- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
slm arkadaşlar bende, ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum okudum ama pekte anlşamış değilim:44::44::44::44::44:
slm arkadaşlar bende, ovulasyon testi aldım ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum okudum ama pekte anlşamış değilim:44::44::44::44::44:
6000. sayfaya gelmeden hamile kalmak istiyorum demiştim kısmet olmadı
neyse sağlık olsun 10.000 sayfayı görmeden hamile kalmış olurum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
6000. sayfaya gelmeden hamile kalmak istiyorum demiştim kısmet olmadı
neyse sağlık olsun 10.000 sayfayı görmeden hamile kalmış olurum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ama ben şuanda adetimin 7.günü bununmü başlayayım 28 günde bir oluyorum nasıl olacak???:44::44::44:
inşallahhhh aralıkta kalalım Rabbim nasip etsin inşallahhh
ofluyu merak ediyorum gelsinde haber versin yaaa.. :26:
yumurtlamadan bikaç gün sonra oluyo bende..
devam ederse ne ala..
dur canım ya sende o kadar ümitsiz olma inşallah korunmayı bırakır bırakmaz hemen kalırsın hem bizden daha şanslısın sen artık tecrüben var ne kullanman gerkiyo naslı halvet olması lazım bak bize 5000. sayfalara geldik daha yeni öğreniyoruzben 20.000 de görürüm bu gidişle çünkü şubatta başlıcam ama o bile belli değil.
inşallahhhh aralıkta kalalım Rabbim nasip etsin inşallahhh
amin inşallah herkez hamile kalır ,aralıkta sevinç patlaması yaşarızz
etsin etsinnn
ben bu ay iyce şaşırdım:26: bu akıntı yüzünden hergün olmuyo ara ara oluyo yumurtlama akıntısı gibi bugün yine oldu ve benim bugün bat günüm eğer bu akıntılara bakılırsa ben bu ay rekor kırdım tavuk bile bukadar yumurtlamamştır herhalde
bence bugün başla..
anlatmıştım ya sana özelden..
sen ilk kez kullanıcaksın.. yani aşağı yukarı bir fikir sahibi olunmalı geç başlamak için..
ama sen yumurtlamayı kaçırmamak için bugün başla canım..
en son ne zaman çişe gittin.. 4 saat koy üstüne..
etsin etsinnn
ben bu ay iyce şaşırdım:26: bu akıntı yüzünden hergün olmuyo ara ara oluyo yumurtlama akıntısı gibi bugün yine oldu ve benim bugün bat günüm eğer bu akıntılara bakılırsa ben bu ay rekor kırdım tavuk bile bukadar yumurtlamamştır herhalde
hatırlmıyorumki canım bir saat olmamıştır ama az önce madensuyu içtin olurmuki şimdi ,yumurtlama hesaplama siteleri varya ordan baktın nezaman olur diye ayın 5 şini çıktı ozamanmı yapmalıyım yoksa şimdimi??:44::44::44::44::44::44::44:
inşallah 6000 lerde kalırsın gebe şeker sen hep böyle rahat ol pozitif düşünce pozitif sonuçç6000. sayfaya gelmeden hamile kalmak istiyorum demiştim kısmet olmadı
emine az önce okudum kızının şekerliğinimaşallah ona
gelicek kardeşi inşallahhh
kızlar line bakar mısınız bi
bunu alıyorum de mi şimdi
Orjinal PRESEED Hamilelik Jeli GittiGidiyor.com'da #48230282
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?