Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne güzel Allah bağışlasın bebeğini canım

görüşürüz halvetlüm

nillam
bak ztar ilk kullanmada gebe kaldı.. ama o amerikada yaşıyo..:44:

türkiyede yaşayıp da preseed şurup o yha da şuyla biz de hamiş kalcz inşş megim yaa nasip bu iş...

he bebeğem al al ateş ölçmek eylenceli oluyo...bide tablo yaparız sanada..oh mis..

meg bu arada sende ateş ölçüyomusun sabahlarıııııı..kaç çıkıyo de bakemm

aysuncumm

sabah ölçmüyorum 4 gündür gece öölesine ölçüyorum..
37,37.2

parçalarım onları valla

hahhahaha

kızlar bu arada topkapı sarayında neler olmuş yaaaa

kız ildaaa bişey sorcam
ben arapsabunuyla bulaşıkları yıkadım
tencere tabaklar iyi yıkanmış da bardakları hiç yıkamamış
acaba az mı koydum bilemedim şimdi
sende hiç oldu mu öyle bişey

bende bebek çokkk istiyorum beşik bile aldık daha fol yok yumurta yok,ama napayım bu ay hamile olmuş olayımmm.cidden bu ay kendimi çok hazır hissediyorum:)))

Aynen canım benimkide hologramlı ve 2013 tü.Tabiki o bir umut meselesi ben de aynı jele umut bağlamıştım ve kesinlikle bi işe yaramadığını idda etmiyorum illaki güzel sonuçlar alınmıştır ben de vaktiyle bunları okuyup araştırıp aldım zaten.Yani benim söylemek istediğim şu;piyasada sahtesi dünya kadar araştırmadan almayın dedimdi ben

bende oyle biseyler okumustum.. kizlar tr ye gelseydim yakin zamanda alirdim paket paket hepinizin adreslerine postalardim

sen nerden almştn cnm bi de denemedgn ay mı hamiş kalmştn nasıl oldu anlatrmsn biraz cnm evt çok var satan yer gg den aldım ben hologramı herşeyi varmş blmıorm tabii inşş oyle bşey yoktur fertilshop die bi satıcı bizm aldgmz en guzel amerikadn almak ama o da mümkün degl o yuzden mecbur guvenp alıorz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…