Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslında belli aydan sonra izin veriyo doktorlar boyaya diye okumuştum..
doğru mu ki?

evet canım veriyolar ama annem kafamı kırar valla bide eşim saçımı kestirmeme izin vermiyolar..3. ayı geçince doğal boyayla boyayabilirsiniz diyolar bir arkadaşım yaptırdı aslında bi sıkıntıda olmadı.. ama işte doğal boya olduğunada inanmıyorum ben..

evet megim kaç ay geçti inşallah beraber hamile kalırız başka topik açarız :)

hepimiz hürremiz megim adı batacalarıda atlatıcaz hamiş olcaz inşallah

evet heppimiz hürremisss evet
alıcaz kucaklarımıza bebelerimizi.. allah hayırlısını versin inşallah..
hayırsızsa olmasın diyorum ben :26:

Benim saçlarımda belime yakındı bayağı uzamıştı ama troidin gözü kör olsun saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı bende omuzlarımda kestirdim gerçi hiç saçımı bu model kullanmamıştım hoşumada gitmedi desem yalan olur tavisye ederimkatsız düz ve kütten uzun omuzlarımda kestirdim.

Kuaförüm anlatmıştı 2-3 ay önce:
Kadın geliyor önce açyırıyor,sonra astar boya,üstünr röfle yaptırıyor ve 7 aylık hamileymiş.Dayanamadım sordum diyor doktorunuz izin verdi mi diye,Kadın ben jinekoloğum demiş.

Allahım inşallah böle çocuklarımızla kocalarımızla fotoğraf koymak da nasip olsun bize..
Yarın millet bi açacak anaammm bakacaklarki bizim kızlar.
inşallah elisim..
he gitmeden önce bence avatarlarımızı değiştirelim gene..
sora gece bööle başbaşa kalınca şeederiz gene

doğal boyaya güven ne kadar olur bende bilmiyorum..
aslında kına olayı olur gebeyken gayet rahat ama kızıl saçın da bakımı zor be..
şaşırdım
ellemeyelim dağınık kalsın bence en iyisi

aaaaa

hepimizzz hürremizzz
öyle cnm en önemlisi hayırlısını istemek hayırlısı değilse olmasın allah büyük be megim benim bak hazirandan beri neler oldu bak siz olmasanız o zaman hamiş olduğumu bilmiycektim

işte bide hamilelikte daha zor oluyomuş derlerdi inanmazdım bende istiyorum hatta önlerde biraz daha uzun olsun istiyorum ama yok uğursuzluk getirir dediler inanmıyorum diyorum ya olursa diyolar korktum bende:18:troid mmi var canım sende geçmiş olsun..benimde bir ara çok dökülmüştü ama o kadar çok saçım varki banamısın demiyo:))

yani evet çok var aslında boyatan ama işte biz korkuyoruz napalım ya onun stresini yaşamaktansa bırakalım rengarenk kalsın

Hele ben tam hürrerim doğuma giderken bile oğlum olacak diye bağıracağım herhalde.
Biz eşimle çok istiyoruz bi oğlumuz olsun.Valla bu durumda ayıp olacak cinsiyet talebi ama artık birbirimizi yakından tanıyoruz,ayıplanmayız sanırım.Önceleri baya baya araştırıyorduk yumurtlama günü tek ilişki falan filan.Ama hiç risk alamadık tek ilişkiyle çocuk olasılığını iyice düşürmeyelim diye denemedik.Şimdi ben sağlıklı olsun diyorum ama kocişin halen gönlünden oğlu geçiyor.

gene olucak şebom..
gene dolucak göbüşün..allahın izni ve hayırlısıyla..
benim de olucak be inanıyorummm :92:

Benim saçlarım gür değil ama dalgalı olduğu için kurtarıyorum.Doru hamile iken saç kestirilmez der büyükler belki doğru belki yanlış ama sanırım bende kestirmezdim hamileyken.
yani evet çok var aslında boyatan ama işte biz korkuyoruz napalım ya onun stresini yaşamaktansa bırakalım rengarenk kalsın

Bencede boyatma bebişin sağlıklı olsunda doğumdan sonra bir güzel istediğin model kestirip boyatırsın hemde lousa zamanında moral olur sana

elisim bu sefer hem tutucak,hem de tutunucak. inşallah...
hemde şehzeden olsun o zaman

selam kızlar midem çok kötüydü bir şeyler yedim geldim.........
güsel arkidişlerim benim....

tatlım ya kocam telefonumun kurulumunu silmiş pc den kurulum sidisini bulamıyorum........

seni hiç göremedik biz ama prensescim..
hallet şu işi bi ara olur mu bebem

Valla ben de şaşırdım bi de o boyaların kokusunu soluyor ya

Ya tiroid mi bilmiyorum ama benim hamilelikte acayip olmuştu.Sanki o yeşil sabunlar var ya onlarla yıkamışım gibiydi,yoluk yoluk mat ve üst kat hep kabarık havada duruyordu.

Tabi canım Allah korusun bebiş pırtlasa aha boyadan oldu diyecez.Al sana bi stres malzemesi daha.

gene olucak şebom..
gene dolucak göbüşün..allahın izni ve hayırlısıyla..
benim de olucak be inanıyorummm :92:

inşallah megim bende inanıyorum inancımı kaybetmedim o konuda inşallah hepimiz güzel güzel haberler vericez birbirimize en kısa zamanda

prensescim afiyet olsun cnm

inş oğluşunuz olur canım hayırlısıyla.........
ben kız istiyorum kocam fark etmez hayırlısı olsun diyo ama ben biliyom o da oğlan istiyo......

neden saç kestirilmezmiş hamileyken ben bilmiyorum bir de ben kestirdim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…