kızlar bi şey sorucam bi de
4444 tane Salat-ı tefriciye okumak istiyorum başka bi iş için ama tabii bebeiş içinde yanında dua edicem :)
ama 4444 taneyi aynı gün mü okumama lazım bilen var mı ?
Yok canim ne zaman biterse diye biliyorum ama kirk gunu gecirme bence allah kabul etsin
bi de şu hayıt tohumunun hapı bütün eczanelerde var mı?
ve nekadar ? :)
bi de şu hayıt tohumunun hapı bütün eczanelerde var mı?
ve nekadar ? :)
elimde mi ya canm insan ister istemez umut edio ve ister istemez umutsuzluğa kapılıo.bnde zaten bu aydan sonra bişi yapmayacam streste yapmayacam olursa olur yapacak bişi yok
hayır tatlım aynı gunde okumak cok zor zaten baslarken ne ıcın okucaksan nıyet edıyosun ve hatta tovbe ıstıgfar edıp baslamak tavsıye edılen sonra okuyup bıtırdıkten sonra bagıslıyorsun ne kadarda okursan oku sayı onemlı allah kabul etsın şimdidem canım
benılk gırdıgım eczaneden buldum fıyatıda 9 tl sanırım yalnış hatırlamıyorsam
ilacın adı agnucaston butun eczanelerde var dıye bılıorum cnm ama fiyatını bılmıyorum bu ay gelmesse bebiş bende kullanıcam onu
bu arada senın şu sırkelı suyla temızlık cok ıse yaradı parıl parıl parlıyo heryer
tşk.ler canım benimm
tşk.ler canım arkadaşlarım :)
ben de uygulamana çook sevindim
evet çok işe yarıyor
ama en önemlisi çok hijyen oluyo
Haklisin tatlim bende yasadim beklemeyi adet gorunce oturup aglamayi ama beklemedigim anda hamile kaldim iste oyle yap mesela deki iki ay izin verdim kendime bu arada haftada uc dort kez halvet yap dene cunku ben kasimdan once beklemiyodum ama dusuk yaptim olmaz diyodum bi baktim hamileyim
valla süper olur benceAslinda dort kisi olsak on gunde kisi basi binbir tane okusak biter o bitince diger kisinin dilegi icin okuruz gunde yuz tane okuyabiliriz bence eger boyle bisey yaparsaniz ben varim sayfalarda kacirsam bile ozelden msjla bildirin telden giriyom cunku sayfalari kaciriyom
belli oluyo zaten tum yerleri öyle sildim tozuda öyle aldım bide kapıları sildim öyle
normal deterjanla yaptıgımla arasında baya fark var direk belli etti yani
bundan sonra hep öyle yapıcam bu farkı gördükten sonra sirkesiz yapamam temizliği
başka çaremiz yok canm zaten herşeyi bırakacam olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım çok sıkıldım inan.allah sağlıklı bi şklde kucağına almayı nasip etsin canm
valla süper olur bence
ben varım
ohh negüzel misss misss
herkesin bi dilegi var sonucta birbirimize buradan destek olmaya calisiyoruz dualar ediyoruz ama salati tefriciye ayri bir destekte boyle olabiliriz bence
Amin darisi hepinizin basina rabbim hic bir kadinin kucagini bos koymasin isallah ama dedigim gibi dusukten sonra uc dort ay bebek yok dedi drm ben her halvetten sonra dusa kostum hic yatmadim sadece bebekten degil baska sorunlardanda yikilmistim ve bebek istemiyodum bu yuzden ama hic beklemezken oldu dr bana dedi ki hic dogumun yok sen korunmucaksin bence en buyuk sorun kadinin korunmasi
kizlar merhabalar
nasilsiniz?
ben isten geldim simdi
yeni eve gecicem temizlemek icin camlar yerler silincek aksama kadar ugrasirim artik tek basima.
gitmeden sizlere bir bakayim dedim.gecmisi okuyamadim dhc gelmedimi halen?
mrb cnmcım hoşgeldiiinsenın işin cok valla kuzum kolay gelsın sana
dhc yı görmedim hiç gelmedi sanırım :44:
hosbulduk bidenem
saol cnm benim ama tatli telas oh mis gibim yapicam evimi
ok cnm ben simdi cikiyorum aksama eger cok hasat olmazsam ugrarim
kendinize iyi bakin görüsmek ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?