Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tabi buralarda ol canım şebomm
bak megin hala ovucanlarla oynuyo,bi numarası yok yeni

Bu idareten ayıp olmasın diye koydum ama yarın güzelini koyacam kocam gelince

yaşasın olmuş
saol bebem çakma da olsa sarıyım işte seviyorum ama şimdi bebişten dolayı siyahlı sarı oldum

yaşasın olmuş
saol bebem çakma da olsa sarıyım işte seviyorum ama şimdi bebişten dolayı siyahlı sarı oldum

hiiii evet ya ben napcam gibe olunca..
koyu sarı benim yada açık kumral diyelim..
bu kadar sarı değil yani..
şimdiden açmaktan vaz mı geçsem saçımı ya :26:

kızlar daha bir kaçınızı gördüm maşallah yani ben bu fıstık topiğin bebişlerini düşünemiyorum
Allahım inş bebişlerimizin resimlerinide koymayı nasip eder hepimize...

tabi buralarda ol canım şebomm
bak megin hala ovucanlarla oynuyo,bi numarası yok yeni

olsun megim belki beni bekledin beraber hamile kalırız inşallah en kısa zamanda . yalnız bırakmam seni buralarda benn

yaşasın olmuş

cnm maşallah sanada bende kısmetse en kısa zamanda sarısın olucam bebiş beklenmedik zamanda geldi saçım 3 renk oldu boyatıp balyaj istiyorum kısmetse

yaşasın olmuş

Bence sana siyah daha çok yakışır
Bende sarı tonlarında kullanıyordum ama artık bebeiş düşüdüğümüz için hemde saçlarım çok yıprandığı için kendi saç rengime dönme kararı aldım herşeyin güzeli doğalı

Anammm arkadaşlarımın hepsi ne kadar da güzelmiş öyle...İçinizin güzelliği yüzünüze de vurmuş

hiiii evet ya ben napcam gibe olunca..
koyu sarı benim yada açık kumral diyelim..
bu kadar sarı değil yani..
şimdiden açmaktan vaz mı geçsem saçımı ya :26:

valla tatlım anladığım kadarıyla senin orjinal rengin ve süper görünüyo hiçç dokunma derim, sarı malesef saçı da mahvediyo ben tam karamel yada kumrala dönüyüm artık dedim bebiş geldi?bide saçlarım kalçama kadar şimdi hem iyice bakımsız kaldılar hemde rengarenk

kızlar daha bir kaçınızı gördüm maşallah yani ben bu fıstık topiğin bebişlerini düşünemiyorum
Allahım inş bebişlerimizin resimlerinide koymayı nasip eder hepimize...

ah ah inşallahhhh şööle çoluklu çocuklu olsak ne güzel olcak..

Aslında hamişlerdende göbüş fotoları bekliyoruz olmazmıki?Birsürü hamişimiz oldu ben merak ediyorum hamişlerin göbüşleri çok hoşuma gidiyor

aslında belli aydan sonra izin veriyo doktorlar boyaya diye okumuştum..
doğru mu ki?

cnm maşallah sanada bende kısmetse en kısa zamanda sarısın olucam bebiş beklenmedik zamanda geldi saçım 3 renk oldu boyatıp balyaj istiyorum kısmetse[/QUOTE]

saolun kızlar,siyah kendi saç rengim ne biliyim hiç beğenmiyorum kendimde tabiki de en güzeli doğal ama napalım

bırakma buralarda ol şebomm
seninle haziran topiğinden beri beraberiz biz

evet megim kaç ay geçti inşallah beraber hamile kalırız başka topik açarız :)

hepimiz hürremiz megim adı batacalarıda atlatıcaz hamiş olcaz inşallah

ah ah inşallahhhh şööle çoluklu çocuklu olsak ne güzel olcak..
Allahım inşallah böle çocuklarımızla kocalarımızla fotoğraf koymak da nasip olsun bize..
Yarın millet bi açacak anaammm bakacaklarki bizim kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…