a.slm hosbuldum nasilsiniz
haklısın canım bencede ama yinede rahatsız ediyor artık hayırlısı tek bebeğim olsunda
kızlar benım az işim var dışarda halledıp gelerim artık kaldıgımız yerden devam ederiz sohbete görüşuruz öptum sizi
kızlar benım az işim var dışarda halledıp gelerim artık kaldıgımız yerden devam ederiz sohbete görüşuruz öptum sizi
aynen öyle cnmcım olsun bebişler inşallahh
tmm kuzum görüşürüz yine geldıgınde
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın
aynen öyle cnmcım olsun bebişler inşallahh
tmm kuzum görüşürüz yine geldıgınde
inş canım yaa valla eşime dün diyorum ki diğer adetime kadar hergün çalışmaya devam biri tutmazsa diğeri tutar elbet şansa bırakmak yok diye
adamın gözünü korkutmussun kuzummecbur biz nasıl katlanıyosak onlarda katlancak halvete
öyle oldu canım yaa yüzüme bir bakışı vardı çok komikti ne bakıyosun dedim merak etme ben alacağımı alayım seninle işim biter dedim sonra serbest kalırsın dedimoda bak bak kullanıyosun beni yani dedi güldü
Dünkü önerilerin icin cok tesekür ediyorum gercekten dogru kararvermemde büyük bir payin var.
nedemek cnmcım elimden geldiğince yardımcı olurum tabiki oyuzden burdayız yardım alabılmek ve yardımcı olabılmek ıcın cnm benım
:) artik bos verdim olmak istedigi zaman olur yok olsun olmasin diye takmiyorum yüce rabbim en dogrusunu bilir ne zaman olacaginada o karar verir ben ona biraktim
ay alemsın sen elff aynen öyle iş bittimi yallah
en güzeli cnmcım rabbımız ol dediinde olucaklar bizde tabi elimizden gelenı yapıcaz
ama en onemli şey kafamızı rahat tutmayı becerebilmek stresle sıkıntıyla olcagı varsada olmuyo
burdada buna rastlıyoruz hamişler nezamanki oluruna bırakmıslar umursamamıslar o ay hamile kalmıslar
oyuzden bızımde oyle yapmamız lazım cnmcım inşallah rabbım tez zamanda verir bize bebişlerimizi
öyle ama canım sanki onlar bizden çok mu farklı her ne kadar şakaya vursamda öyle olacak şekerim hemile kalınca zaten iş bitiyor
dogru dıyosun kuzum ozamanda onlar yanaşcak biz yok diycez
canım hep öyle diyoruz ama ah birde dedğimiz gibi rahat olabilmeyi becerebilsek bunu ancak adet tarihi uzakken biraz başarabiliyoruz ama adet yaklaşınca Allah coşuyoruz yok o belirti yok bu kendimizden uyduruyoruz belirtiler hep aynı aslında adet belirtisi
aynen üle cnmcım adetle gebelik aynı belirtileri barındırıyor ama bu ay ben başardım kuzumm neyemse cok rahatım en başından beri
olursa olur olmazsa öteki aya dvm dıyorum hep gönlüm olsun ıstıyo tabıkı ama stres yapmıyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?