Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yeni halı değilde aslında peluş düşünüyorum. Çünkü salonuma inceden siyah yada gri dokunuşları olan tülde düşünüyorum. Tabi bunları eşimden gizli kullandığım ekstresi 585 tl gelen kartımdan yapıcam :) Sonra iyice batmıyım

Kızlar napıyorsunuz bakalım. Canım doktoruna bir danış şu an hangisine gidiyorsan bir sorun olur mu diye sor bakalım hem ishal olunca vücuttan çok su atılıyor bol su tüket canım. Ben muz iyi gelir diye biliyorum ama.

Ay kızlar benimde bugün ağrılarım var yaa yumurtlama desem değil geçti, reglimde yakın değil ama böyle karnım patlayacak bir de son zamanlarda çok gazım oluyor bende kabızlıktan şikayetçiyim iki üç günde bir çıkabiliyorum tuvalete ve şu an sancıdan ölüyorum iş yerinde de çok girmiyorum sevmiyorum burayı sonra böyle oluyor işte. Birde biraz önce sol göğsüm felaket acıdı böyle içeriden sancı girdi çok fena. Gebelik yok boşuna sormayın. Ama belim bile ağrıyor yaa.

yok canım hiç ağır şeyler yemedim
ki 10 gündür ne ağır yemeği
geçmiş olması lazımdı

kan hapı kullanmıyorum canım
teşekkür ederm araştırdığın için

ferdam benim,günde 1 şişe soda iç..
arada biliom tiksinti geldi sana ondan ama tuzlu ayran da içmen lazım kaybettiğin suyu almak için..
bebek için bebem..
soda içiyordum ama bitti 2 gündür unuttum
söyleyim gelirken alsın
canım yoğurt çorbası yaptı kayınvalidem onu içtim gelince
akşam da içicem o iyi gelir heralde hem pirinç hem yoğurt
demin tuvalete gittim de biraz kıvamı koyulaşıyor galiba (iğrenç bir muhabbet oldu ama

ya gebelikteki belirtilerde illaki gogus agrisi mi olmasi gerekiyo :26:benim gogsum hic acimaz normalde de hasssatir gogus acisi cekmeden hamile olan yokmu yaaa hu

korunuyosun ama kaçak olmuş olabilir mi dejavum acaba??? (ve bence inşallah)

Canım daha adetine var test yapsan da büyük ihtimalle çıkmaz.Ama belirtiler çok yanıltıcı oluyor bence sen adet gününde test yap ancak öyle doğru sonuç alırız.İnşallah bebişine hemen kavuşursun.

Beyaz yerde zor olmaz mı.En yakışanı sen bilirsin tabi.Ama peluş rahatlatıyor gerçekten

canım aslında dr arayıp bi sorsaydın keşke belki bi ilaç falan önerirdi:44:

ayy çibörek mi dedin. Burada yani Eskişehir'de meşhurdur hem evlerde çok yapılır hem de çok yer var dışarıda. Asıl adı çibörek ve kırımlıların yani tatarların bir yemeği burada da onlar çok olduğundan bu da geleneksel olmuş. Eşime artık ağır geliyor ama ben sürekli eşimi götürtüp yiyorum fiyatı da gayet uygun burada hmm bayılırım..

ben kan hapı kakayı siyaha yakın renkte yapar diye de biliorum ferda.. senin öyle mi?

lapa,muz,elma,haşlanmış patates.. bunun ilacı..şak diye keser ishali..yağ yasak..
ve kaybettiğin su içinde,ayran ve soda..

ya gebelikteki belirtilerde illaki gogus agrisi mi olmasi gerekiyo :26:benim gogsum hic acimaz normalde de hasssatir gogus acisi cekmeden hamile olan yokmu yaaa hu

valla canım hamilelik belirtileri kişiden kişiyue değişir benim bir çok tanıdığımda göğiüs belirtileri yaşadılar ama bu herkes için geçerli değil ki günün geçtimi senin yada kaç gün car adetine

canım aslında dr arayıp bi sorsaydın keşke belki bi ilaç falan önerirdi:44:

o gıcık doktora gidiyorum hala kızlar
onu da aramam şimdi asla
yarın gidicem zaten o zaman sorarım
bu kadar bekledim bir gün daha bekleyim
ayva kompostosu yapt kayınvalidem dün
o da iyi geliyormuş heralde

ben kan hapı kakayı siyaha yakın renkte yapar diye de biliorum ferda.. senin öyle mi?

lapa,muz,elma,haşlanmış patates.. bunun ilacı..şak diye keser ishali..yağ yasak..
ve kaybettiğin su içinde,ayran ve soda..

kan hapını gebelik öncesinde kullandım
baya koyu yapıyor rengi
şimdi ilginçtir demir ilacı kullanmıyorum ama rengi demir kullanmışıma yakın oluyor
çok tuhaf
elma hergün bitane yiyorum, ayva kompostosu,yoğurt çorbası.. şimdi bunları yiyorum canım

korunuyosun ama kaçak olmuş olabilir mi dejavum acaba??? (ve bence inşallah)

yok yok canım gazdan bu ve karnım ağrıyınca belime de vuruyor. Hem kaçak olamaz maşallah bayramdan geldiğimizden beri tık bişi yapmıyoruz moraller bozuktu ya benim ondan olamaz yani artık bu akşam felan bir halvet ayarlamam lazım.. :26:

CVP VERDIGIN ICIN TESK. EDERIM ONCELIKLE adetim gecmedi ama merak ettim belki umut olur diye sormustum

Ah ah bende şuan yumurtluyorum birde böyle bile bile bebek olmuyorya... neyse hayırlısı Allahtan... birde az önce eşime telde dedim aşkım yumurtluyorum ben... oda nedesin yumurtaları sakla aşkım akşama menemen yaparsın hahahaha komik aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…