Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tamam canım 18:00 gibi yaparım olur ozaman

canım az önce eşim aradı ona da söyledim o bile şaşırdı benim bu kadar rahat konuşuyo olmama
onu arayıp habermedim diye

slm arkadaşlar bende, ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum okudum ama pekte anlşamış değilim:44::44::44::44::44:

bende aralık ıtıbarıyle baslıorum cnm ovulasyon testıne hergun aynı saatte kı bu saat sabah olmasın ıdrarınla bakıcaksın 2. çizgi açık renk diil koyu renk oldugu zaman pozıtıf sayılıo ona dıkkat et ve cızgıyı gorunce kocana sırnaş ) işte böle kullanılıyorrr umarım ıkımızde testle basarırız Rabbim nasip eder bebişlerimizi 9 ay sora sağlıkla hayırla kucağımıza almayaa

tamam canım 18:00 gibi yaparım olur ozaman

1 saat önce çişe gittiysen,18.00i biraz geçirmeye çalış istersen..18.30 yada 19.00 da yap..
ya aslında 3 saat da olur ama biz işimizi sağlama alalım..

testi,bugün yaptığın saatte yapıcaksın yarın da unutma

aminnn canımm aminnnn oy oyyy

kızlar folbiol kullanan var mı aranızda?
ishal yapıyor mu folibol
yardım edin biriniz
şu geçmeyen ishalimin kaynağını bulmam lazım
yoksa yakında nalları dikicem

fedacım bende hafta sonundan beri devam eden bir ishal var
hatta cumartesi aklamı 21:00-02:30 saatleri arası fena sancılar cektim...
halen devam ediyor kramplar ama folikle bir ilgisi yok canım
ben aylardır kullanıyorum ilk kez böyle oldum havalardan kesin iş yerindeki bi kaç arkadşda aynı sekilde olmuşlar..

peki ovulasyon testi 12. günü pozitif çıkan var mı bugun 12. günüm bugün yapıcam ama pek sanmıyorum belki yarındır belki soraki günnn ayyy çok heycanlı hadi ikinci çizgi çık ve beni bebişe bir adım daha yaklaştırrrr

arkadaşlar aranızda adaçayı yağı hakkında bilgisi olan yada kullanan varmı??

ada çayı çok büyük bir antioksidan ben çok içerim
ama sakın kocaya içirme
erklik hormonuna ii gelmiyor!
çünkü kadınlık hormonunu hızlandırıyor
bide yeşil çay çok ii ve tabii erkekleri için

Merhaba kızlar pazardan geldim yoruldum ama ya.

Meg kendime araba aldım,pazar arabası bir güzel kullandım ki sorma:86:

düüü düüütttt.... süperdi

Şimdi yorgunluk kayfesı yaptım onu içtikten sonrada yemek yapma faslı.

Yemek yapmam lazım ama sizi de bırakamıyorum.Çabuk çabuk yapayım geleyim.Sizi çok seviyorum arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…