ben var ya el dokuma kocaman halılarım vardı ve içlerinde krem rengi ağırlıktaydı.. başedemedim silme derdiyle..
hani şu tüylü makine halıları var ya onlardan aldım koydum 2 tane..acaip rahat ettim..benim de kahve-açık krem tonlarda salon..sütlükahve aldım halıları.. hem çok ucuz..
açık gri güzel olur senin salona pufimm bencede..
Sanursam çiğ börek.Hiç yapmadım çok güzel anlatmışsın hemencecik yaparım.Sağol canım
yok canım hiç ağır şeyler yemedimKayınvalidem geldi demişti ya belki yemekler falan yağlı geldiyese tereyağı bişey kullandınız mı bilmiyorum ama bana öyle olduğu için bu ihtimal aklıma geledi
Sanursam çiğ börek.Hiç yapmadım çok güzel anlatmışsın hemencecik yaparım.Sağol canım
kan hapı kullanmıyorum canımslm kızlar ferdacım geçmiş olsun canım ben şimdi netten biraz araştırdım gebelikte ishal genelde kan hapları kullananlarda oluyormuş korkulacak bişey değilmiş ama sen yinede doktoruna danış bence... sen kullanıyormusun kan hapı ?
soda içiyordum ama bitti 2 gündür unuttumferdam benim,günde 1 şişe soda iç..
arada biliom tiksinti geldi sana ondan ama tuzlu ayran da içmen lazım kaybettiğin suyu almak için..
bebek için bebem..
2 yıllık evlıyım cnmcım herşeyin hayırlısı cnm
Kızlar napıyorsunuz bakalım. Canım doktoruna bir danış şu an hangisine gidiyorsan bir sorun olur mu diye sor bakalım hem ishal olunca vücuttan çok su atılıyor bol su tüket canım. Ben muz iyi gelir diye biliyorum ama.
Ay kızlar benimde bugün ağrılarım var yaa yumurtlama desem değil geçti, reglimde yakın değil ama böyle karnım patlayacak bir de son zamanlarda çok gazım oluyor bende kabızlıktan şikayetçiyim iki üç günde bir çıkabiliyorum tuvalete ve şu an sancıdan ölüyorum iş yerinde de çok girmiyorum sevmiyorum burayı sonra böyle oluyor işte. Birde biraz önce sol göğsüm felaket acıdı böyle içeriden sancı girdi çok fena. Gebelik yok boşuna sormayın. Ama belim bile ağrıyor yaa.
Merhaba kızlar....
Daha öncede yazmıştım sizlere. Yaklaşık bi 20 gün önce başladı kendimde hissettiklerim. Göğüstelerimde acı, Bağırsaklarımda gaz ve gaz sancıları, .... gibi. O zamanlar yumurtlama günüm olabilir demiştik. 20 günden bu yana göğüslerimdeki şişkinlik ve acı hala devam etmekte. Regli günüm aralığın 5 i . Ben 35 günde bir regli oluyorum. Aynı zaman da anemi taşıyıcısıyım ve 3 aydır bebek istiyoruz. Bugünde farklı olarak süt gibi ama sütten biraz daha koyu kıvamlı akıntım geliyor. Aralıklı olarak. Acaba bu ay yine regli mi olacağım yok saaa........ Teste yapmadım. Birde grip oldum kurban bayramından bu yana gribim. İlaçta almıyorum korkuyorum çünkü... Fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz. Bir ay önceki regli tarihim:28 Kasım
Hmm evet böyle çok zor oluyor güzelim ya. Bide pek halı silmeyide sevmem genelde eşim siliyo. Adamada günah ayda yılda bi izin yapıyo onuda evde halı silerek geçiriyo. Gerçi pisletende o ama olsun
Aslında halım beyaz kırmızı siyah gri ama ben nefret ediyorum kırmızıdan. :) Belki koltuk örtümün bir ton açığı olursa o olur yoksa aynı renginden alıyım takım olsun. Yada beyaz gibimi alsam. Zaten ben 2 haftada bir koltuk örtülerini yıkıyorum. Malum oğlumuz gri :)
yok canım hiç ağır şeyler yemedim
ki 10 gündür ne ağır yemeği
geçmiş olması lazımdı
kan hapı kullanmıyorum canım
teşekkür ederm araştırdığın için
soda içiyordum ama bitti 2 gündür unuttum
söyleyim gelirken alsın
canım yoğurt çorbası yaptı kayınvalidem onu içtim gelince
akşam da içicem o iyi gelir heralde hem pirinç hem yoğurt
demin tuvalete gittim de biraz kıvamı koyulaşıyor galiba (iğrenç bir muhabbet oldu ama
evet canım herşeyin hayırlısı
Kayınvalidem geldi demişti ya belki yemekler falan yağlı geldiyese tereyağı bişey kullandınız mı bilmiyorum ama bana öyle olduğu için bu ihtimal aklıma geledi
yok canım hiç ağır şeyler yemedim
ki 10 gündür ne ağır yemeği
geçmiş olması lazımdı
kan hapı kullanmıyorum canım
teşekkür ederm araştırdığın için
soda içiyordum ama bitti 2 gündür unuttum
söyleyim gelirken alsın
canım yoğurt çorbası yaptı kayınvalidem onu içtim gelince
akşam da içicem o iyi gelir heralde hem pirinç hem yoğurt
demin tuvalete gittim de biraz kıvamı koyulaşıyor galiba (iğrenç bir muhabbet oldu ama
ya gebelikteki belirtilerde illaki gogus agrisi mi olmasi gerekiyo :26:benim gogsum hic acimaz normalde de hasssatir gogus acisi cekmeden hamile olan yokmu yaaa hu
Kızlar napıyorsunuz bakalım. Canım doktoruna bir danış şu an hangisine gidiyorsan bir sorun olur mu diye sor bakalım hem ishal olunca vücuttan çok su atılıyor bol su tüket canım. Ben muz iyi gelir diye biliyorum ama.
Ay kızlar benimde bugün ağrılarım var yaa yumurtlama desem değil geçti, reglimde yakın değil ama böyle karnım patlayacak bir de son zamanlarda çok gazım oluyor bende kabızlıktan şikayetçiyim iki üç günde bir çıkabiliyorum tuvalete ve şu an sancıdan ölüyorum iş yerinde de çok girmiyorum sevmiyorum burayı sonra böyle oluyor işte. Birde biraz önce sol göğsüm felaket acıdı böyle içeriden sancı girdi çok fena. Gebelik yok boşuna sormayın. Ama belim bile ağrıyor yaa.
canım aslında dr arayıp bi sorsaydın keşke belki bi ilaç falan önerirdi:44:
ben kan hapı kakayı siyaha yakın renkte yapar diye de biliorum ferda.. senin öyle mi?
lapa,muz,elma,haşlanmış patates.. bunun ilacı..şak diye keser ishali..yağ yasak..
ve kaybettiğin su içinde,ayran ve soda..
korunuyosun ama kaçak olmuş olabilir mi dejavum acaba??? (ve bence inşallah)
valla canım hamilelik belirtileri kişiden kişiyue değişir benim bir çok tanıdığımda göğiüs belirtileri yaşadılar ama bu herkes için geçerli değil ki günün geçtimi senin yada kaç gün car adetine
o gıcık doktora gidiyorum hala kızlar
onu da aramam şimdi asla
yarın gidicem zaten o zaman sorarım
bu kadar bekledim bir gün daha bekleyim
ayva kompostosu yapt kayınvalidem dün
o da iyi geliyormuş heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?