Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarrrrrrrrrrrrrrr

valla 2 gecedir ben çok kötü oluyorum 2 lerde yatıyorum ilk defa
gece 11 de bi başlıyo karnım şişmeye sanki içinde galon su var sonra sancı belim e ağrı
ayaklarım bi türlü ısınmıyo
Allahıım çok zor 2 gece geçirdim
ilk defa 23 gün sonra adet olacağım için sanırım bunlar (normalde 29 gün sürer)
ama bu saattlerde eser yok ağrılardan deliricem oyun oynuyo sanki benimle ((
bugün bat beklemedeyim
bide kargoya sinir oldum(jeim gelmiş) sabahın 7 sinden beri ayaktayım
aradım neymiş efendim evde yokmuşuz gidip alacakmışım
yuh dedim adamlara yanlış zili çalmışsınızdır .bilemem artık diyo uyuz

öncelikle geçmiş olsun
benim bildiğim her ay istenilen kadar büyümeye bilir
normal yani
ama bunun takibi yapılır ve her ay bööle olduğu anlaşılırsa dr un bişeyler önerecektir kesin
ama klomenler yumurta çoğalır ve gelişir normalde
ama çatlamayabilir mesela
sen diğer ayda bi git dr bakarsın sonra durumuna canım

hoşgeldin cnm benım bıldıgım klomenı yumurtalarda sorun oldgu zaman veriyolar yanı acaba sen ozaman yanlısmı anlamıstın ılk dr a gittiğinde :44:

bu kargoculara sınır oluyorum yalandan geldık yoktunuz numarası yapıyolar
bende onu sordum sana az once kırmızılar geldımı felen dıye görmedın sanırım cnmcım
gece vurup gunduz olmaması ilginç gerçekten bugun yarın gelmesse var bunda bi iş :44:

kendımı oyle kotu hıssedıyorum kı bugunlerde yumurtlama gunlerımı kacırıyorum esım beraber olmak ıstemıyor yorgunum falan dıyor ama nasıl bebek olucak gunler aylar gecıyor benım sabrım hıc kalmıyor artık bugunden ıtıbaren suna karar verdım umrumda bıle degıl bebek sahıbı olmak artık cok moralım bozuk.zaten sag kasık kısmımda sıskınlık var buda benım moralımı bozuyor

kizlar.. dun size bahsettigim akintim vardi ya burda sabah daha 6 bucuk kalkip lavaboya gittigimde baktim iyice koyulasmis.. yine koyu olmasa da kahverengi denilebilir.. mesai saati baslasin dr u aricam gidicem hemen.. inanin belki de ben cocuk isterken bile boyle stres yasamadim

Nilay canım öncelikle hg canım ciddi bir sorunu aşmışşın senin için daha yolun başı daha 2 aylık süreç var bana kalırsa hemen öyle doktorlarla diyolağa girme kuzum aklını karıştırma bak bendede öyle oldu adet sancım için acil doktora götürdü beni eşim 8 ay önce özeldi bana yumurtalıklarda kistler var dedi bir sürü tahlil istedi ve 400 tl fatura çıkardı yaptırdık sonra temiz birşey yok dedi ve rahimde yara görünüyor dedi bir tahlilde onun için istedi bu sefer inanmadım devlet hastanesine gittim orasıda pek ilgilenmedi defalarca gitmeme rağmen en son kendi memleketimde gittim çok güzel şekilde bakıldım herşey temiz çıktı sadece rahim ağzında yoğun akıntı var dedi bunları anlatmamın sebebi daha tolun başındasın engelin yok zaten uzun ve zorlu yollardan geçmişşin bence sabret ve akışına bırak canım benim

geçen ay ara kanama yaşadığım için adet düzenim şaştı canım
8 de adat oldum ve neredeyse 13 ünde bitti ama nette 12 ila 17 si ilişkişye girin yazıyodu
ama inanmadım çünkü ara kanamadan dolayı hesaplamanın bile kafası şaştı
zaten yatılı misafirde vardı biz 16 18 ve 20 kasım ilişkiye girdik
sanmam yaniiii
resmen adet belirtileri var sivilce tamam :)
ama bugünde olacağımı sanmam o ayrı
zaten olmayayımda çünkü 23 gün çok az adet arası için bari 28 günde bir oalyım tekrarda düzene girsin barii :)

cnm bahsettiğin akıntıyı okumustum senın ama normal dıye bılıyorum gebeliklerde
bencede hemen git dr a en azından nedır ne degıldır öğrenirsın cnmcım
umarım hiç bişecik yoktur ve onemsız bişeydir o

canım benim eşin neden öyle davranıyor ki anlayamadım neden birilkte olmak istemiyor

tesekkur ederım cnm...onumuzdekı ay tekrar cagırdı ister istemez kafama takıyorum inşallah onumuzdekı ay ii sonuc alırım...
hoşgeldin cnm benım bıldıgım klomenı yumurtalarda sorun oldgu zaman veriyolar yanı acaba sen ozaman yanlısmı anlamıstın ılk dr a gittiğinde :44:

hosbulduk cnmm:)bir sorun olmadıgını soyledı emınım:)bebeksahıbıolmayııstedıgımı soyledım klomen verdi bende anlamadım kı bırsey

üzme canını hiç bişecikler oömıcak
dua et bol bol
bizde ederiz
git hele bi dr a

yaa bende de sıfır akıntı fitil oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa
ne adet öncesi ne yumurtlama
millet akıntım geliyo ya da kahve rengi kesin adet olucam diyo
ya da bu yumurtlama akıntısı diyoooo kesin yumurtluyorum diyo
bende tık yok
mecbur ovucan aldım bu yüzden

biliyorum cnmcım duzensız adet geçirdiğini evet o ara kanamaydı belliki bazen olabılıyo mevsımsel stres vs den dolayı
hayırlısı ınsallah cnmcım düzene giricektir inşallah ondan sonra gelsın halvetler ovucanlar jeller

mrb aleyna hoşgeldın cnm peki eşin bebeğemi hazır değil yoksa gerçektenmi yorgun
bazen erkekler bebege hazır olmayınca bu tür bahanelere sıgınıyolar
sen moralını bozma rabbım herşeyin hayırlısını versin eşinle orta yolu bulur başlarsınız bebiş çalışmalarına

hosbulduk cnm destegın ıcın tesekkur ederım evet benım ıcın ımkansız olan bırseyı basardım ben bu topık sayesınde:)doktorda bugun oyle soyledı daha yeni alısıyorsunuz bırbırınıze dedi ama yıne de buay için umutlanmıstım sorun yok bırde bu ılacı kullanınca tamamdır demıstım((

anladım cnmcım cok fazlada bilgim olmadıgı ıcın bişey diyemıycem ama sen sıkma canını önmüzdeki ay dr a gidincede a dan z ye herşeyi sor cnmcım içinde acaba nıye öyle yaptı nıye böyle dedıler kalmasın cnmcım

canım benim eşin neden öyle davranıyor ki anlayamadım neden birilkte olmak istemiyor

olur ööle arada kızlar
benim gibi yapın kandırın kocalarınızı
dr dedii valla
adamlar ister istemez bi strese giriyolarmış zaten onlarda biliyorsunuz bu başarı analamına geliyo .ve başarısız olacaklar diye ödleri kopuyo psikolojik olarak hemen uyuyolar
ben yumurtladığım günleri söölemiyorum o halvetler canı istediği için oluyo stressiz
adete yakın günler yani yumurtlamanın bittiği günler hadi bebek yapıcaz diyorum halvet yapıyoruz .ama biliyorumki kafada stres var ya olmazsa diye.ama diyemiyorum ki adama boşa bu stresler olan oldu bile

valla aralık ayı korksun benden
ama bu ay kalırsam da çok gülerim kendime o ayrı

senın su taktıgı bu aydan bişe cıkmazsa bende uygulycam belli de olmaz kuzum belkim tutar bebiş
ama öteki aya kaçış yolu bırakmadın herşeyinle tamamsın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…