Ya evet canim haklisin ama okadar bunaldimki artik birde duseginden cok emindim cunku degerlerim hizla dusuyordu allah buyuk ne diyebilirimki
canım sen yarın sabah mutlaka doktora git. yeniden görün. umarım geçici bir kanamadırda bebeğine kavuşursun.
herkeze ıyı geceler kızlar ben aldım gardımı kırmızıları beklıyorum
kasıklarım fecı agrıyo belım kopuyo ateşte düştü daha ne belırtı olsun sanırım hamıleyım
slm arkadaşlarr nasılsınızzzz yeni hamişlerimiz varmıı 2 gündür gelemedimmmmm...herkess nasıllllll???
herkeze ıyı geceler kızlar ben aldım gardımı kırmızıları beklıyorum
kasıklarım fecı agrıyo belım kopuyo ateşte düştü daha ne belırtı olsun sanırım hamıleyım
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim bu guzel dilekleriniz icin ve destek oldugunuz icin.size yarin ayrintilardan bahsederim su an feci agrim var belki acil yolu gozukebilir bana hepinizi cok optum
taktın mı kız huniyi sende ben gibiiiii
hobareeeyy teyy teeeyyyy biz gibeğyiiizzzzz
Megim nasılsın bebem.Sana bir sorum olacak preseed 40 gr. ve içinde 9 adet uygulama aplikatörü var yazıyor acaba bu 40 gr. olan ürün 9 kez kullanıma yetecek kadarmıdır yoksa aplikatörleri yedeklimi koymuşlar?Bu konuda bir fikri olan varmı.40gr olan preseedi kaç ay kullanabiliriz?:44:
testini erken yapmışsın canım..hem umutsuzluğa kapılmak için 2 ay çok erken bi zaman
hemen umudunu yitirme..
Hoşgeldin oflucum..Geçmiş sayfalarda gördüm değerlerin gayet güzel artıyor bence çok sevindim.napıyosunuz kızzzçeler
cnm eger ayda üç kez sadece ovulasyon gunlernde kullanrsan üç ay falan gdıomş...
h.g oflucum naslsn tatlı gebişimzz
Hoşgeldin oflucum..Geçmiş sayfalarda gördüm değerlerin gayet güzel artıyor bence çok sevindim.
Vavv süpermiş o zaman bu çok iyi oldu ben zaten dr. takibiyle yumurtlama günümü bileceğim için sadece 3 kez kullanırım zaten.Sağol duygucum bende acaba iki kutumu alsam diye düşünüyordum bu durumda bir kutu yeterli olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?