Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhabalarr ovulasyon kiti deneyen ve hemen arkasına hamıle kalan var mıııııııııııı ben aralık ayında ovulasyon kıtı denıcemm inşallah tutarr

yumurtlamanı kaçırmıyosun,orası kesin.. dolayısıyla şansını arttırmış olyosun.. ama tutar mı bilinmez tabi..
inişallah sen hemen tutturursun canım..

o akıntı iyiye işaret..
geliyo seninki sanırım

Ah ah bende şuan yumurtluyorum birde böyle bile bile bebek olmuyorya... neyse hayırlısı Allahtan... birde az önce eşime telde dedim aşkım yumurtluyorum ben... oda nedesin yumurtaları sakla aşkım akşama menemen yaparsın hahahaha komik aşkım

kızlar bugün doktora gittim daha önce polikistik overin var diyordu bugün sol tarafında yumurta var dedi 10 gün sonra kan testiyle bakalım eğer çatlarsa ilaç kullanmana gerek kalmaz hamile kalabilirsin çatlamazsa ilaca başlayacağız dedi nasıl oluyorki bu anlayamadım ben ultrsonda yumurta öyle görünüyordu ama zaten normaldede görünmezmiki

kızlar bugün doktora gittim daha önce polikistik overin var diyordu bugün sol tarafında yumurta var dedi 10 gün sonra kan testiyle bakalım eğer çatlarsa ilaç kullanmana gerek kalmaz hamile kalabilirsin çatlamazsa ilaca başlayacağız dedi nasıl oluyorki bu anlayamadım ben ultrsonda yumurta öyle görünüyordu ama zaten normaldede görünmezmiki

espri güzelmiş herşeyin hayırlısı tabı inşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz

canım bat kaç senin
ve bugün kaçıncı günün

ama demek seninki çatlamaya hazır bir ebattaymış..

Son düzenleme:

Oh oh geçer yavaş yavaş,hamişlerin muhabbeti iğrenç olmaz

E güya buralarda da yapıyorlar ama tabi ki özü değil.Eşkişehir e bir kere geldim ama yol üstü uğradık.Kısmet olur da bir daha gelirsem kesin yicem.

ya gebelikteki belirtilerde illaki gogus agrisi mi olmasi gerekiyo :26:benim gogsum hic acimaz normalde de hasssatir gogus acisi cekmeden hamile olan yokmu yaaa hu

Selam,gebelik belirtileri kişiden kişiye değişir hatta aynı kişide bile değişiklik gösterebilir.Kiminin göğüsleri ağrır kiminin beli.Onlar çok yanıltıcı oluyor

yarın kumaşcıya gittiğimde bakıcaz artık. Açık gri vardır inşallah.

Bu arada kızlar, bu krem kıvamında beyaz akıntı sizde varmı

yumurtlamadan bikaç gün sonra oluyo bende..
devam ederse ne ala..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bende, ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum okudum ama pekte anlşamış değilim:44::44::44::44::44:

slm arkadaşlar bende, ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum okudum ama pekte anlşamış değilim:44::44::44::44::44:

testi yapmadan önce,4 saat çiş tutuluyo..
sabahki ilk idrarla yapılmıyo..
yapmadan 2 saat önce de sıvı tüketimi azaltılıyo..
günün aynı saatinde yapılıyo..

gebelik testindeki gibi yapılışı..

ya gebelikteki belirtilerde illaki gogus agrisi mi olmasi gerekiyo :26:benim gogsum hic acimaz normalde de hasssatir gogus acisi cekmeden hamile olan yokmu yaaa hu
tabiki illaki göğüs ağrısı gerekmiyo göğüs ağrısıyla hamile olunsaydı şimdi burdaki herkesin çoktan gebe olurlardı ben her ay çekerim göğüs ağrısını kişiden kişiye değişiyo tabi bata kaç gün var canım geçtiyse eğer bir test yap ve bu belirsizlikten kurtul

6000. sayfaya gelmeden hamile kalmak istiyorum demiştim kısmet olmadı
neyse sağlık olsun 10.000 sayfayı görmeden hamile kalmış olurum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ama ben şuanda adetimin 7.günü bununmü başlayayım 28 günde bir oluyorum nasıl olacak???:44::44::44:

emine az önce okudum kızının şekerliğini maşallah ona
gelicek kardeşi inşallahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…