Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne güzel inşallah gelmezlerr canım..bebiş gelsin inşallah...
peki anlıyorsundur varmı bi değişiklik her zamankinden farklı...

evet bende test yapmaktan artık korkuyorum..ama yarını da atlatırsan yap canım c.tesi sabah ilk idrarınla..inşallah güzel haber verirsin bizlere...

benim kırmızılar geldi evet hemde tam günü ve saatinde azcık ümit etmeme bile izin vermedi kısmet öteki aya..

daha ii tatlım ya ümitlenip hasta olunca daha kötü bendeki değişiklik sancımm çok varr heraydan farklı bel ağrım var hemde 2 haftadır bilmiyorum belkide adet sancısı ama uzun zamandır sancı çekiyorum olamadım bi türlü hayırlısı

yedir canım yedir şifa olsun inşallah.
canım çaksırın ölçüsü var yanlız aktara yaptırmayacaksan alınca haber ver bana ben yardımdımcı olurum sana ama tozunu bulmaya çalışırsan iyi olur evde toz haline getirmek oluyo biraz
birde erkek için olanını al canım onun birde kadın için olanı varmış buna dikkat :44:

slm arkadaşlarr nasılsınızzzz yeni hamişlerimiz varmıı 2 gündür gelemedimmmmm...herkess nasıllllll???

Slm arkadaslar bugun doktora gittim once ultrasonla bakti evet gebelik var rahim duvarin kalinlasmis 10mm dedi yanilmiyorsam ve buyuk ihtimalle dusugun nedeni seker ve guatr dedi tekrar hcg istedi sanssizlik ya ogleden sonra tekrar sonuc icin gittigimde cihaz bozulmus sonucu yarin alirsin dedi ve eve geldim daha yolda gelirken sanki bi sicaklik hissettim ve eve geldigimde olan olmus kanamam baslamisti yanliz aklima takilan az az goruyorum ve cok feci agri ve kasikta sanci var en bastan beri allahim hayirlisiysa olsun dedim demekki boylesi hayirliymis saglik olsun

tamam canım alınca yazarım sana..
burası küçük bi yer aktarda yoksa da yarın hemen netten sipariş veririm.

ben erkek kadın ayrımı olduğunu bilmiyordum...söylediğin çok iyi oldu canım sağo
l

çok üzüldüm canım yaa. geçmiş olsun. ama doktor gebelik var dedikten sonra kanaman olması düşük olduğunumu gösteriyor onu anlamadım. aslında geçmişide okumadım. daha öncedenmi düşük olmuştu sende

slm arkadaşlarr nasılsınızzzz yeni hamişlerimiz varmıı 2 gündür gelemedimmmmm...herkess nasıllllll???
merhaba canım hoşgeldin.nasılsın.yeni hamilemiz dünden çok konuşamadık ama aydur diye bir arkadaşımız var

çok geçmiş olsun canım..üzüldüm..
hakkımızda hayırlısı olsun..inşallah tez zamanda tekrar gelicek bebeğin..

tamam canım alınca yazarım sana..
burası küçük bi yer aktarda yoksa da yarın hemen netten sipariş veririm.

ben erkek kadın ayrımı olduğunu bilmiyordum...söylediğin çok iyi oldu canım sağo
l

canım kanama başladıktan sonra tekrar dr gitmedin mi keşke başka bi hastanete acile falan gitseydin düşük değildir belki sadece kanama olmuştur ilaç verirdi sana

Saol canim tesekkurler ne diyelim saglik olsun rabbim daha nice evlatlar nasip eder insallah hepimize

selam elis canım iyiyim sen nasılsın..geldi benim kırmızılar bugün..
ama iyiyim..
Olsun canım sağlık olsun,iyi ol tabi üzülme.Bize yılbaşı hediyesi gelecek bak söyliyim.

Hayırlısı böyleymiş canım üzülme.Gebeliğimiz daha sağlıklı olsun diye vücudumuz kendini hazırlıyor.Sancılar olur canım normaldir.Geçmiş olsun.

canım kanama başladıktan sonra tekrar dr gitmedin mi keşke başka bi hastanete acile falan gitseydin düşük değildir belki sadece kanama olmuştur ilaç verirdi sana

evet yaa bende o kısmı anlamadım. bazı kadınlarda kanama olabiliyor ve çocuk için risk taşıyor. doktora tekrar gitmesi gerekiyordu

Zaten hastaneden gelirken hissettim belimin agrisindan ve bi sicaklik hissettim yani bi acile gitsem ne yapabilirdiki bilmiyorum cildiricam nerdeyse sinir bozucu bir agri var ve doktorum sunuda soylemisti bugun egerki hcg 6falan cikarsa ilac tedavisiyle gelisimine yardimci olucam yok hayir2 gibiyse yapicak birsey yok dedi canim ne yapalim boyle oldu

canım sen yarın sabah mutlaka doktora git. yeniden görün. umarım geçici bir kanamadırda bebeğine kavuşursun.

Bir şey sorayım canım sana, kamu seektöründe eş durumundan tayin nasıl oluyor?Kabaca koşulları nelerdir bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…