Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

varmı sormak istediğiniz

canım
sen yumurtlamanı nasıl takip etmiştin?
kaçıncı günler ilişki olmuştu..
adete yakın mı öğrendin gebeliğini?
belirtilerin ne zaman başlamıştı?ve belirtilerin neydi?

Son düzenleme:

ben de aynı yerden almıştım canım.Hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.Bi kaç ay sonra hamile kaldım evet kullanmadığım bir zamandı yani.Evet Amerikadan bende alamadım o zaman evet malum şartlardan.

kizlar simdi bi program izliyorum aynisini izlemistim daha once.. bacaksizlar 16 yasinda falan iki sevgili.. kiz hamile kaliyor.. ve daha sonra bakacak durumlari da olmadigi icin evlatlik veriyorlar cocuklari.. dogurup veriyor hemen.. cok duygusal yaaa cok etkilenmistim ilk izledigimde cocuklarina daha iyi imkan saglayacak bir aileye veriyorlar ama babasi ufacik cocuk nasil agliyor yaaa

kızlarr acil yardımmmmmmm istiyorum... ve sonuçlarımı yazıyorum..
22 kasım 24.08
25 kasım 54.13
28 kasım 91.22
30 kasım yani bugünkü sonucum 185.9 çıkmış........

yorumlar mısınızzzz

Ahhhh ahhh sakalim yok ki sozum gece haftaya carsamba keseyi gorursunuz ayrica bi kan tahliline daha gerek yok giğbesin benim degerim ondokuzbini buluncaya kadar iki gunde bi kan verdim ne safmisim kuzum o dr sen degistir bencede yaramaz o dr

canım
sen yumurtlamanı nasıl takip etmiştin?
kaçıncı günler ilişki olmuştu..
adete yakın mı öğrendin gebeliğini?
belirtilerin ne zaman başlamıştı?ve belirtilerin neydi?

canım ben doktor kntrolune gittim ve 23 günde adet görüyordum kendim hesapyaptım çok sükür sonuca vardım canım gebeliğimi adetim bir gün gecikti öğrendim ilk belirtim kipriklerim birbirine girmişti görsen sen kaç günde oluyosun hesap yapayım ben hememn hemem gün asırı girersen çok iiii olur

kız ildaaa bişey sorcam
ben arapsabunuyla bulaşıkları yıkadım
tencere tabaklar iyi yıkanmış da bardakları hiç yıkamamış
acaba az mı koydum bilemedim şimdi
sende hiç oldu mu öyle bişey

tatlıyla uğraşıyorum ya görmemişim
az koymuşsundur canımbeninm
biraz arttır azcuk

buralardayım canım ama erken yatıyorum
akşamları migrenim tutuyor
yine geliyorlar soldan soldan bana
çok daha iyiyim ama
yemek yiyebiliyorum daha ne olsun
sen nasılsın

oh oh masallah cok sukur..
ferda benim belim beni rahatsiz ediyor ya.. hele ki biraz biseylerle ugrasayim afedersin sanki buyukbas hayvan oturmus gibi oluyor.. eve evim su anda dandini kalkacam birazdan yavas yavas toparlicam psikolojim de bozuluyor cunku..

bide bisey sorcam ama utaniyorum ama sormam lazim ya benim akintim koyulasti normal mi bu?? yani kahverengi degilde beyazda degil yani..

bir de ikinci sorum ben simdi 4+4 um yani 4. haftam mi 5. haftam mi.. kimi yerde 4 diyor kimi yerde 5 ??

tesekkur ederim efenimm

inşş cnm yaaa inş evt insann aklnda elbet oluo acaba sahte mi die ama buna bi cvp bulamıo insan ne yazık ki nasip cnm ya o vesile olmazsa başka şeyler deneriz ne yapalım elbet bişey umut olck kısa zamanda gelsn bebişlerimiz de inşşş sen kaç ay kullanmştn prseedi cnm ne guzel Allah nasip etmiş bebişni bize de nasip etsin yuce Allahım en kısa zamanda inşşş

göğüslerinde hasasiyet,kasıklarında ağrı yok muydu?

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…