daha sabır Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Daha önümüzde deneyeceğimiz şeyler var doğal yoldan gelmezse tedaviyle gelir ama birşekilde gelecek
ya yapma ama bööle seyyahım
ammannn sendeeee bende gecen gun agladıydım salla oluyo öyle aradaa ama sana bir teselli olaraktan kendmi örnk vereyım ben hemen hemen 2 yıldır beklıyorum senın daha 7. ay doktorlar bile infeertilite demeden önce 1 yıl bekliyorlar..
ama hiç unutmam ilk klomen verdiginde bana infertilite tedavisi yazmıstı eve geldım baktım netten infertilite ne demek dye bi baktım ki kısırlık demekmiş wayyy bi kötu oldum ki anlatamamm ama alıştım rabbım buyuk sabırda verıyorr bazen oluyo taş değiliz ya ınsallah sınavımızdan alnımızın akıylannnn cıkarızz üzme be arkadaşşş herkesin derdi varr
ohh maşallah pisime
12 saat he
yok yok bi hamile kalayım karnıma karnıma vurcam
meg arada geliyolar kuzum
engelleyemıyorum
neyse
böle bunalımdayım ya
kesin gebeyim
ben ovulasyon haftamdayım
daha çalışmalar yeni başladı
umutsuzluğa kapıldım yine...
bu ay da olmassa
diğer ay preseed kullanacagımm
öle tasarlıyorum
bu arada bu spoileri denemeyen bi ben kaldıydım bende deneyim gideyim
spoiler
bu aksamki menüm kıymalı nohut pilav turşu bide kıymalı çiğ börek ama kalın oldu azcık tutturamadım bi dahakine inş..
slm kızlar
7.ay ama yetti nazı...
gece gece ağladım yine
Mutfak kapısını kapatıyorum balkonu açıyorum,ertesi gün de bütün evi havalandırıyoeum hiçbir şey kalmıyoroyyyyyyyyyyy
bende öleyimm ev kokucak diye kızartmaa pek yapmam yani yaparımda öyle misafir falan geldiğinde zorda kaldıgımda hele balıkk hiçç yapmam kayınvalideme gittiğimizde yeriizz cokk kötüyümmm al bana küçük tüp bitane balkonda kızartayım diorum bu sogukta balkonda kızarılırmı diyo ee aynı sey evde kızartsam camları açıcam sonuna kadarrr
Bebiş olunca seni göremiyecez desene,çok uyku yapıyorlarKızlar ben kocişimi 15 dk da uyuttum geldim.
Sabah kaçta kalkıyorsunuz sorusuna cevap olarak.Ben genelde 3 te yatıyorum ertesi gün 15:00 da saat kurup zar zor uyanıyorum
Yani 12 saat uyuyorum
yataktan bye bye ediyon heeee
iyiymiş
benimki de hamır işi hastası..börek poğaça.. pattis kızartması,sosis tava,menemen..makarna..köfte pilav..
çocuk menüsü yani
onun yüzünden kilo alıyorum.. halbuki ben ot çok severim..
He heenapim ama çok uykum oluyor.Kociş işe giderken pisiciğim geliyor koynuma ohh sıcacık uyuyoruz akşama kadar.15:00 da uyanıyorum yatağı topluyorum evi şöle bir üstten topluyorum.Temizliği haftada bir yada iki haftada bir yapıyorum.Evi topladıktan sonra anneme gidiyorum bakıyorum napıyor orada takılıyorum 17:30 a kadar sonra eve gelip yemek yapıyorum sonra kociş geliyor vs.
Bebiş olunca seni göremiyecez desene,çok uyku yapıyorlar
ben de denemek istiyorum
spoiler
ulan eşşek sıpası hele bir gel popona popona vuracağım
yettin canıma
AaaaBizim kız daha çalışmalra başlamadan umudu kesmiş Bende adet oldun sandım moral bozmak yok umutsuzluğa kapılmak yok gelecek bebelerimiz :124::124::124::124::124:
Canım tam ovu. günlerinde ağlamak olu mu hiç?Sağlıklı yumurtalar bekliyoruz biz,valla böyle yaparsak yumoşlar küser bize.
Mutfak kapısını kapatıyorum balkonu açıyorum,ertesi gün de bütün evi havalandırıyoeum hiçbir şey kalmıyor
Bebiş olunca seni göremiyecez desene,çok uyku yapıyorlar
Ha otu ben de çok severim.Bizimkiler çok şaşırır,çok ot yoktur bizim mutfağımızda ama ben kaçırmam yerim.
Ay bir olsa9 ay uyurum sorun değil yeterki gelsin nazlı kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?