Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnmcım o test hatalı bence 1. çizginin net ve kesın cıkması lazım

yok çizgi var ama koyu değil çok
eskiden yaptığım için biliyorum
ama ayapmadı demeyin bak yaptım :)
bebiş yok
neyse ben kargomu almaya gidiyorum bide balık alıyım yaaaa
günlerdir yapıyonuz canumm çeti

hemen gelirimmm
bide hayıt ilacımı alıyım bariimmm

Canım ilk çizgi net değilse bir bozukluk olabilir sen güvenme ona.Ama 10. günde kanda ancak çıkıyor idrarda biraz zor çıkar gibi.

eminecim kilolar alınıp verilmek içindir

ilda ilk çizgi net çıkmadıysa eğer,test bozuktur kızım ya:26:
Evet ama çok çabuk kilo alıyorum ya kış gelincede daha beter yani neyse sağlık olsun ne diyelim
bir boğa olarak boğazımı tutamıyorum
eminemmm inşallah bebişin geliodurr..

inşallah canım benim çok sağol seviyommm sennii :inşallah sende gebesindir bebem

önümüzdeki ay ölçerim düzenli belki..

36.7 ilk defa gördüm 5 gündür.. 37.0nin altına hiç inmemişti benim..

hayırlısı kuzum..

senin ateş de senin istatistiğe göre süperrrr

aysun

koltukaltı 36.7 benim şu anda

ikinizin ateşide tavan yapar inşallah bat günlerinizde

10 günde çıkmaz tabii ya..
tüp bebekte bile transferin 13. - 15. günlerinde test yaptırtıyolarmış..
kanda belki çıkar..

di öi bana da saçma geldii
yani hala bi ihtimalim var
geç döllenmiş olıyım
ve bu bbek hepimize srpriz olsın

olsada belli olmazdı daha zannımca hadi git al gel bide sor hesabını o gıccık kargoculara
al al hepsiciğinden al kuzum

mende seni sefiyom eminemm

bende çok kilo aldım çokkkk..10 kilo vermem lazım zayıf olmak için

nerdeyse 10 yıldır 5 kilo vermem lazımdı ama ben 5 daha aldım ve artık 10 kilo vermem lazım..

e bebiş olursa veririm demi

ahh ahh aynı dert bendede var

çabul del oluy mu

önümüzdeki ay ölçerim düzenli belki..

36.7 ilk defa gördüm 5 gündür.. 37.0nin altına hiç inmemişti benim..

hayırlısı kuzum..

senin ateş de senin istatistiğe göre süperrrr
ama sen hep gece yatarken ölçüyordun..hep aynı saatlerde ölçmek gerekiyo..bazal vücut ısısını anlayabilmek için..
bu saatlerde ölçmüyorsan anlayamazsın datlım düşükmü yüksek mi..bide gece bakarsınama dediğim gibi ennn sağlıklı sonuç sabahki ateş..inşallah düşmeden devam eder.
evet benim için 36.9 yüksek bir ateş..ama gün içi ya değişebiliyo...sabah böyle olsa keşke

ikinizin ateşide tavan yapar inşallah bat günlerinizde

yahu yawru kuşum biz beraber hamile kaluruk sıkma canını
Paluk Paluk diyonuz günlerdir benimde canım çekti, o da bi kabak yaptım günlerdir bitmedi, bu akşam bitsede yarın bende paluk yapsam

off arkadaşlar çok sıkıldım bugün yaa sanki birşey boğazımı sıkıp nefes aldırmıyor bana. Öğrenciler tatil bugün ve yarın hafta başında hep sınavları vardı. Şimdi akşam öğrencileri var onlar açıköğretim de ders alıyorlar bunlar ingilizce öğretmenliği okuyanlar. Diğer sınavları olanlar ve tatil olanlarda diğer fakülte öğrencileri de hazırlık okuyorlar burada yabancı dil. Aman rahat ederim diyordum ama çok skıldım zaten kaç gündür böyleyim.Annem ev bulmuş hem uygun hem merkezi bir yerde direttim taşın diye zorla ikna ettim. O da tahlilleri bekliyor ya arada bunla uğraşmak istemedi ama kardeşimin işten tanıdığı adam depozito almıcak felan kombili bizim bu evde kombi yok. Amaa haftaya taşıncaz ve burdaki bey açıköğretim ilahiyat sınavlarında şehir dışına görevli. Perşemden itibaren salıya kadar yok ee bende hiç olmazsa cuma akşam 5 treniyle gideyim dedim ama adam yok duracak akşamcılar 5.30 a kadar burada. Biz çıkkarken gelen öğrenci işçi var ama na erken gel dicektim işe başlamış yetişemez benim 4 te çıkmam lazım buradan. O yüzden taa 19.45 trenine binicen ve gece 12 ye doğru olcam orda napıyım c.tesi pazar kalır taşınmaya yerleşmeye yardım ederim. pazar akşam dönerim kimsenin ağzını açtırmak istemiyorum burada.

evet evet ben gene sabaha karşı 3te bakem ateşime bakalım nolcak..
gerçi akşam 5ten itibaren hararetim epey artıyo benim niyeyse :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…