ona git bence benim annem ve babamda kan uyuşmazlığı varmış kardeşim düşme aşamasındayken doktor yurt dışından bi igne getirtmiş o ineyle kardeşim düşmekten kurtulmuşş
bizdede var canım kan uyuşmazlığı benim kanım a rh -
ona bi gideyim ama tıp fak. ne gitmek istiyorum. hepsine gideyim en iyisi
ilk önce zübeyde hanım a git bence
ilk önce zübeyde hanım a git bence
canım zaten 2.3 ay klomen iğne tedavisi istiorum. ondan sonra kendi doktorumla laraskopi aşamasına geldiğimde emin olabilmek için farklı bikaç yere daha görüneceğim bakalım. heralde bu dr.lardan biri ziya bey olur birde tıp fak. giderim ona göre karar veririm artık
canım zaten 2.3 ay klomen iğne tedavisi istiorum. ondan sonra kendi doktorumla laraskopi aşamasına geldiğimde emin olabilmek için farklı bikaç yere daha görüneceğim bakalım. heralde bu dr.lardan biri ziya bey olur birde tıp fak. giderim ona göre karar veririm artık
tamam canım sen bilirsinn
bende kan tahlili yaptırdığım günün gecesi adet olmuştum..(adetin üstünden 3 gün geçmişti)
sıka sıka kendimizi adeti bile geciktirebiliyoruz hee..
kasmak yok bundan sora,akışına bıraktım ama 2 günde bir halvet var orası kesin..
selam canlarım nasılsınız geçmişi okumaktan bittim içim şişti yaw coşmuşunuz
Antalya içine geliyorum canım uçakla gittiğim için her seferinde otogara gitmek için antalya içini gezdiriyor sevgili HAVAŞ servisleri saolsun((((
Bu arada ayaklarını üşütmüş olabilirsin canım dikkatli ol. Geçmiş olsun.
anlasilan herkez tv seyrediyor kimsecikler yoooook
iyi akşamlar kızlar :79:
nasılsınız bakem[
iyiyim cnm sen nasılsın??
nasılsınız bakem[
iyiyim cnm sen nasılsın??
bende iyiyim canım bekliyorum dün batımdı daha gelen giden yok bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?