Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aysunum hiçbi fikrim yok :26:
geçmiş olsun kuzum ya..aman dikkat..

aman aramam şimdi ya
yeni bir doktorum yok zaten düzenli gittiğim
cumadan sonra olacak inşallah
yarın soralım bakalım
gaita tahlili aklımda zaten, geçmedi uzundur var bir problem
demin de biri mikrobik ishal yüzünden bebeğimi düşürdüm demiş
korktum valla iyice

kızlar folbiol kullanan var mı aranızda?
ishal yapıyor mu folibol
yardım edin biriniz
şu geçmeyen ishalimin kaynağını bulmam lazım
yoksa yakında nalları dikicem

ALLAH korusun deme öyle folbiol ne bilmiyorum bile ama dokrunla görüştünmü ihmal etme
herkes hamileliğinde kabızlıktan yakınır sen ishalden :26:

Geçmiş olsun ishal nerden çıktı ya?Yediğin bişeyden olmasın,folbiol tam tersi kabızlık yapar.Dikkat bunda da bol sıvı ve tuz.En güzeli tuzlu ayran

Sağlık olsun artık canım önümüze bakacaz ama senin şüpheli durumun malum bence sen de benim gibi gecikme beklemeden 2-3 gün önceden test bişey yap.Gebelik olunca hemen önlem almak için.
Tarif için de sağol valla olmadı bunu yapayım.Diğeri de fena değildi ama biraz uğraştırır şimdi.Harcımı çiğden koyuyorum değil mi?Ayrıcana iki kişilik ölçüler nasıl olacak?

Kocam eve net almiyo kuzummmm inat ediyo sizi kiskaniyo beni hersyden kiskaniyo oluncede mumyalatip koseye koycak topraktan kiskandim diye hehehhehe

maşallah size
bebekten de kıskanır mı be

sen ağırlığını koy ve eve neti al hadi göriim seni

Canlarım,ciğerlerim,dalaklarım,böbreklerim ve diğer bilumum organlarım. Şimdi size bişey danışmak istedim.
Benim evim 4.kat ama balkon camlarım mini minnacık. Halı silkeleyemiyorum yani. Halılarımda 6 tane yolluk küçük shaggy. Salonda ise 4m2 bir halım var. Eşim halıları yıkamaya götürdü. Bende diyorumki salondaki bi daha kirlenmesin boşuna gelince halılar üzerine peluş alıyım. Seriyim. Kaldırır yıkarım yada silkelerim en azından diyorum. Sizce bu fikir nasıl.
Bide benim ev full gri, yani koltuk kenar derileri siyah, kumaşı beyaz ama üzerine füme peluşları var. Yani siyah füme.
Tv siyah masası füme. Acaba halının peluşunu nasıl alıyım. Yani Açık grimi alsam. Yada koltuk örtülerinin aynı rengindenmi alsam.
Bide güzel olurmu acaba:44:

derince kaba önce 2 bardak unu koy,1 çay kaşığı falan tuz ekle,suyu az az koy.. bak bakalım kıvamına..
evet çiğden konucak harç..
çok kolay ve leziz..
hemen arkalı önlü 1er dak kızartıyosun bu kadar..

ALLAH korusun deme öyle folbiol ne bilmiyorum bile ama dokrunla görüştünmü ihmal etme
herkes hamileliğinde kabızlıktan yakınır sen ishalden :26:

evet yaa
benim herşeyim ters valla
herkes kabız olur ben ishal (hoş kabızlıktansa ishal daha iyi de geçmediğinden ötürü korkuyorum artık)
nerden çıktı bilmiyorum ama günlerdir sürüyor
düzenli yediğim bişey yok ama düzenli içtiğim folbiol var(folik asit)
kesilsin diye kabız yapan şeyler yiyoum ama yok bana mısın demiyor
günde 3'ten aşağı düşmüyor
yarın doktora söyleyim bakalım
yarın randevum var bir de ertesi gün başka doktordan var (asıl doktorum olacak inşallah)
bakalım ne diyecekler

İyi oluyor peluş,Aniden bbiri gelnce kaldırıyorusn tertemiz ohh.Bence al çok rahatlarsın.Renk olarak benim koltuklar da gri ama peluş kırmızı çok güzel duruyor.Ama tabi benim perdeler de bordo.

ben var ya el dokuma kocaman halılarım vardı ve içlerinde krem rengi ağırlıktaydı.. başedemedim silme derdiyle..
hani şu tüylü makine halıları var ya onlardan aldım koydum 2 tane..acaip rahat ettim..benim de kahve-açık krem tonlarda salon..sütlükahve aldım halıları.. hem çok ucuz..

açık gri güzel olur senin salona pufimm bencede..

maşallah size
bebekten de kıskanır mı be

sen ağırlığını koy ve eve neti al hadi göriim seni

Kiskanicak bebektende eminim du ben sole bi haftalik bi cingar cikartimde interneti kapim hadi gazam mubarek olsun

İyi oluyor peluş,Aniden bbiri gelnce kaldırıyorusn tertemiz ohh.Bence al çok rahatlarsın.Renk olarak benim koltuklar da gri ama peluş kırmızı çok güzel duruyor.Ama tabi benim perdeler de bordo.

Hmm evet böyle çok zor oluyor güzelim ya. Bide pek halı silmeyide sevmem genelde eşim siliyo. Adamada günah ayda yılda bi izin yapıyo onuda evde halı silerek geçiriyo. Gerçi pisletende o ama olsun
Aslında halım beyaz kırmızı siyah gri ama ben nefret ediyorum kırmızıdan. :) Belki koltuk örtümün bir ton açığı olursa o olur yoksa aynı renginden alıyım takım olsun. Yada beyaz gibimi alsam. Zaten ben 2 haftada bir koltuk örtülerini yıkıyorum. Malum oğlumuz gri :)

merhabalarr ovulasyon kiti deneyen ve hemen arkasına hamıle kalan var mıııııııııııı ben aralık ayında ovulasyon kıtı denıcemm inşallah tutarr

Merhaba kızlar....
Daha öncede yazmıştım sizlere. Yaklaşık bi 20 gün önce başladı kendimde hissettiklerim. Göğüstelerimde acı, Bağırsaklarımda gaz ve gaz sancıları, .... gibi. O zamanlar yumurtlama günüm olabilir demiştik. 20 günden bu yana göğüslerimdeki şişkinlik ve acı hala devam etmekte. Regli günüm aralığın 5 i . Ben 35 günde bir regli oluyorum. Aynı zaman da anemi taşıyıcısıyım ve 3 aydır bebek istiyoruz. Bugünde farklı olarak süt gibi ama sütten biraz daha koyu kıvamlı akıntım geliyor. Aralıklı olarak. Acaba bu ay yine regli mi olacağım yok saaa........ Teste yapmadım. Birde grip oldum kurban bayramından bu yana gribim. İlaçta almıyorum korkuyorum çünkü... Fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz. Bir ay önceki regli tarihim:28 Kasım

Kayınvalidem geldi demişti ya belki yemekler falan yağlı geldiyese tereyağı bişey kullandınız mı bilmiyorum ama bana öyle olduğu için bu ihtimal aklıma geledi

Sanursam çiğ börek.Hiç yapmadım çok güzel anlatmışsın hemencecik yaparım.Sağol canım

slm kızlar ferdacım geçmiş olsun canım ben şimdi netten biraz araştırdım gebelikte ishal genelde kan hapları kullananlarda oluyormuş korkulacak bişey değilmiş ama sen yinede doktoruna danış bence... sen kullanıyormusun kan hapı ?

ferdam benim,günde 1 şişe soda iç..
arada biliom tiksinti geldi sana ondan ama tuzlu ayran da içmen lazım kaybettiğin suyu almak için..
bebek için bebem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…