selam kızlar size bi soru sorcam bu durumu yaşayan bilmiyorum ama dün değil dünden önce merdivenlerden düştüm allaha şükür belimin ve kolumun ağrısı dışında bişeyim yok akşamı da tuvalete girdiğimde parça halinde 1 parmak kadar şeffaf bi parça düştü korktum acaba intap mı yoksa oluşma aşamasındaki bebek mi ve eşimle ilişki yaşadıktan sonra küçük parça şeklinde boncuk kadar falan geliyo bi türlü anlam veremedim yaaa kafam karıştı.....:44::44::44:
7/24 doktorunu arayabilmelisin ferdacım..
normal koşullarda,yani gebelik yokken de,ishal varsa vitamin içilmez.. bu bilgiden eminim..
ama vitaminin kendisinin ishal yapıp yapmadığını bilmiyorum..
ara doktorunu kuzum..
en azından sekreterine anlatırsın,sana geri dönerler..
çok uzun sürmüş ishal durumu..
olmadı gayta testi de yaptırırsın idrar testiyle beraber gittiğinde..
kızlar folbiol kullanan var mı aranızda?
ishal yapıyor mu folibol
yardım edin biriniz
şu geçmeyen ishalimin kaynağını bulmam lazım
yoksa yakında nalları dikicem
Geçmiş olsun ishal nerden çıktı ya?Yediğin bişeyden olmasın,folbiol tam tersi kabızlık yapar.Dikkat bunda da bol sıvı ve tuz.En güzeli tuzlu ayranhazımsızlık ve ishalle uğraşıyorum
onun dışında iyiyim sanırım
birazdan yatıp uyucam biraz
ben de uyuyorum uyuyorum hiç uyumamış gibiyim
okul da çok yoruyor artık beni
ben anlamam hamur işinden ama bence maya yerine olmaz
allah korusun ferda ya lafa bak hele :26:
günde kaç sefer çıkıyosun?
su gibi mi?
ağrılı mı?
eğer ishal varsa,vitamin zaten içilmez..
folbiolu bi sorsan doktoruna belki değiştirir..
gitmedim.. geç yumurtlama dedik geçtik.. zaten kanamam acaip yoğundu..
maya yerine kabartma tozu iş görüyo bazen bazı tariflerde..
bi dene bakalım..
un+su+tuz hamur yap.. elinle az biraz düzelt incelt hamuru,doldur içine çiğden soğanlı harcı.. kızartıver..
al sana hamır işi.. mayaya yada k.tozuna ihtiyaç yok bunda bak..
Kocam eve net almiyo kuzummmm inat ediyo sizi kiskaniyo beni hersyden kiskaniyo oluncede mumyalatip koseye koycak topraktan kiskandim diye hehehhehe
aysunum hiçbi fikrim yok :26:
geçmiş olsun kuzum ya..aman dikkat..
Geçmiş olsun ishal nerden çıktı ya?Yediğin bişeyden olmasın,folbiol tam tersi kabızlık yapar.Dikkat bunda da bol sıvı ve tuz.En güzeli tuzlu ayran
Sağlık olsun artık canım önümüze bakacaz ama senin şüpheli durumun malum bence sen de benim gibi gecikme beklemeden 2-3 gün önceden test bişey yap.Gebelik olunca hemen önlem almak için.
Tarif için de sağol valla olmadı bunu yapayım.Diğeri de fena değildi ama biraz uğraştırır şimdi.Harcımı çiğden koyuyorum değil mi?Ayrıcana iki kişilik ölçüler nasıl olacak?
ALLAH korusun deme öylefolbiol ne bilmiyorum bile ama dokrunla görüştünmü ihmal etme
herkes hamileliğinde kabızlıktan yakınır sen ishalden :26:
Geçmiş olsun ishal nerden çıktı ya?Yediğin bişeyden olmasın,folbiol tam tersi kabızlık yapar.Dikkat bunda da bol sıvı ve tuz.En güzeli tuzlu ayran
Sağlık olsun artık canım önümüze bakacaz ama senin şüpheli durumun malum bence sen de benim gibi gecikme beklemeden 2-3 gün önceden test bişey yap.Gebelik olunca hemen önlem almak için.
Tarif için de sağol valla olmadı bunu yapayım.Diğeri de fena değildi ama biraz uğraştırır şimdi.Harcımı çiğden koyuyorum değil mi?Ayrıcana iki kişilik ölçüler nasıl olacak?
evet canım burası çok iyi geliyor iyiki var şimdide ben istanbuldayım işte bu sene gitme niyetimiz var bir ihtimal bakalım canım kaç senelik evlisin sen:26:
İyi oluyor peluş,Aniden bbiri gelnce kaldırıyorusn tertemiz ohh.Bence al çok rahatlarsın.Renk olarak benim koltuklar da gri ama peluş kırmızı çok güzel duruyor.Ama tabi benim perdeler de bordo.Canlarım,ciğerlerim,dalaklarım,böbreklerim ve diğer bilumum organlarım. Şimdi size bişey danışmak istedim.
Benim evim 4.kat ama balkon camlarım mini minnacık. Halı silkeleyemiyorum yani. Halılarımda 6 tane yolluk küçük shaggy. Salonda ise 4m2 bir halım var. Eşim halıları yıkamaya götürdü. Bende diyorumki salondaki bi daha kirlenmesin boşuna gelince halılar üzerine peluş alıyım. Seriyim. Kaldırır yıkarım yada silkelerim en azından diyorum. Sizce bu fikir nasıl.
Bide benim ev full gri, yani koltuk kenar derileri siyah, kumaşı beyaz ama üzerine füme peluşları var. Yani siyah füme.
Tv siyah masası füme. Acaba halının peluşunu nasıl alıyım. Yani Açık grimi alsam. Yada koltuk örtülerinin aynı rengindenmi alsam.
Bide güzel olurmu acaba:44:
Canlarım,ciğerlerim,dalaklarım,böbreklerim ve diğer bilumum organlarım. Şimdi size bişey danışmak istedim.
Benim evim 4.kat ama balkon camlarım mini minnacık. Halı silkeleyemiyorum yani. Halılarımda 6 tane yolluk küçük shaggy. Salonda ise 4m2 bir halım var. Eşim halıları yıkamaya götürdü. Bende diyorumki salondaki bi daha kirlenmesin boşuna gelince halılar üzerine peluş alıyım. Seriyim. Kaldırır yıkarım yada silkelerim en azından diyorum. Sizce bu fikir nasıl.
Bide benim ev full gri, yani koltuk kenar derileri siyah, kumaşı beyaz ama üzerine füme peluşları var. Yani siyah füme.
Tv siyah masası füme. Acaba halının peluşunu nasıl alıyım. Yani Açık grimi alsam. Yada koltuk örtülerinin aynı rengindenmi alsam.
Bide güzel olurmu acaba:44:
maşallah size
bebekten de kıskanır mı be
sen ağırlığını koy ve eve neti alhadi göriim seni
Kiskanicak bebektende eminim du ben sole bi haftalik bi cingar cikartimde interneti kapim hadi gazam mubarek olsun
İyi oluyor peluş,Aniden bbiri gelnce kaldırıyorusn tertemiz ohh.Bence al çok rahatlarsın.Renk olarak benim koltuklar da gri ama peluş kırmızı çok güzel duruyor.Ama tabi benim perdeler de bordo.
Kayınvalidem geldi demişti ya belki yemekler falan yağlı geldiyese tereyağı bişey kullandınız mı bilmiyorum ama bana öyle olduğu için bu ihtimal aklıma geledievet yaa
benim herşeyim ters valla
herkes kabız olur ben ishal (hoş kabızlıktansa ishal daha iyi de geçmediğinden ötürü korkuyorum artık)
nerden çıktı bilmiyorum ama günlerdir sürüyor
düzenli yediğim bişey yok ama düzenli içtiğim folbiol var(folik asit)
kesilsin diye kabız yapan şeyler yiyoum ama yok bana mısın demiyor
günde 3'ten aşağı düşmüyor
yarın doktora söyleyim bakalım
yarın randevum var bir de ertesi gün başka doktordan var (asıl doktorum olacak inşallah)
bakalım ne diyecekler
derince kaba önce 2 bardak unu koy,1 çay kaşığı falan tuz ekle,suyu az az koy.. bak bakalım kıvamına..
evet çiğden konucak harç..
çok kolay ve leziz..
hemen arkalı önlü 1er dak kızartıyosun bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?