eee bugün hürrem günüydü onuda final yaptık şükür
allah iyiligini versin meg valla hic gülecegim yoktu gicik olmustum iyice kendime geldim simdi..dogru söylüyosun herkez ölücek ama hürrem daha doguracak inadina inadina ama gelecek sezona kadar catlarim ben meraktan hic olmadi bu simdi yaaaa
aman ya seyredemedimmm misafir vardıı hemde sezon finalini kıslar kısaca bi özet geçebilürmüsnüzzzzzzzzzzzzzzzz rica etsemmmm
isin kisasi gelecek bölüme kadar herkez ölüyo kimse kalmiyo canim
pargalıya ölüüümmm
nassı ayşe öldüğünde hürremin üzerine yıktı suçu,sürdürttü öbür sayara hürremi
sora gerçeği öğrendi ama örtbas etti,kimseleri konuşturtmadı..
sora hürremin saraya dönmesi için ön koşul olarak pis mahinin eteeni öptürttü hürreme
tez kellesi vurulaaaa pis pargalınınnn
nassı beklices eylülü yaa
ay amaiiinnn belkim bebelerimizlen biraber bekleriz beee
evet yaa cok kötü oldu hic sevmedim bu sezon finali isini gicik oldum
aman ya seyredemedimmm misafir vardıı hemde sezon finalini kıslar kısaca bi özet geçebilürmüsnüzzzzzzzzzzzzzzzz rica etsemmmm
hic sorma valla pis pargali gebersin gitsin hürremde kurtulsun bizde kurtulalim vallasinirden karnim 6 aylik gibi sisti valla:84::84:
nasıl yani??? nerden belli olduki
hürrem gene gibeğ
legilin hürreme yazdığı mektup o pis maymun pargalının eline geçti,'hürrem karar ver sen mi,leo mu ölecek' dedi..
hürrem de zehirli lukumu leogile uzattı ve bitti..
ağlıyodu hürroş yaa
aa leo öldü heee yazık oğlana
ee fragmanda bi sahne vardı hürroş sülümana kalbim sadece senin diyodu diz çökmüştü o sahne rüyamıymış
kızlar edammm yazmadımı kan testi yaptırıcaktı ben bu ara fazla giremedim
pargali leoyla hürremi ögrendi kendi kendilerini öldürmeleri icin zehirli lokum verdi yoksa hükumdara söylemekle tehdit etti bu arada viktoryada sultan sülaymanin bogazina bicagi dayadi orada bitirdiler..tabi hürrem yine gibe canim
ölsün gibersin efet
kıza nefes aldırtmadı sarayda be
ama boğdurtcek onu sülüman nassı olsa,bu rahatlatıyu accık beni
hürrem gibe olmasa şaşardım zatenn hep o buldurcuklardan oluyo :)))
valla heycanlıymış ya off koca sene izle sezonu seyredeme kara bahtım kör talihimmmm
çok canım sıkııldı gidimde bi makarna yiyim bari
negatif çıkmış canım maalesef..
temmuzda gibeğ olcaz inşallah
öylemi dersin ama dizide kitaba bagli kalmicaklarini söyledi senaristler beklenmedik cok sürprizler varmis:18:ben simdi bu isten hürremin nasil siyrilacagini merak ediyorum sence ne olucak insallah bebegine bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?