Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haklısın canım bencede ama yinede rahatsız ediyor artık hayırlısı tek bebeğim olsunda

aynen öyle cnmcım olsun bebişler inşallahh

kızlar benım az işim var dışarda halledıp gelerim artık kaldıgımız yerden devam ederiz sohbete görüşuruz öptum sizi

tmm kuzum görüşürüz yine geldıgınde

aynen öyle cnmcım olsun bebişler inşallahh

tmm kuzum görüşürüz yine geldıgınde

haklısın canım valla dün eşime diyorum ki adetim gelene kadar çalışmalara devam hiç ara vermek yok birisi tutmazsa diğeri kesin tutar işi şansa bırakmak yok diye

inş canım yaa valla eşime dün diyorum ki diğer adetime kadar hergün çalışmaya devam biri tutmazsa diğeri tutar elbet şansa bırakmak yok diye

adamın gözünü korkutmussun kuzum mecbur biz nasıl katlanıyosak onlarda katlancak halvete

adamın gözünü korkutmussun kuzum mecbur biz nasıl katlanıyosak onlarda katlancak halvete

öyle oldu canım yaa yüzüme bir bakışı vardı çok komikti ne bakıyosun dedim merak etme ben alacağımı alayım seninle işim biter dedim sonra serbest kalırsın dedim oda bak bak kullanıyosun beni yani dedi güldü

ay alemsın sen elff aynen öyle iş bittimi yallah

nedemek cnmcım elimden geldiğince yardımcı olurum tabiki oyuzden burdayız yardım alabılmek ve yardımcı olabılmek ıcın cnm benım

:) artik bos verdim olmak istedigi zaman olur yok olsun olmasin diye takmiyorum yüce rabbim en dogrusunu bilir ne zaman olacaginada o karar verir ben ona biraktim

:) artik bos verdim olmak istedigi zaman olur yok olsun olmasin diye takmiyorum yüce rabbim en dogrusunu bilir ne zaman olacaginada o karar verir ben ona biraktim

en güzeli cnmcım rabbımız ol dediinde olucaklar bizde tabi elimizden gelenı yapıcaz
ama en onemli şey kafamızı rahat tutmayı becerebilmek stresle sıkıntıyla olcagı varsada olmuyo
burdada buna rastlıyoruz hamişler nezamanki oluruna bırakmıslar umursamamıslar o ay hamile kalmıslar
oyuzden bızımde oyle yapmamız lazım cnmcım inşallah rabbım tez zamanda verir bize bebişlerimizi

canım hep öyle diyoruz ama ah birde dedğimiz gibi rahat olabilmeyi becerebilsek bunu ancak adet tarihi uzakken biraz başarabiliyoruz ama adet yaklaşınca Allah coşuyoruz yok o belirti yok bu kendimizden uyduruyoruz belirtiler hep aynı aslında adet belirtisi

dogru dıyosun kuzum ozamanda onlar yanaşcak biz yok diycez

evet canım o zaman rahatlıkla dönüp arkamı yatabilirim yanlış anlaşıma derdi yok yok diyebilme lüksü var tabi o zaman nasıl anlayışlı molurlar aman bebeğe birşey olmasın diye sorun bile etmezler

aynen üle cnmcım adetle gebelik aynı belirtileri barındırıyor ama bu ay ben başardım kuzumm neyemse cok rahatım en başından beri
olursa olur olmazsa öteki aya dvm dıyorum hep gönlüm olsun ıstıyo tabıkı ama stres yapmıyorum öyle

en güzeli ne güzel canım inş rabbim tez vakitte o duyduyu hayırlısıyla bizede yaşatır bakarsın bu ay bizlerdende hamileyiz haberleri gelir canım benim

slm arkadaslar;

3 yıllık evlıyım ve 3 yıl boyunca vajınısmusla ugrastım yenelı 2 ay oldu..hemen cocuksahıbı olmayı ıstıyoruz bunun ıcın dktora gıttım yumurtlarımda sorun olmadıgını soyledı...ve klomen e başladım reglımın 5. gunu gunde 2 tane içtim bugun kontrole gıttım ve yeterınce buyumedıgını soyledı...bogazım dugum dugum oldu hcbırsey soramadım doktora ...aklıma takılan yumurtlarım da sorun olmadıgını soylemişti ve ilaç kullandıgım halde buyumemıs bu normalmı sizce benım bu konuda pek bılgım yok maalesef moralım okadar bozukki ne yapacagımı sasırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…