slm kızlar ben geldıiiimmmm
amiiiiiiiiiiiiiiiin inşalllahhhh tü tü tü nazar değmesin bizee hamiş kalcaz peşpeşee hayde bree
yahu yawru kuşum biz beraber hamile kaluruk sıkma canını
Paluk Paluk diyonuz günlerdir benimde canım çekti, o da bi kabak yaptım günlerdir bitmedi, bu akşam bitsede yarın bende paluk yapsam
evet ben p.tesi yapmıştım bugün yine yapacaktım bulamadık bitmiş balık memleketteyahu yawru kuşum biz beraber hamile kaluruk sıkma canını
Paluk Paluk diyonuz günlerdir benimde canım çekti, o da bi kabak yaptım günlerdir bitmedi, bu akşam bitsede yarın bende paluk yapsam
kızlar dün biri A 101 de dijital derece var demişti sankim bütün illerdekinde var mı acep ?
yahu yawru kuşum biz beraber hamile kaluruk sıkma canını
off arkadaşlar çok sıkıldım bugün yaa sanki birşey boğazımı sıkıp nefes aldırmıyor bana. Öğrenciler tatil bugün ve yarın hafta başında hep sınavları vardı. Şimdi akşam öğrencileri var onlar açıköğretim de ders alıyorlar bunlar ingilizce öğretmenliği okuyanlar. Diğer sınavları olanlar ve tatil olanlarda diğer fakülte öğrencileri de hazırlık okuyorlar burada yabancı dil. Aman rahat ederim diyordum ama çok skıldım zaten kaç gündür böyleyim.Annem ev bulmuş hem uygun hem merkezi bir yerde direttim taşın diye zorla ikna ettim. O da tahlilleri bekliyor ya arada bunla uğraşmak istemedi ama kardeşimin işten tanıdığı adam depozito almıcak felan kombili bizim bu evde kombi yok. Amaa haftaya taşıncaz ve burdaki bey açıköğretim ilahiyat sınavlarında şehir dışına görevli. Perşemden itibaren salıya kadar yok ee bende hiç olmazsa cuma akşam 5 treniyle gideyim dedim ama adam yok duracak akşamcılar 5.30 a kadar burada. Biz çıkkarken gelen öğrenci işçi var ama na erken gel dicektim işe başlamış yetişemez benim 4 te çıkmam lazım buradan. O yüzden taa 19.45 trenine binicen ve gece 12 ye doğru olcam orda napıyım c.tesi pazar kalır taşınmaya yerleşmeye yardım ederim. pazar akşam dönerim kimsenin ağzını açtırmak istemiyorum burada.
benimde dünden beri içim sıkım sıkım sıkılıyo dejavum..
allah hayıra çıkarsın inşallah..
hoşbulduk canım deseydın alırdım sana dışardayken ihtiyacınlarını:
evet ben p.tesi yapmıştım bugün yine yapacaktım bulamadık bitmiş balık memlekette
e herkes biz gibi haftada 2 yaparsa kalmaz elbet..bak siz dediniz gene canım çok istedi
ben demiştim canım evet tüm 101 lerde vardır??
bugün a101 lerde dijital derece var hemde 3 tl...
Off çok yoğun geçecek senin için Allah yardımcın olsun.
evet ben p.tesi yapmıştım bugün yine yapacaktım bulamadık bitmiş balık memlekette
e herkes biz gibi haftada 2 yaparsa kalmaz elbet..bak siz dediniz gene canım çok istedi
ah sağol cnm kuzum benımm aldım geldım gari oyhh kuralayım pcnin başına şöyle
pufimm inşallah pisine kavuşmuşsundur..
Yani ben yarım kilo hamsi alıyorum bi gün kızartma bi gün buğlama yapıyoruz, o kadar az yiyoruzki. Keşke haftada 2 gün değil 3,4 gün yapsam
Paluk ne çok merak ettim,tarif versenize ben de yaparım belki.
Sen bence paluğu güzel yaparsın
Hehehe balık mıydı paluk
bööö ağlıcam ama yaa canım çok istiyo ama marketim tadilatta nasıl alıp yapam yaa.. İleride var evin ama yine de uzak off eşime diyem de arabayla gidek alak yaaa..Tam yerini de hatırlamıyorum amaa..
kız pc yuzunden koltuga yapışacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?