tşk hb canım bende aynı işleri yaptım ama yemeğimi yapmadım daha bir bakayım dedim sevdam gelmişmi haber vermişmi diye ama yok daha çok merak ediyorum :18::18::18::18:
Merhaba kızlar nasılsınız?
birazdan doktora sonuç almaya gitcem bana dua edinnn...
artık hiç bişey hissetmiyorum...
hayırlısı diyorum..
hayırlısı diyorum..
slm kızlar ben iyiyim çok şükür sizleri sormalı evet bugun bı ketumluk var topikte
ben çamaşır asmıstım onu topladım katladım şimdi gördüm yazdıklarınızı
takma canım olacağ varsa herşekilde olur sen yinede tedbiri elden bırakma belki geç yumurtlaya bilirsin oyüzden sen çalışmalara devam etaslında bu şekilde seni sakin gördüğüme sevindim üstüne düştükçe nazlılarımız kendini geri çekiyo
Merhaba kızlar nasılsınız?
hayırlısı diyorum..
sevda 2 de gitcekti dr a o geç gelir bugun cnmcım bende merak ediyorum inşallah vardır bebiş
bende bi çorbayı yaptım gerisini ilerleyen saatlerde yapıcam inşallah
azcık sohbete katılayım dedim
hoşgeldin brownim seni sormalı
hoşgeldin brownim seni sormalı
herkese miyabaaaa
hadi bakalım peşpeşe gibe haberleri gelsin inşallahhh..
oflucum yaz hemen sonucunu.. inşallah herşey yolunda olucak kuzum..
hayırlısı diyorum..
kızlar akşam komik bişey oldu benim cadı kızım dular okuduönce bana sonra eğildi karnıma üfledi ne yapıyosun kızm dedim anne kardeşime dua okudum dedi kardeşim olsun diye dedi sonra babasına baba annemi öpermisin dedi baba öptü sonra anne babamı öpermisin dedi öptüm hıhh tamam artık kardeşim olucak dedi tabi biz şok olduk sadece oyun yaptığını düşünmüştük
hayırlısı diyorum..
kızlar akşam komik bişey oldu benim cadı kızım dular okuduönce bana sonra eğildi karnıma üfledi ne yapıyosun kızm dedim anne kardeşime dua okudum dedi kardeşim olsun diye dedi sonra babasına baba annemi öpermisin dedi baba öptü sonra anne babamı öpermisin dedi öptüm hıhh tamam artık kardeşim olucak dedi tabi biz şok olduk sadece oyun yaptığını düşünmüştük
iyi ettin canım benim yemekte ne yapıcan bakalım:90::126::125:
Hoşbuldum asemb'cim.İyiyim bende pazara gidicem ama hava çook soğuk
daha yemekte yapmadım hem.
herkese miyabaaaa
hadi bakalım peşpeşe gibe haberleri gelsin inşallahhh..
oflucum yaz hemen sonucunu.. inşallah herşey yolunda olucak kuzum..
yemekte spoiler tarhana çorbası,mantar kavurma,pilav , salata
senın ne var menude cnmcım
evet burasıda cok soguk bi koşu gider gelırsın dunde bizim pazar vardı üşendim çıkmadım
geçen haftadanda vardı bişeler sallamıstım yani bende bi çorbayı yaptım gerisinide yaparım bir iki saat sonra
yemekte spoiler tarhana çorbası,mantar kavurma,pilav , salata
senın ne var menude cnmcım
evet burasıda cok soguk bi koşu gider gelırsın dunde bizim pazar vardı üşendim çıkmadım
geçen haftadanda vardı bişeler sallamıstım yani bende bi çorbayı yaptım gerisinide yaparım bir iki saat sonra
vallahi bugün her gelen geçmişi okuyup gidiyo diyorum gece çok konuşmayın sonra oku oku bitmiyokolay gelsin canım sana
sağol cnmcım işler bitti geriye yemek faslı kaldı onuda hallederız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?