Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kocana da değişiklik olmuştur kırmızı kırmızı ateşli ateşli adam oh be demiştir ama sen acı çeekmişsindir o ayrı

hiç zannetmem çünküm dokundurtmuyom :86:
ama uzaktan halvet ediyoz bebik için,çünküm yanıyu acıyu ya

bende iyim kayınvalidemlerde yemekteydik eve gireli 10dk. oldu soluğu pc nin başında aldım bu arada muhteşem yüzyılıda seyrettim merakla yeni yayın dönemini bekliyorum hürrem bu işten nasıl sıyrılacak

hürremimize bişey olmıcak..
leogil ölcek ama..:92:

megim zaten son günlerde pek sık giremiosun gezmelerdesin demi:)))))

yeni gelenler bu arada hepiniz iyisinizzdir umarımm

işte pazartesiye kadar tatildeyiz canım ya...
sora haftasonları geliriz buraya gene..
anamların yanındayız,yazlıkta..

Son düzenleme:
kızlar hatırlıyormusunuz hani ibrahim saraçoğlunun adını vermişti bir arkadaşı 7 sene sonra onun verdiği kürle hamile kaldı demişti bizde kürün ne olduğunu sormuştuk cevap yerine ibrahim saraçoğlunun linkini veren arkadaş nerde kimdi uğruyormu yoksa gerçekten reklam yapmayamı gelmişti ne bide fiyat söylemişti

ya erkekler naz maz yapıyolar numaradan, bebek için hade dediğimizde ama,aslında onlara halvet olsun daaa..
daha ne isterler yafrı ciylağnlarımıs bisim onlar

listeye yazdırmıştı adını ama bi daha da uğramadı..
ismi 'elmur'

slm canım duyduğuma göre kızarmışın......

iyiyim tatlım sen?:80::80::80:

iyidir canım ne olsunn hep aynıı bu aralar evdeyim hep ohh keyfim yerinde

kızı hatırlıyorumda bidaha gelmedi hiç artık neydi bilmiorum

benim eşim ürolojiye gitmişti test için. ama kadın doğumcuda yorumlayabilir evet. ben bile değerleri normal sınırları öğrendim eşim gittiğinde

amin cümlemizin yardımcısı olsun insan başına gelince anlıyo hep başkalarından duyardım hastaneleride sewmem hiç rabbim düşürmez inşallah

kızlar ben geldimm...

bu akşam devamlı uzandım atağım başlamak üzere bir kaç gün sık uğrayamayabilirim...

siz ne yaptınızz??

akşam akşam hürreme çok üzüldüm

kızlar ben geldimm...

bu akşam devamlı uzandım atağım başlamak üzere bir kaç gün sık uğrayamayabilirim...

siz ne yaptınızz??

akşam akşam hürreme çok üzüldüm

selam edamm
bu atakları hissedince önünü almanın bi yolu yöntemi yok mu?
geçmiş olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…