Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tşk hb canım bende aynı işleri yaptım ama yemeğimi yapmadım daha bir bakayım dedim sevdam gelmişmi haber vermişmi diye ama yok daha çok merak ediyorum :18::18::18::18:

sevda 2 de gitcekti dr a o geç gelir bugun cnmcım bende merak ediyorum inşallah vardır bebiş
bende bi çorbayı yaptım gerisini ilerleyen saatlerde yapıcam inşallah
azcık sohbete katılayım dedim

Merhaba kızlar nasılsınız?

hoşgeldin brownim seni sormalı

birazdan doktora sonuç almaya gitcem bana dua edinnn...
artık hiç bişey hissetmiyorum...
hayırlısı diyorum..

dualarımız senınle cnm inşallah sonucların güzel çıkıcak ve sende mutlu mutlu gelıp bize hbr vericeksin

kızlar akşam komik bişey oldu benim cadı kızım dular okudu önce bana sonra eğildi karnıma üfledi ne yapıyosun kızm dedim anne kardeşime dua okudum dedi kardeşim olsun diye dedi sonra babasına baba annemi öpermisin dedi baba öptü sonra anne babamı öpermisin dedi öptüm hıhh tamam artık kardeşim olucak dedi tabi biz şok olduk sadece oyun yaptığını düşünmüştük

hayırlısı diyorum..

Oflummmm delü oldum senin yuzundennnn kiz bende ayniydim diyorum sanaaa bebek yeni yerlestigi icin hcg yavas ilerlermis arastirdim senin icin korkma kuzum sakin sevincle gelcen isallah

slm kızlar ben iyiyim çok şükür sizleri sormalı evet bugun bı ketumluk var topikte
ben çamaşır asmıstım onu topladım katladım şimdi gördüm yazdıklarınızı

vallahi bugün her gelen geçmişi okuyup gidiyo diyorum gece çok konuşmayın sonra oku oku bitmiyo kolay gelsin canım sana

vallahi canım ben bile kendime şaşırıyorum şuanda ama hiç uğraşamıcam bu ay yok yımırtladım yok yımırtlamadım
ama akşam yapıcam tabi gene ovucan eğer çıkmazsa bile halvet olucak ama halvet için olucak yani:38

Merhaba kızlar nasılsınız?

hoşgeldin canım

hayırlısı diyorum..

hadi güzel haberlerle gel canım dualarımız seninle

iyi ettin canım benim yemekte ne yapıcan bakalım:90::126::125:

hayırlısı diyorum..

oflucum inşallah içindeki bütün kötü kaygıları atarak gelirsin ve iyi haberlerini bizimle paylaşırsın dualarımız seninle

ayyy kıyamam ya canım benım :))))

hayırlısı diyorum..

Sadece sonucu almakla kalmasın adamakıllı bir anlatsın doktor.İçini ferah tut Allah büyüktür.Bizi merakta bırakma bekliyoruz.

Çocuktan al haberi

çok güzel canım yerim ben senin kızını maşallah ona çok istiyor demekki kardeş
inşallah onun masum temiz yüreğine malum olmuştur canım bebiş seninledir.

iyi ettin canım benim yemekte ne yapıcan bakalım:90::126::125:

yemekte spoiler tarhana çorbası,mantar kavurma,pilav , salata

senın ne var menude cnmcım

Hoşbuldum asemb'cim.İyiyim bende pazara gidicem ama hava çook soğuk

daha yemekte yapmadım hem.

evet burasıda cok soguk bi koşu gider gelırsın dunde bizim pazar vardı üşendim çıkmadım

geçen haftadanda vardı bişeler sallamıstım yani bende bi çorbayı yaptım gerisinide yaparım bir iki saat sonra

herkese miyabaaaa

hadi bakalım peşpeşe gibe haberleri gelsin inşallahhh..

oflucum yaz hemen sonucunu.. inşallah herşey yolunda olucak kuzum..

Hosgeldinnn megimmm bugunde spoiler yaparsan vefasiz giğbe olacam he catladim dun meraktan soliyim yaniiii

Geçen haftada gitmemiştm evde bişi kalmadı mecbur gidicem birazdan

Menun güzelmiş cok severım.

Bendede bugün
spoiler

Tavuk sote ,pirinç pilavı...Başkada bişi yapamam valla sonrasındada çiko soslu kekimiz var

aslında ben,m misafirim gelecekti ama iptal oldu bende kararsız kaldım ne yapsam diye belki fasülye kavurması yaparım bilemedim şimdi:26::26::26:

Kızlar yemek yapacam mayam yok yerine kabartma tozu kullansam olur mu?Ya da maya yerine ne kullanabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…