Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol arkadaşım..

şurubu yada hapını bulursan eğer,yaz topiğe..
ama iletişimi msnden yapalım..
ücret ve kargoya verişi falan..
birbirimizi ekleriz o zaman msne şurubu isteyen arkadaşlar olarak..

tamam arkadaslar bı bulayım gerısı kolay ama dedıgım gıbı su 15 gun bakamam ıns hallederız ve cıftlere ulasırız

evet eşya az ne varki canım toplarız falan denir ilk önce...

sonra bi bakmışsın kiiii heryer ufak tefek bi sürü eşyayla doluu

ama bi başladın ya işe gerisi gelir datlım..evin içine girdikten sonrası kolay toplamayı değil ama evi yerleştirme işini çok severim..
mis gibim oturursunuz yeni evinizde mutlu mutlu

GG sitesinden almışlar canım preesedi..79 liraymış..
ben daha almadım ama alıcam..
mavi olan,babystart yazıyomuş üstünde..
gel akşam

sadece olur mu,2 kere çift koyu çizgiyi görmen harika..
aslında tek gün çift koyu görülür..

yaaaa bende daha fazla görülüyor sanmıştım canım ayyy işte bilmeyince böyle oluyor demekki ilk defa yapınca cehaletten kusura bakma canımcım ohhh içim rahatladı haaaa teşekkür ederim canım benimmm

gel akşam

bende eşime dedimde olmaz diyor her duyduğumu alalım diyomuşum hem ne malummuş işe yarayacağı falan filannn işte offfffff

saol cnmcim
aynen cnm sana katiliyorum
bende yerlestirmeye bayiliyorum
ins cnm bu arada zamanda gececek bebisimde gelirse
ohhh degme keyfime valla
ne süper olur yaaaaaaa

Hadi ya,ben gideyim yarın aksam gidebilirim ancak ama insallah kalır.

Benımde ihtiyacım vardıda. sagol bebem

he bebeğem al al ateş ölçmek eylenceli oluyo...bide tablo yaparız sanada..oh mis..

meg bu arada sende ateş ölçüyomusun sabahlarıııııı..kaç çıkıyo de bakemm

gel akşam

geleceğim canım pztesi hastaneye gittim
kan aldılar yumurtlama var mı diye bakacaklarmış:18::18::18:
adetin 3. günü de gidip rahim filmi çektireceğim
şimdi mutfakta yemek yapmaya çalışıyor benimki
ortalığı daha fazla dağıtıp batırmadan gidip işe el koyayım canım
2 saate kadar geleceğim fıstığım
yine çok özledim seni

ne guzel allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın boyle duyunca cok heveslenıyorum belkı bızım de tutar nekadardır bebek olmuyordu ve sonra bu kremı kullandın ve 1 ay sonra oldu oylemı

canim ben cocuk yapmak icin yumurtlama gunlerimde esimle bir araya gelince bende oluyordu kuruluk ve resmen eziyet bu.. 4 aydir korunmuyorduk biz son ay preseed kullandim sonrada hastalanmadim zaten.. zaten krem gibi bisey degil jel bu.. yeterli olacagini dusundugun miktarda vajinana sIkIosun.. vicik vicik bisey zaten.. oda bir arac oluyor Akkahin izniyle ve nasipse geliyor bebisler
kisa zamanda guzel haberlerini alicaz insaallah

he bebeğem al al ateş ölçmek eylenceli oluyo...bide tablo yaparız sanada..oh mis..

meg bu arada sende ateş ölçüyomusun sabahlarıııııı..kaç çıkıyo de bakemm

:))) temam canım cok sağol

A101'E daha 1 kere girmiş değilim amma kısmet yarınaymış

arkadaslar mehbaa ben yeni katıldım sormak istediğiniz ssoru varsa herseyde yardımcı olabilirim ben 5 aylık gebeyım

Benim sohbet mesaim doldu kızlar,çıkayım sofrayı hazırlayayım.

Anneciğimi arayayım birazda onunla konuşayım kocacım gelene kadar.

Haydi öptüm hepinizi,kendinize iyi bakın iyi sohbetler ,iyi akşamlar yarın görüşmek üzere

Hoşçakalın

Selamlar herkese,ben preseed kullanmıştım hamile kalmadan önce.Ama kullandığım ay hamile kalmadım.Yurt dışında özellikle Amerikada satılanların daha iyi netice verdiğini okumuştum.
Bu jel zaten Türk malı değil distribütör aracılığı ile ülkemize giriyor satın alırken son kullanma tarihine çok dikkat edin.Orijinal olduğunu gösteren bir de halogram olması gerekli.Yani benim dediklerim %100 doğrudur demiyorum ama iyice araştırmadan satın almayın.Sitesine falan göz gezdirin.

tamam arkadaslar bı bulayım gerısı kolay ama dedıgım gıbı su 15 gun bakamam ıns hallederız ve cıftlere ulasırız

tmm cnm zaten biz de batımızı beklıorz daha onbeş gun sonrası gayet uygun inş bebişlerimiz gelir preseed hayıt tohumu hapı bi sürü bşey kullanıorz ama bu ilaçla da çok fazla hamiş kalan var belki vesile bu ilaç ve sen olursun biz de duacın oluruz sen kaç aydır denıodn cnm var mı herhangi bi sorun sende ya da eşinde ???

görüsürüz cnmm
kolay gelsin
sende kendine cici bak öpüldünn

arkadaslar mehbaa ben yeni katıldım sormak istediğiniz ssoru varsa herseyde yardımcı olabilirim ben 5 aylık gebeyım

ne güzel Allah bağışlasın bebeğini canım

görüşürüz halvetlüm

nillam
bak ztar ilk kullanmada gebe kaldı.. ama o amerikada yaşıyo..:44:

Son düzenleme:

hologramlı cnm bizimki de ya ben ona pek inanmıorm sonuçta getiren firma da amerikadaki aynı ürünü ithal edıo bence o inanç meselesi türkiyeden aldım etkli degl die kafalarına takıolar bence yoksa tr den alıp da hamiş kalan da çok 2013 yazıo son kullanma tarihi de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…