- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
vallahi dejavum ben ilçede olduğunu bilsem gidip bulup alcam ama balıkçı hamsi bitti aramayın demiş..
hafta sonu gelir belkim...
al tabi canımm kaç gündür canın istiyo gidin alın yap ye oh mis gibim..afiyetler olsun..
aynen öyle kuzumm yapıştık kaldık zati burdaki sohbet heç biyerde yok iyi ki var topiğimiz
ya var ya içim o kadar sıkılıyor ki şu anda anlatamam aslında eve gidip kafayı vurup yatmak istiyorum yani ama acıktım da biraz biraz. Daha çıkmama 2 saat var. Eşim de gitmez şimdi oraya kadar biliyorum ben. Haftasonu alıp yaparız diyecek. Ayy kızlar haftasonuu musallat 2 geliyor 1. yi izlemiştim tırsmıştım bu ondan da felan ben ona gitcemm.. :18:
aynen öyle kuzumm yapıştık kaldık zati burdaki sohbet heç biyerde yok iyi ki var topiğimiz
vallahi dejavum ben ilçede olduğunu bilsem gidip bulup alcam ama balıkçı hamsi bitti aramayın demiş..
hafta sonu gelir belkim...
al tabi canımm kaç gündür canın istiyo gidin alın yap ye oh mis gibim..afiyetler olsun..
siz ne diyonuz hadi siz evde iş güç yemek kalkıyorsunuz ben işyerinde öğrencilerde iki gün tatil olunca öğle tatili hariç kalkmıyorum hiç var ya belim ağrıyor artık okulda dolancam napcaam. Valla kan dolaşımım boulcak hött diye gitcem birgünn..
evet ya çağan ırmak yıne güzel bi film yapmıstır emınım bende onu merak edıyorumhafta sonu yaparsın olmazsa canım sıkma canını...
evt bende dedemin insanları filmine gitmeyi düşünüyorum hafta sonu..çağan ırmaktan gene..ve güzel yorumlar almış
spoilerNasıl yapıyorsunuz,ben hep klasik kızartıyorum.Ama hamsi sevmem pek yemeyiz öyle ayda yılda bir alırsam buğulama yaparım o kadar genelde istavrit tekir falan alırız.
topiğin şekeri sensin cnım cok sıcaksın
Nasıl yapıyorsunuz,ben hep klasik kızartıyorum.Ama hamsi sevmem pek yemeyiz öyle ayda yılda bir alırsam buğulama yaparım o kadar genelde istavrit tekir falan alırız.
spoiler
kızlar şu bimde satılan tatlılar var ya çok güzel yaaa
suanda spangle yiyorum enerji gelsin biraz cok koşturdum... tavsiye ederim
gebişler okumayın kızz
spoilerBen hamsinin kılçıklarının tamamını çıkarıp iki hamsiye birbirine yapıştırıp mısıra unuyla kızartıyorum. Köfte gibi oluyor. Allahım ağzının suları aktı yahu
bu gunku menu balık galıba benımde canım cekti ya dondurucuda var yapsammı acaba ama benim kocişim sarma istedi ne yapsam acaba şimdi dusune dur ya en sevmedıgım sey dusunmek:18:
cnmm benımm sende öylesin hem şeker hem sıcak
iyiki burası var ve böyle güzel arkadaşlıklar kuruyoruz
bu gunku menu balık galıba benımde canım cekti ya dondurucuda var yapsammı acaba ama benim kocişim sarma istedi ne yapsam acaba şimdi dusune dur ya en sevmedıgım sey dusunmek:18:
Ah benim kocam sarma istese gözlerim dolar öleceğimi sanırım.
evet canım ya gercı ben daha on gunlugum ama cok keyifli zaman gecırıyorum topigde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?