aslında belli aydan sonra izin veriyo doktorlar boyaya diye okumuştum..
doğru mu ki?
evet megim kaç ay geçtiinşallah beraber hamile kalırız başka topik açarız :)
hepimiz hürremiz megim adı batacalarıda atlatıcaz hamiş olcaz inşallah
valla tatlım anladığım kadarıyla senin orjinal rengin ve süper görünüyo hiçç dokunma derim, sarı malesef saçı da mahvediyo ben tam karamel yada kumrala dönüyüm artık dedim bebiş geldi?bide saçlarım kalçama kadar şimdi hem iyice bakımsız kaldılar hemde rengarenk
valla tatlım anladığım kadarıyla senin orjinal rengin ve süper görünüyo hiçç dokunma derim, sarı malesef saçı da mahvediyo ben tam karamel yada kumrala dönüyüm artık dedim bebiş geldi?bide saçlarım kalçama kadar şimdi hem iyice bakımsız kaldılar hemde rengarenk
inşallah elisim..Allahım inşallah böle çocuklarımızla kocalarımızla fotoğraf koymak da nasip olsun bize..
Yarın millet bi açacak anaammm bakacaklarki bizim kızlar.
evet canım veriyolar ama annem kafamı kırar valla bide eşimsaçımı kestirmeme izin vermiyolar..3. ayı geçince doğal boyayla boyayabilirsiniz diyolar bir arkadaşım yaptırdı aslında bi sıkıntıda olmadı.. ama işte doğal boya olduğunada inanmıyorum ben..
Kuaförüm anlatmıştı 2-3 ay önce:
Kadın geliyor önce açyırıyor,sonra astar boya,üstünr röfle yaptırıyor ve 7 aylık hamileymiş.Dayanamadım sordum diyor doktorunuz izin verdi mi diye,Kadın ben jinekoloğum demiş.
evet heppimiz hürremisss evet
alıcaz kucaklarımıza bebelerimizi.. allah hayırlısını versin inşallah..
hayırsızsa olmasın diyorum ben :26:
Benim saçlarımda belime yakındı bayağı uzamıştı ama troidin gözü kör olsun saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı bende omuzlarımda kestirdim gerçi hiç saçımı bu model kullanmamıştım hoşumada gitmedi desem yalan olur tavisye ederimkatsız düz ve kütten uzun omuzlarımda kestirdim.
Kuaförüm anlatmıştı 2-3 ay önce:
Kadın geliyor önce açyırıyor,sonra astar boya,üstünr röfle yaptırıyor ve 7 aylık hamileymiş.Dayanamadım sordum diyor doktorunuz izin verdi mi diye,Kadın ben jinekoloğum demiş.
evet heppimiz hürremisss evet
alıcaz kucaklarımıza bebelerimizi.. allah hayırlısını versin inşallah..
hayırsızsa olmasın diyorum ben :26:
hepimizzz hürremizzz
öyle cnm en önemlisi hayırlısını istemek hayırlısı değilse olmasın allah büyük be megim benim bak hazirandan beri neler oldu bak siz olmasanız o zaman hamiş olduğumu bilmiycektim
tatlım ya kocam telefonumun kurulumunu silmiş pc den kurulum sidisini bulamıyorum........prensescim hani senin foton?
Benim saçlarım gür değil ama dalgalı olduğu için kurtarıyorum.Doru hamile iken saç kestirilmez der büyükler belki doğru belki yanlış ama sanırım bende kestirmezdim hamileyken.işte bide hamilelikte daha zor oluyomuş derlerdi inanmazdım bende istiyorum hatta önlerde biraz daha uzun olsun istiyorum ama yok uğursuzluk getirir dediler inanmıyorum diyorum ya olursa diyolar korktum bende:18:troid mmi var canım sende geçmiş olsun..benimde bir ara çok dökülmüştü ama o kadar çok saçım varki banamısın demiyo:))
yani evet çok var aslında boyatan ama işte biz korkuyoruz napalım ya onun stresini yaşamaktansa bırakalım rengarenk kalsın
Hele ben tam hürrerim doğuma giderken bile oğlum olacak diye bağıracağım herhalde.
Biz eşimle çok istiyoruz bi oğlumuz olsun.Valla bu durumda ayıp olacak cinsiyet talebi ama artık birbirimizi yakından tanıyoruz,ayıplanmayız sanırım.Önceleri baya baya araştırıyorduk yumurtlama günü tek ilişki falan filan.Ama hiç risk alamadık tek ilişkiyle çocuk olasılığını iyice düşürmeyelim diye denemedik.Şimdi ben sağlıklı olsun diyorum ama kocişin halen gönlünden oğlu geçiyor.
selam kızlar midem çok kötüydü bir şeyler yedim geldim.........
güsel arkidişlerim benim....
tatlım ya kocam telefonumun kurulumunu silmiş pc den kurulum sidisini bulamıyorum........
işte bide hamilelikte daha zor oluyomuş derlerdi inanmazdım bende istiyorum hatta önlerde biraz daha uzun olsun istiyorum ama yok uğursuzluk getirir dediler inanmıyorum diyorum ya olursa diyolar korktum bende:18:troid mmi var canım sende geçmiş olsun..benimde bir ara çok dökülmüştü ama o kadar çok saçım varki banamısın demiyo:))
yani evet çok var aslında boyatan ama işte biz korkuyoruz napalım ya onun stresini yaşamaktansa bırakalım rengarenk kalsın
selam kızlar midem çok kötüydü bir şeyler yedim geldim.........
güsel arkidişlerim benim....
tatlım ya kocam telefonumun kurulumunu silmiş pc den kurulum sidisini bulamıyorum........
gene olucak şebom..
gene dolucak göbüşün..allahın izni ve hayırlısıyla..
benim de olucak be inanıyorummm :92:
inş oğluşunuz olur canım hayırlısıyla.........Hele ben tam hürrerim doğuma giderken bile oğlum olacak diye bağıracağım herhalde.
Biz eşimle çok istiyoruz bi oğlumuz olsun.Valla bu durumda ayıp olacak cinsiyet talebi ama artık birbirimizi yakından tanıyoruz,ayıplanmayız sanırım.Önceleri baya baya araştırıyorduk yumurtlama günü tek ilişki falan filan.Ama hiç risk alamadık tek ilişkiyle çocuk olasılığını iyice düşürmeyelim diye denemedik.Şimdi ben sağlıklı olsun diyorum ama kocişin halen gönlünden oğlu geçiyor.
Benim saçlarım gür değil ama dalgalı olduğu için kurtarıyorum.Doru hamile iken saç kestirilmez der büyükler belki doğru belki yanlış ama sanırım bende kestirmezdim hamileyken.
Bencede boyatma bebişin sağlıklı olsunda doğumdan sonra bir güzel istediğin model kestirip boyatırsın hemde lousa zamanında moral olur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?