- 7 Mart 2011
- 7.389
- 8.066
- 398
- 36
slm canım duyduğuma göre kızarmışın......selam gece kuşu
megim zaten son günlerde pek sık giremiosun gezmelerdesin demi:)))))
yeni gelenler bu arada hepiniz iyisinizzdir umarımm
kocana da değişiklik olmuştur kırmızı kırmızı ateşli ateşli adam oh be demiştir ama sen acı çeekmişsindir o ayrı
bende iyim kayınvalidemlerde yemekteydik eve gireli 10dk. oldu soluğu pc nin başında aldım bu arada muhteşem yüzyılıda seyrettim merakla yeni yayın dönemini bekliyorum hürrem bu işten nasıl sıyrılacak
megim zaten son günlerde pek sık giremiosun gezmelerdesin demi:)))))
yeni gelenler bu arada hepiniz iyisinizzdir umarımm
ben çıktım kızlar allaha emanet olun iyi geceler
kızlar hatırlıyormusunuz hani ibrahim saraçoğlunun adını vermişti bir arkadaşı 7 sene sonra onun verdiği kürle hamile kaldı demişti bizde kürün ne olduğunu sormuştuk cevap yerine ibrahim saraçoğlunun linkini veren arkadaş nerde kimdi uğruyormu yoksa gerçekten reklam yapmayamı gelmişti ne bide fiyat söylemişti
slm canım duyduğuma göre kızarmışın......
iyiyim tatlım sen?:80::80::80:
kızlar hatırlıyormusunuz hani ibrahim saraçoğlunun adını vermişti bir arkadaşı 7 sene sonra onun verdiği kürle hamile kaldı demişti bizde kürün ne olduğunu sormuştuk cevap yerine ibrahim saraçoğlunun linkini veren arkadaş nerde kimdi uğruyormu yoksa gerçekten reklam yapmayamı gelmişti ne bide fiyat söylemişti
arkadaşlar çocuğumuz olmuyo diye eşimle ilk önce hangi bölüme gidicez kadın doğumcuya mı yoksa ürolojiye mi
arkadaşlar çocuğumuz olmuyo diye eşimle ilk önce hangi bölüme gidicez kadın doğumcuya mı yoksa ürolojiye mi
ne kadardır olmuyo ? sen kadın doğumcuya gideceksin eşin ürolojiye
1 yıl olucak temmuzda 1 yıldan sonra doktorlar tedawi etmeye başlıyolar temmuzda gidicez ama çok korkuyorum allahım sen yardım et
iyi geceler kızlar ben yatıyorum görüşürkkk:80::80:
kızlar ben geldimm...
bu akşam devamlı uzandım atağım başlamak üzere bir kaç gün sık uğrayamayabilirim...
siz ne yaptınızz??
akşam akşam hürreme çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?