canım benm benim gelen giden yok bugünnde ama ağrılarım devam ediyo dün akşam sıcak su torbasıyla dolandım ayaklarım hiç ısınmıyo sanırım senin gelmişler kırmızllıar üzüldüm canım ama hayırlısı bakalım benim nolcakk merakla bekliyorum inat ettim test yapmamk için
Selam nasılsınız?
ne güzel inşallah gelmezlerr canım..bebiş gelsin inşallah...
peki anlıyorsundur varmı bi değişiklik her zamankinden farklı...
evet bende test yapmaktan artık korkuyorum..ama yarını da atlatırsan yap canım c.tesi sabah ilk idrarınla..inşallah güzel haber verirsin bizlere...
benim kırmızılar geldi evet hemde tam günü ve saatindeazcık ümit etmeme bile izin vermedi kısmet öteki aya..
canım sizinde sayınız güzel artmış ki hem bunların yapılarıda güzeldir eminim..önemli olan zaten yapısının iyi olması sayının çok olması değil..bizim sayı çok gibi görünüyor ama 100 milyonun 92 milyonu bozuk....8 milyonu iyi onunda % 15 i ileri hızlı vs derken sayı baya azalıyo yani...çakşırın toz hali varsa alıp dediğin gibi balla karıştırıp yediririm sabah akşam bir kaşık..inşallah ona çakşır bana hayıt bakalım bu ayda bunları deneyeceğim...inşallah hepimiz.şifa buluruz hülyacım.
ben adetimin geleceğini tablodan anladığım için ateşim düştüğü gün yani ayın 29 unda adetim geldi dedim ona..gelmeseydi de sürpriz yapacaktım hem güya...o yüzden bu ay ovulasyonumu anlayamaz belki..
ceviz dedin de..aklıma iyi getirdin biraz vereyimde yesin şimdi...
yedir canım yedir şifa olsun inşallah.
canım çaksırın ölçüsü var yanlız aktara yaptırmayacaksan alınca haber ver bana ben yardımdımcı olurum sana ama tozunu bulmaya çalışırsan iyi olur evde toz haline getirmek oluyo biraz
birde erkek için olanını al canım onun birde kadın için olanı varmış buna dikkat :44:
Slm arkadaslar bugun doktora gittim once ultrasonla bakti evet gebelik var rahim duvarin kalinlasmis 10mm dedi yanilmiyorsam ve buyuk ihtimalle dusugun nedeni seker ve guatr dedi tekrar hcg istedi sanssizlik ya ogleden sonra tekrar sonuc icin gittigimde cihaz bozulmus sonucu yarin alirsin dedi ve eve geldim daha yolda gelirken sanki bi sicaklik hissettim ve eve geldigimde olan olmus kanamam baslamisti yanliz aklima takilan az az goruyorum ve cok feci agri ve kasikta sanci var en bastan beri allahim hayirlisiysa olsun dedim demekki boylesi hayirliymis saglik olsun
tamam canım alınca yazarım sana..
burası küçük bi yer aktarda yoksa da yarın hemen netten sipariş veririm.
ben erkek kadın ayrımı olduğunu bilmiyordum...söylediğin çok iyi oldu canım sağol
merhaba canım hoşgeldin.nasılsın.yeni hamilemiz dünden çok konuşamadık ama aydur diye bir arkadaşımız varslm arkadaşlarr nasılsınızzzz yeni hamişlerimiz varmıı 2 gündür gelemedimmmmm...herkess nasıllllll???
Slm arkadaslar bugun doktora gittim once ultrasonla bakti evet gebelik var rahim duvarin kalinlasmis 10mm dedi yanilmiyorsam ve buyuk ihtimalle dusugun nedeni seker ve guatr dedi tekrar hcg istedi sanssizlik ya ogleden sonra tekrar sonuc icin gittigimde cihaz bozulmus sonucu yarin alirsin dedi ve eve geldim daha yolda gelirken sanki bi sicaklik hissettim ve eve geldigimde olan olmus kanamam baslamisti yanliz aklima takilan az az goruyorum ve cok feci agri ve kasikta sanci var en bastan beri allahim hayirlisiysa olsun dedim demekki boylesi hayirliymis saglik olsun
tamam canım alınca yazarım sana..
burası küçük bi yer aktarda yoksa da yarın hemen netten sipariş veririm.
ben erkek kadın ayrımı olduğunu bilmiyordum...söylediğin çok iyi oldu canım sağol
ben çıkıyorum canımyarın görüşürüz iyi akşamlar
merhaba canım hoşgeldin.nasılsın.yeni hamilemiz dünden çok konuşamadık ama aydur diye bir arkadaşımız var
çok geçmiş olsun canım..üzüldüm..
hakkımızda hayırlısı olsun..inşallah tez zamanda tekrar gelicek bebeğin..
Olsun canım sağlık olsun,iyi ol tabi üzülme.Bize yılbaşı hediyesi gelecek bak söyliyim.selam elis canım iyiyim sen nasılsın..geldi benim kırmızılar bugün..
ama iyiyim..
canım kanama başladıktan sonra tekrar dr gitmedin mi keşke başka bi hastanete acile falan gitseydin düşük değildir belki sadece kanama olmuştur ilaç verirdi sana
canım kanama başladıktan sonra tekrar dr gitmedin mi keşke başka bi hastanete acile falan gitseydin düşük değildir belki sadece kanama olmuştur ilaç verirdi sana
Zaten hastaneden gelirken hissettim belimin agrisindan ve bi sicaklik hissettim yani bi acile gitsem ne yapabilirdiki bilmiyorum cildiricam nerdeyse sinir bozucu bir agri var ve doktorum sunuda soylemisti bugun egerki hcg 6falan cikarsa ilac tedavisiyle gelisimine yardimci olucam yok hayir2 gibiyse yapicak birsey yok dedi canim ne yapalim boyle oldu
evet yaa bende o kısmı anlamadım. bazı kadınlarda kanama olabiliyor ve çocuk için risk taşıyor. doktora tekrar gitmesi gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?