kızlar ben çok mutluyum ben yeni yımırtlamaya başlıyorum galiba ovucan biraz kızarmaya başladı
birsey olcagini sanmiyorum cnm
korkma ama yinede tabiki dikkatli ol
rahat ol cnm bence ne kadar üstüne düsersen o kadar daha kötü oluyor
off kızlar ya o kadar çok şeye baktım ki netten kafam sepet gibi oldu
şimdi ben yarın gidip hayıt hapı alacağım..
preseed de düşünüyorum ama onu öteki aya da bırakabilirim..bilmiyorum..eşim biraz karşı çıkıyo..
eşim içinde hem hız hem hareket hemde istek artırıcı çakşır varmış ona bakıyorum...ve iyice kafam karıştı bu ne yaaaaaaaaaaaaaaa...
cnm sen bilirsin ama bence baktikca daha cok kafan karissak
bence bakma artik yeter icinden ne geciyorsa onu kullan onu al cnm bence
ama su caksir iyi birseymis bence onu dene derim sen hapini alirsin esinde onu kullanir
sen yumurtaliklari hormonlari onariyorsun oda spermleri halletmis olur
ondan sonra gelsin bebislerrrrrrrrrrr
bende bişey olmaz diyorum da şüphe düşüyo içime...
aynen sakınan göze çöp batar zaten oluruna bırakmak lazım :)
eşimi de iyice aksattım zaten
bitmediya kürlerrrrrrrr,,keçi boynuzu incirlerrrr
evet aynı zamanda o akşamları keçiboynuzu içiyor...akşam yemeklerden öncede çakşır içer...çok faydalı bişeymiş canım kullananlarda çok memnun...
evet ben hayıtı kesin alacağımda ötekinide öbür ay alırım olmazsa...
valal öyle çok şey oluyo ki ..inşallah karıştırmam..keçiyi ben hayıtı ona içirirmişimmm
bebek olunca o öncelikli oluyor sanirim
iyi akşamlar kızlar, ovülasyondaki 2.çizgi yumurtlayıncamı koyulaşıyor yoksa çatlayıncamı?
off bende almak istiyorum ama o kadar çok şeye baktım ki kafam karma karışık oldu...
hayıt, preseed,ateş,ovulasyon,çakşır bi sürü oldu kafam karıştı..
çakşırı hangi siteden baktınız kızlar..bende almak istiyorum..
bu arada tahmin ettiğimiz gibi ovulasyonu yeni yeni kızarıyo canım..12.günde olabilir demiştik ama biraz erkende demiştik..
ateşin düşüşe geçtimi..hadi bol halvet..
ateşin çok güzel çıkmış canım 3 gün kala bu tablo boş olamaz bence...
hadi cnm rastgele bakalim
bos durmak yok
bitmediya kürlerrrrrrrr,,keçi boynuzu incirlerrrr
evet aynı zamanda o akşamları keçiboynuzu içiyor...akşam yemeklerden öncede çakşır içer...çok faydalı bişeymiş canım kullananlarda çok memnun...
evet ben hayıtı kesin alacağımda ötekinide öbür ay alırım olmazsa...
valal öyle çok şey oluyo ki ..inşallah karıştırmam..keçiyi ben hayıtı ona içirirmişimmm
hahaha olur mu olur valla
caksir hem cinsel artiriciymis
o zamanda kacacak delik ariyormussun
offf oku oku bitmedi yaa
ne kaynatmışsınız öyle :)) maşş size :)
öğlenleri bide ben katılabilsem size muhteşem olcak
nickini unuttum ama bir arkadaşımız hamişmiş
adına çok mutlu oldumm sağlıkla kucağına alır inş..
adet olan arkadaşlarımızda üzülmeyinn nolurr
bidahaki aya bomba gibi haberlerinizi alıcaz inşaallah..
GamzeMesutcum ne güzel görmüşsünüz bebişiii yaptırmışsınız testleri
darısı başımaa diyorummm ..bu arada kıç meselesine ne güldüm ya :)
Ferdatçımm doktordan gelir gelmez gelişmeleri yaz olur mu ?
ayrıca ishalde evet kullandığın ilaçtandır..kanımca..
Ayrıca kızlar dhc den haberiniz varmı yaa
çok merak ediyorum kendisinii
naptı acabaa
bence çaksır için hiç düşünme canım aktara git durumu anlat onlar hazırlayıp verirler sana bizim 3.5 milyondu şimdi 20 milyonu geçti o da çaksırın sayesinde oldu ben sizin sayıyı falan bilmiyorum bi yazar mısın spermiyogram sonuçlarını
benim ateş hale bir tuhaf bi ekleyim de bak canım ama bu akşam çalışma yok dün akşam oldu ya hem tam kırmızı da çıkmadı o yüzden yarına biraz biriksin canım
395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hülyacım çizzgini çekmiş ff ama yanlış yere sanırım çünkü sen kırmızı çizgiyi yeni görmeye başladın..
çakşırı almaya kesin karar verdim aktardan onda ne varsa onu verecektir eminim..demlenen bişey olması tercihim olacak bakalım..seninkide toz halinde olanıydı sanırım..unuttum ama:44:
birde eşimde en az benim kadar stresli oluyo ovulasyon günlerimi belli etmeyeyim diyorum ama anlıyo oda artık ne zaman olduğunu ve stresten isteksizleşio ve ozamanda ikimizin morali çok bozuluyoovulasyon bitince ikimizde iyi oluyoruz..tuhaf bir psikoloji işte anlarsın beni..istek artışı içinde iyiymiş aslında onun içinde almak istiyorum...
canım bizim spermiyogram aslında fena değil ama anomalisi çok yapıdaki bozukluk çok..bide hızı biraz az..yazayım.
1 cc sayı 100 milyon
baş anomalisi %92
morfoloji %7
ileri hızlı %15
yummyyy semser nasılsınız kızlar batlar bugünnn...varmı haber..
çaksırın kök halini almıştım ben evde robatla toz haline getirip balla karıştırdım demlemesi değil de suyu var birde istersen onu alablirsin canım
ama sizin sayı falan çok iyi aslında inşallah bu kürler kalitesini de arttırır
canım bu emin olki çok iyi gelicek ona kendi eşimden biliyorum benim eşim bu duru öğrenince kabullenemedi 5-6 ay çok kötüydü sonradan kendine gelmeye başladı kürler falan kullandıkça ve biz ilk sonuçlara göre eşimi azosperm sanıyorduk düşün sayım bile yapılamamıştı tek yolun tüp bebek olduğunu söylemişlerdi 6.7 ay sonra eşim kendini hazır hissettiğinde tüp bebek merkezine gitti orda tekrar spermiyogram yapıldı 3.5 milyon çıktı ve ben sevinçten ağladımeşim şimdi daha iyi durumda çok şükür bir sıvavdan geçiyoruz inşallahta bu sınavdan başarıyla çıkacağız.
sen en iyisi ildanın taktiğini uygula eşine söyleme bence yumurtlama dönemini gerçi ben söylemesem bile benim ki benden daha iyi biliyor bana dedi ki üç gün erken olduğun için yımırtlamayı üç gün ileri attı dedi gerçekten de öyle oldu galiba
birde canım eşine kavrulmuş fındık ve ceviz yedirmeye çalış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?