- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
benılk gırdıgım eczaneden buldum fıyatıda 9 tl sanırım yalnış hatırlamıyorsam
merhaba arkadaslar!
ben henür 2 ayylik evliyim ve bir cocuk arzusu sardi esimle beni.
aslinda bir cocugum olsun cok istiyorum ama bir yanimda daha cok erken diyor ve karar veremiyorum..
lütfen yardimci olun bana
mrb sudenaz hoşgeldincnm eğer cok istiyosanız ve kendınızı hazır hissediyosanız çalışmalara başlayın tabi
bide yaş unsuru cok onemli yanı yaşın cok gencse bekleyebılırsın de ama en onemlisi sizin buna kendınızı hazır hisstemeniz cnmcım
bir yanim cok istiyor zaten önceden beri olan bi arzu cocuk istegi ama benide korkutan zaten erken mi acaba yasim daha 21 yani 22 ye mayisda girecegim. ama etrafimda cocuk gördügüm zaman icim gidiyor..
bide tabiki tepkilerden korkuyorum. esim cok istekli ama karari bana birakiyor. bende bu siteyi gördüm sizlerin sohbetlerini dinledim ve bi cözüm belki bula bilirim diye yazdim iste.
bir yanim cok istiyor zaten önceden beri olan bi arzu cocuk istegi ama benide korkutan zaten erken mi acaba yasim daha 21 yani 22 ye mayisda girecegim. ama etrafimda cocuk gördügüm zaman icim gidiyor..
bide tabiki tepkilerden korkuyorum. esim cok istekli ama karari bana birakiyor. bende bu siteyi gördüm sizlerin sohbetlerini dinledim ve bi cözüm belki bula bilirim diye yazdim iste.
cnmcım madem bukadar cok ıstıyosunuz çalışmalara başlayın ozaman çünkü hemen ilk ayda olmuyor bebiş
tabii kimisinde tutuyor ama burayı okuduysan ilk ayda tutturan cok az yanı bebişin olana kadr bi süre geçiyo zaten
maddi manevi hazır hıssettıkten sonra beklemenınde alemi yok derim yaşın genç ama genç anne olmakda cok guzel bişey
kafanızda bebek takıntısı olmadan korunmadan birlikte olursunuz ve bebiş gelicekse gelir cnmcım
kafaya takıntı yapmadan daha kolay gebe kalınabılıyor çunku
cok tsk ederim önerilerin icin. ben zaten evlenmeden 2 ay önce dogum kontrol hapi kulanmaya baslamistim tabi gecen ay esim birakmami isteyince bende biraktim haliyle. genc anne olmanin cok faydalari oldugunu kiz arkadasimda gördüm.
selam canlarrr
nasılsınız bakalım herşey yolundamı
selam canlarrr
nasılsınız bakalım herşey yolundamı
kızlar bu gün de sohbetinize doyum olmuyo yaniiiiiii
benim yolunda değil canım ben yımırtlama günü şaşırdım galiba bu ay
dünden beri bir panik haldeydim ama boşverdim bile amannnn o kadar ay sabrettim bir aya daha sabrederim
belli de olmaz belki aralık ayının adetini görünce hemen tedaviye başlarım
benim yolunda değil canım ben yımırtlama günü şaşırdım galiba bu ay
dünden beri bir panik haldeydim ama boşverdim bile amannnn o kadar ay sabrettim bir aya daha sabrederim
belli de olmaz belki aralık ayının adetini görünce hemen tedaviye başlarım
slm kızlar nasılsınız asemb hoşgeldin canım nasılsın
:26:
a.s cnmcım hoşbuldum sende hoşgeldin iyiyim valla cnm nolsun sabah erkenden kalkıp temizliğimi yaptım çamaşır vs onları hallettim
çorbamı yaptım şimdi kuruldum koltugasen nasılsın kuzum
birazdan doktora sonuç almaya gitcem bana dua edinnn...
artık hiç bişey hissetmiyorum...
hayırlısı diyorum..
Merhaba kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?