Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar dün biri A 101 de dijital derece var demişti sankim bütün illerdekinde var mı acep ?

yahu yawru kuşum biz beraber hamile kaluruk sıkma canını
Paluk Paluk diyonuz günlerdir benimde canım çekti, o da bi kabak yaptım günlerdir bitmedi, bu akşam bitsede yarın bende paluk yapsam

ben yapamadum kiii dedim dedim burada merket tadilatta reyonlar değişiyormuş balıkçının yeri felan balık satılmıyor şimdilik bende bir hevesle gittim ki sorma kursağımda kaldı ya yakınımda başka satanda yok.

benimde dünden beri içim sıkım sıkım sıkılıyo dejavum..
allah hayıra çıkarsın inşallah..

Son düzenleme:
Paluk Paluk diyonuz günlerdir benimde canım çekti, o da bi kabak yaptım günlerdir bitmedi, bu akşam bitsede yarın bende paluk yapsam
evet ben p.tesi yapmıştım bugün yine yapacaktım bulamadık bitmiş balık memlekette
e herkes biz gibi haftada 2 yaparsa kalmaz elbet..bak siz dediniz gene canım çok istedi
kızlar dün biri A 101 de dijital derece var demişti sankim bütün illerdekinde var mı acep ?

ben demiştim canım evet tüm 101 lerde vardır??

bugün a101 lerde dijital derece var hemde 3 tl...

pufimm inşallah pisine kavuşmuşsundur..

Paluk ne çok merak ettim,tarif versenize ben de yaparım belki.

Off çok yoğun geçecek senin için Allah yardımcın olsun.

benimde dünden beri içim sıkım sıkım sıkılıyo dejavum..
allah hayıra çıkarsın inşallah..

amin inşallahhh. Çalışmakta ne zor megimm ya istediğn zaman gidemiyorsun istediğin kadar kalamıyorsun. Zaten 16.45 tekine binsemde 9 gibi orada olcaktım yine toparlamaya yardımım olmıcaktı annem evde ya çalışmadığı için o yüzden toplar yavaştan ben gidene kadar badana olcak zaten kiracı var pazar çıkacak daha. Haftaya taşınırız dedi bende o zaman gitcem. C.tesi taşısak pazarda yerleştirmeye yardım eder dönerim.. Napıyım off göze batmak istemiyorum daha biyopsi olursa annem o zaman birkaç gün izin almam gerekcek daha 1 sene dolmadı iznim yok aslında.

Hehehe balık mıydı paluk

Off çok yoğun geçecek senin için Allah yardımcın olsun.

sorma canım ya işten çıkıcam eve gitcem daha trene zaman olduğu için yemek yicem sonra eşim trene bırakacak o yorgunlukla geceye kadar yolculuk sonra belki gidince daha toparlancakları toplarız sonra taşınma yerleştirme hemen dönücem ve pazartesi de hemen işbaşı burdaki bey salı gelecek burda da iş bana bakacak artık napalım uğraşıcaz..

bööö ağlıcam ama yaa canım çok istiyo ama marketim tadilatta nasıl alıp yapam yaa.. İleride var evin ama yine de uzak off eşime diyem de arabayla gidek alak yaaa..Tam yerini de hatırlamıyorum amaa..

pufimm inşallah pisine kavuşmuşsundur..

Sabaha kadar dükkanın önünde yatmış, elektrikli battaniyede yatıyo üç kağıtçı, bırakıp niye gitsin. Efsanem geri döndü

Paluk ne çok merak ettim,tarif versenize ben de yaparım belki.

Sen bence paluğu güzel yaparsın

Hehehe balık mıydı paluk

bööö ağlıcam ama yaa canım çok istiyo ama marketim tadilatta nasıl alıp yapam yaa.. İleride var evin ama yine de uzak off eşime diyem de arabayla gidek alak yaaa..Tam yerini de hatırlamıyorum amaa..

vallahi dejavum ben ilçede olduğunu bilsem gidip bulup alcam ama balıkçı hamsi bitti aramayın demiş..
hafta sonu gelir belkim...
al tabi canımm kaç gündür canın istiyo gidin alın yap ye oh mis gibim..afiyetler olsun..

sağol canım benim yok derecm gidip alayım barimmm :) hem çok uygunmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…