megimmmm arada bakıp çıkıyorum bende fazla kalamadım görmemişimdir
bende özledim seni çokkkk sende benim için değerlisin kuzum benimmmmm artık buralardayım uğrarım hep
kızlar megancım maşallah cnm
Bu idareten ayıp olmasın diye koydum ama yarın güzelini koyacam kocam gelince
yaşasın olmuş
saol bebem çakma da olsa sarıyım işteseviyorum ama şimdi bebişten dolayı siyahlı sarı oldum
Bu idareten ayıp olmasın diye koydum ama yarın güzelini koyacam kocam gelince
tabi buralarda ol canım şebomm
bak megin hala ovucanlarla oynuyo,bi numarası yok yeni
yaşasın olmuş
saol bebem çakma da olsa sarıyım işteseviyorum ama şimdi bebişten dolayı siyahlı sarı oldum
yaşasın olmuş
olsun megim belki beni bekledin beraber hamile kalırız inşallah en kısa zamanda . yalnız bırakmam seni buralarda benn
hiiii evet ya ben napcam gibe olunca..
koyu sarı benim yada açık kumral diyelim..
bu kadar sarı değil yani..
şimdiden açmaktan vaz mı geçsem saçımı ya :26:
kızlar daha bir kaçınızı gördüm maşallah yani ben bu fıstık topiğin bebişlerini düşünemiyorum
Allahım inş bebişlerimizin resimlerinide koymayı nasip eder hepimize...
valla tatlım anladığım kadarıyla senin orjinal rengin ve süper görünüyo hiçç dokunma derim, sarı malesef saçı da mahvediyo ben tam karamel yada kumrala dönüyüm artık dedim bebiş geldi?bide saçlarım kalçama kadar şimdi hem iyice bakımsız kaldılar hemde rengarenk
Bence sana siyah daha çok yakışır
Bende sarı tonlarında kullanıyordum ama artık bebeiş düşüdüğümüz için hemde saçlarım çok yıprandığı için kendi saç rengime dönme kararı aldım herşeyin güzeli doğalı
bırakma buralarda ol şebomm
seninle haziran topiğinden beri beraberiz biz
Allahım inşallah böle çocuklarımızla kocalarımızla fotoğraf koymak da nasip olsun bize..ah ah inşallahhhh şööle çoluklu çocuklu olsak ne güzel olcak..
Anammm arkadaşlarımın hepsi ne kadar da güzelmiş öyle...İçinizin güzelliği yüzünüze de vurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?