Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah megim bende inanıyorum inancımı kaybetmedim o konuda inşallah hepimiz güzel güzel haberler vericez birbirimize en kısa zamanda

prensescim afiyet olsun cnm

inşallah kuzum

bak mesela hayıt hapını keşfettik,preesed jeli keşfettik..
bu ay pas geçerse,bunları denicez..

seni hiç göremedik biz ama prensescim..
hallet şu işi bi ara olur mu bebem
tamam canım inş en kısa zamanda koycam
yarın kocama kötü kızcam her şeyi bana sormadan siler.............
Afiyet olsun yarasın bebişe.
sağol canım da pek bişi yiyemiyorum.....
inşallah megim bende inanıyorum inancımı kaybetmedim o konuda inşallah hepimiz güzel güzel haberler vericez birbirimize en kısa zamanda

prensescim afiyet olsun cnm
sağol kuzum...........
inş canım en kısa zamanda hayırlı bebiş haberleri alırız hepinizden...........

elisim bu sefer hem tutucak,hem de tutunucak. inşallah...
hemde şehzeden olsun o zaman
İnşallah hepimizin minikleri annelerine tutunur,hepimizin gönlünden geçen olur.

Ya onlar bazı konularda daha metanetli oluyorlar.Mesela iş yerlerinde erkek muhabbetleri çok dönüyor yok oğlum böle yok senin kızı istemeye gelelim mi falan.Yani biraz ima var işin içinde, iyi soğukkanlı duruyorlar valla

inşallah kuzum

bak mesela hayıt hapını keşfettik,preesed jeli keşfettik..
bu ay pas geçerse,bunları denicez..

benim daha var megimmm ama bakalım doktor ne kadar süre diycek ben çok fazla beklemek istemiyorum
jeli duymuştum cnm ama hayıt hapını duymadım inşallah işe yarıyordur bi geçsinde zaman yine normal yolla denerim bikaç ay olmadı deneriz ne varsa

hehehhehehe
mealini alalım litfen

(herşeyi dert etmek,pirpirikli olmak vs gibi bişey mi?)

Bir kimseye çok değer vermek.Çok sevinmek diye anlamı olduğunu biliyorumda acaba sizde böyle bir söz duydunuzmu diye merak ettim.
Annem hep derki senin bebeğin olursa kesin kimseye elletmezsin vs. çok kıymetli olur diyor bende heee elletmem tabi ben bebeğimin b.. kunda boncuk bulcam derim yani benim için çok kıymetli olacak anlamında kullandığım bir espride ondan şeettim

kızlar buda benim göbüşüm umarım olmuştur..

Eklentiler

• $IMG_0117.webp
    12 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_0115.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 23

senin zaten çalışmalar başlar başlamaz hemen dolucak göbeğin şebomm

inşallah prensescim o günleride görüücem tekrar kısmetse
ne kadarlık oldunuzu siz ?

kızlar buda benim göbüşüm umarım olmuştur..

cnm maşallah ne güzel çıkmış göbüşün çabuk büyümş benim 21 haftada daha yoktu oyy maşallah nazar değmesin

nisaaaaaaa
allah nazarlardan saklasın canım..

canlarım sağolulun valla tek tek alıp yorum yapmayı pek beceremiyorum...
o göbek belkide biraz benim şişkoluğumdandır benim üst taraf patates alt taraf çöp normalde de:))

canım ya ne kadar tatlı maşşallah bebişimize...........
senin göbüş kaçıncı haftada çıktı benim şimdiden göbüşüm var..........

saol canımmm valla son 2 haftadır böyle davul gibiyiz artık millet otobüste filan yer veriyo yani öncesinde bu kadar değildi senin ne kadar bebişin canım?

Canım seni çok üzmemek için çok bir şey sormak istemiyorum ama sen hep biraz bekleyeyim diyorsun ya, doktor mu dedi bekle diye?Sonuçta normal bir doğum olmadı mı?İnsanlar 2-3 ay sonra tekrar gebe kalıyorlar onun için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…