ne güzelAllah bağışlasın bebeğini canım
görüşürüz halvetlüm
nillam
bak ztar ilk kullanmada gebe kaldı.. ama o amerikada yaşıyo..:44:
he bebeğem al al ateş ölçmek eylenceli oluyo...bide tablo yaparız sanada..oh mis..
meg bu arada sende ateş ölçüyomusun sabahlarıııııı..kaç çıkıyo de bakemm
Selamlar herkese,ben preseed kullanmıştım hamile kalmadan önce.Ama kullandığım ay hamile kalmadım.Yurt dışında özellikle Amerikada satılanların daha iyi netice verdiğini okumuştum.
Bu jel zaten Türk malı değil distribütör aracılığı ile ülkemize giriyor satın alırken son kullanma tarihine çok dikkat edin.Orijinal olduğunu gösteren bir de halogram olması gerekli.Yani benim dediklerim %100 doğrudur demiyorum ama iyice araştırmadan satın almayın.Sitesine falan göz gezdirin.
saolun kızlar anlatın bilgim var yardımcı olabilirim
parçalarım onları valla
hahhahaha
kızlar bu arada topkapı sarayında neler olmuş yaaaa
hologramlı cnm bizimki de ya ben ona pek inanmıorm sonuçta getiren firma da amerikadaki aynı ürünü ithal edıo bence o inanç meselesi türkiyeden aldım etkli degl die kafalarına takıolar bence yoksa tr den alıp da hamiş kalan da çok 2013 yazıo son kullanma tarihi de
ne olmus cnm ya
Selamlar herkese,ben preseed kullanmıştım hamile kalmadan önce.Ama kullandığım ay hamile kalmadım.Yurt dışında özellikle Amerikada satılanların daha iyi netice verdiğini okumuştum.
Bu jel zaten Türk malı değil distribütör aracılığı ile ülkemize giriyor satın alırken son kullanma tarihine çok dikkat edin.Orijinal olduğunu gösteren bir de halogram olması gerekli.Yani benim dediklerim %100 doğrudur demiyorum ama iyice araştırmadan satın almayın.Sitesine falan göz gezdirin.
libyalı bi saldrgan ateş açmış insanlara iki kişi yaralnmşölen yok sanrm
bende bebek çokkk istiyorum beşik bile aldık daha fol yok yumurta yok,ama napayım bu ay hamile olmuş olayımmm.cidden bu ay kendimi çok hazır hissediyorum:)))
Aynen canım benimkide hologramlı ve 2013 tü.Tabiki o bir umut meselesi ben de aynı jele umut bağlamıştım ve kesinlikle bi işe yaramadığını idda etmiyorum illaki güzel sonuçlar alınmıştır ben de vaktiyle bunları okuyup araştırıp aldım zaten.Yani benim söylemek istediğim şu;piyasada sahtesi dünya kadar araştırmadan almayın dedimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?