Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hep eşimin yuzunden oldu ya

ne eşinin yuzunden oldu kuzum yataga zıplamanmı

bizde başladık tekrardan çalışmalara bakalım ne olacak canım bir kaç ay bekleyelim dedim bir ara biraz kilo aldım vereyim dedim birde diyorum ki daha beklemeyeyim olmuyor zaten bilmiyorum ki ne yapsam canım sence

boşver kıloyu felen kuzum bekleme derim ben çalışmalara devam hemide tam gazz

vala canım dune kadar dikkat etmıyordum oda ablam uyardı beni gece bı yataga zıpladım cocuklar gıbı ya sonra jeton duştu karnımada agrı gırdı sonra ya

canım dikkat et aman ilk 3 ay cok riskli biliyorsun.
inşallah hamişsin ve degerlerin daha cok yükselir Zamana kaldı desene

ne eşinin yuzunden oldu kuzum yataga zıplamanmı

boşver kıloyu felen kuzum bekleme derim ben çalışmalara devam hemide tam gazz

canım biraz dediğim baya kilom var 1 yıl oldu evlenli evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 78 oldum birde hamilelikte alırsam diye korkudayım

canım biraz dediğim baya kilom var 1 yıl oldu evlenli evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 78 oldum birde hamilelikte alırsam diye korkudayım

kiz boşver kiloyu ya bende almak icin neler yapıyorum ama bı turlu alamıyorum ya takmıyorum artık bebek yapmaya odaklandım bence sende aynen oyle yap bırak bebişin olsun artık

anladım cnmcım ama onu beklersen kaç geçicek ne bılem hem üle fazla değil

yatagı duzeltıyodu bende hemen yataga zıpladım

dikkat et kuzum zıplayayaım deme bidaha

anladım cnmcım ama onu beklersen kaç geçicek ne bılem hem üle fazla değil

dikkat et kuzum zıplayayaım deme bidaha

yok bee canım baya bayaa fazla evde yalnızım can sıkıntısından yedim abur cubur aldım gerçi 6 kiilo vermiştim ramazan da tekrar aldım memlekete gittim geldim herkes yedirirdi yedirdi bende aldım tekrar

yok bee canım baya bayaa fazla evde yalnızım can sıkıntısından yedim abur cubur aldım gerçi 6 kiilo vermiştim ramazan da tekrar aldım memlekete gittim geldim herkes yedirirdi yedirdi bende aldım tekrar

bak gördünmü kuzm vermıssın almıssın nıye verıpde haniş kalana kaa alırsan boşu boşuna zaman geçmiş olcak cnmcım
salla kiloları yap bebişi

ilda hoşgeldin cnm senın kırmızılar geldımı acep şaşırmıştı ya senın adetler merak ettım geldimi diye

kızlar benım az işim var dışarda halledıp gelerim artık kaldıgımız yerden devam ederiz sohbete görüşuruz öptum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…