Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya var ya içim o kadar sıkılıyor ki şu anda anlatamam aslında eve gidip kafayı vurup yatmak istiyorum yani ama acıktım da biraz biraz. Daha çıkmama 2 saat var. Eşim de gitmez şimdi oraya kadar biliyorum ben. Haftasonu alıp yaparız diyecek. Ayy kızlar haftasonuu musallat 2 geliyor 1. yi izlemiştim tırsmıştım bu ondan da felan ben ona gitcemm.. :18:

canımı istettiniz balık paluk heeee tavuk çıkardım yoksam giidip alırım ayyy hamsiyide çok severiiimmmm neyi sevmem ki seve seve 3 yılda 10 kilo aldımm 58 kiloyummmm bide hamiş kalırsam düşünemiyoomm kendimiiii

aynen öyle kuzumm yapıştık kaldık zati burdaki sohbet heç biyerde yok iyi ki var topiğimiz

siz ne diyonuz hadi siz evde iş güç yemek kalkıyorsunuz ben işyerinde öğrencilerde iki gün tatil olunca öğle tatili hariç kalkmıyorum hiç var ya belim ağrıyor artık okulda dolancam napcaam. Valla kan dolaşımım boulcak hött diye gitcem birgünn..

hafta sonu yaparsın olmazsa canım sıkma canını...
evt bende dedemin insanları filmine gitmeyi düşünüyorum hafta sonu..çağan ırmaktan gene..ve güzel yorumlar almış

Nasıl yapıyorsunuz,ben hep klasik kızartıyorum.Ama hamsi sevmem pek yemeyiz öyle ayda yılda bir alırsam buğulama yaparım o kadar genelde istavrit tekir falan alırız.

Ben hamsinin kılçıklarının tamamını çıkarıp iki hamsiye birbirine yapıştırıp mısıra unuyla kızartıyorum. Köfte gibi oluyor. Allahım ağzının suları aktı yahu

spoiler
kızlar şu bimde satılan tatlılar var ya çok güzel yaaa
suanda spangle yiyorum enerji gelsin biraz cok koşturdum... tavsiye ederim
gebişler okumayın kızz

allah korusun cnmcım mecbur olmasak kalkmıycaz valla

hafta sonu yaparsın olmazsa canım sıkma canını...
evt bende dedemin insanları filmine gitmeyi düşünüyorum hafta sonu..çağan ırmaktan gene..ve güzel yorumlar almış
evet ya çağan ırmak yıne güzel bi film yapmıstır emınım bende onu merak edıyorum

Nasıl yapıyorsunuz,ben hep klasik kızartıyorum.Ama hamsi sevmem pek yemeyiz öyle ayda yılda bir alırsam buğulama yaparım o kadar genelde istavrit tekir falan alırız.
spoiler
canım ben mısır ununu teysiye döküyorum.içine tuz atıyorum..balıkları bir güzel karışrıtıyorumm..fazla unlarını çırpa çırpa fırın tepsisine bir güzel diziyorum...hepsi bitincede üzerinden.biraz z.yağı gezdirip...fırına atıyorum 40 dk da üzeri nar gibi kızarıyo..

bu gunku menu balık galıba benımde canım cekti ya dondurucuda var yapsammı acaba ama benim kocişim sarma istedi ne yapsam acaba şimdi dusune dur ya en sevmedıgım sey dusunmek:18:

spoiler
kızlar şu bimde satılan tatlılar var ya çok güzel yaaa
suanda spangle yiyorum enerji gelsin biraz cok koşturdum... tavsiye ederim
gebişler okumayın kızz

Hmm biliyorum onu içine kaşar da konuyor galiba isteğe bağlı.

Ben hamsinin kılçıklarının tamamını çıkarıp iki hamsiye birbirine yapıştırıp mısıra unuyla kızartıyorum. Köfte gibi oluyor. Allahım ağzının suları aktı yahu
spoiler

Bimin kazandibine bayılıyorum offf

bu gunku menu balık galıba benımde canım cekti ya dondurucuda var yapsammı acaba ama benim kocişim sarma istedi ne yapsam acaba şimdi dusune dur ya en sevmedıgım sey dusunmek:18:

Ah benim kocam sarma istese gözlerim dolar öleceğimi sanırım.

eneemm sarmayı ne ara sarcan kuzumm en ıyısı balık yap o kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…