merhabalarr ovulasyon kiti deneyen ve hemen arkasına hamıle kalan var mıııııııııııı ben aralık ayında ovulasyon kıtı denıcemm inşallah tutarr
Merhaba kızlar....
Daha öncede yazmıştım sizlere. Yaklaşık bi 20 gün önce başladı kendimde hissettiklerim. Göğüstelerimde acı, Bağırsaklarımda gaz ve gaz sancıları, .... gibi. O zamanlar yumurtlama günüm olabilir demiştik. 20 günden bu yana göğüslerimdeki şişkinlik ve acı hala devam etmekte. Regli günüm aralığın 5 i . Ben 35 günde bir regli oluyorum. Aynı zaman da anemi taşıyıcısıyım ve 3 aydır bebek istiyoruz. Bugünde farklı olarak süt gibi ama sütten biraz daha koyu kıvamlı akıntım geliyor. Aralıklı olarak. Acaba bu ay yine regli mi olacağım yok saaa........ Teste yapmadım. Birde grip oldum kurban bayramından bu yana gribim. İlaçta almıyorum korkuyorum çünkü... Fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz. Bir ay önceki regli tarihim:28 Kasım
Ah ah bende şuan yumurtluyorum birde böyle bile bile bebek olmuyorya... neyse hayırlısı Allahtan... birde az önce eşime telde dedim aşkım yumurtluyorum ben... oda nedesin yumurtaları sakla aşkım akşama menemen yaparsın hahahaha komik aşkım
Ah ah bende şuan yumurtluyorum birde böyle bile bile bebek olmuyorya... neyse hayırlısı Allahtan... birde az önce eşime telde dedim aşkım yumurtluyorum ben... oda nedesin yumurtaları sakla aşkım akşama menemen yaparsın hahahaha komik aşkım
Beyaz yerde zor olmaz mı.En yakışanı sen bilirsin tabi.Ama peluş rahatlatıyor gerçekten
kızlar bugün doktora gittim daha önce polikistik overin var diyordu bugün sol tarafında yumurta var dedi 10 gün sonra kan testiyle bakalım eğer çatlarsa ilaç kullanmana gerek kalmaz hamile kalabilirsin çatlamazsa ilaca başlayacağız dedi nasıl oluyorki bu anlayamadım ben ultrsonda yumurta öyle görünüyordu ama zaten normaldede görünmezmiki
canım bat kaç senin
ve bugün kaçıncı günün
yok canım hiç ağır şeyler yemedim
ki 10 gündür ne ağır yemeği
geçmiş olması lazımdı
kan hapı kullanmıyorum canım
teşekkür ederm araştırdığın için
soda içiyordum ama bitti 2 gündür unuttum
söyleyim gelirken alsın
canım yoğurt çorbası yaptı kayınvalidem onu içtim gelince
akşam da içicem o iyi gelir heralde hem pirinç hem yoğurt
demin tuvalete gittim de biraz kıvamı koyulaşıyor galiba (iğrenç bir muhabbet oldu ama
ayy çibörek mi dedin. Burada yani Eskişehir'de meşhurdur hem evlerde çok yapılır hem de çok yer var dışarıda. Asıl adı çibörek ve kırımlıların yani tatarların bir yemeği burada da onlar çok olduğundan bu da geleneksel olmuş. Eşime artık ağır geliyor ama ben sürekli eşimi götürtüp yiyorum fiyatı da gayet uygun burada hmm bayılırım..
ya gebelikteki belirtilerde illaki gogus agrisi mi olmasi gerekiyo :26:benim gogsum hic acimaz normalde de hasssatir gogus acisi cekmeden hamile olan yokmu yaaa hu
yarın kumaşcıya gittiğimde bakıcaz artık. Açık gri vardır inşallah.
Bu arada kızlar, bu krem kıvamında beyaz akıntı sizde varmı
espri güzelmişherşeyin hayırlısı tabı inşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz
slm arkadaşlar bende, ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum okudum ama pekte anlşamış değilim:44::44::44::44::44:
CVP VERDIGIN ICIN TESK. EDERIM ONCELIKLE adetim gecmedi ama merak ettim belki umut olur diye sormustum
tabiki illaki göğüs ağrısı gerekmiyo göğüs ağrısıyla hamile olunsaydı şimdi burdaki herkesin çoktan gebe olurlardı ben her ay çekerim göğüs ağrısını kişiden kişiye değişiyo tabi bata kaç gün var canım geçtiyse eğer bir test yap ve bu belirsizlikten kurtulya gebelikteki belirtilerde illaki gogus agrisi mi olmasi gerekiyo :26:benim gogsum hic acimaz normalde de hasssatir gogus acisi cekmeden hamile olan yokmu yaaa hu
testi yapmadan önce,4 saat çiş tutuluyo..
sabahki ilk idrarla yapılmıyo..
yapmadan 2 saat önce de sıvı tüketimi azaltılıyo..
günün aynı saatinde yapılıyo..
gebelik testindeki gibi yapılışı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?