Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ya evet canim haklisin ama okadar bunaldimki artik birde duseginden cok emindim cunku degerlerim hizla dusuyordu allah buyuk ne diyebilirimki

canım üzme kendini. bak hepimiz senin gibi bebek sahibi olmayı istiyoruz ve gelen ayla birlikte yeniden umutlanıyoruz. sende umudunu yitirme. umarım en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız

herkeze ıyı geceler kızlar ben aldım gardımı kırmızıları beklıyorum
kasıklarım fecı agrıyo belım kopuyo ateşte düştü daha ne belırtı olsun sanırım hamıleyım

canım sen yarın sabah mutlaka doktora git. yeniden görün. umarım geçici bir kanamadırda bebeğine kavuşursun.

Oyle yapicam zaten hcg degerimi ogrenicektim sansima cihaz bozulmustu belkide cihaz bozulmasaydi sonucu alsaydim belki domtorumun bi faydasi olabilirdi dedigim gibi ben rizki yokmus diye dusunuyorum allah cocuklarima uzun omur versin ne diyeyim benim yine cocuklarim var ya. Cocugu olmuyan ve bunu surekli yasiyan canim arkadaslarim ne yapsinlar bazende o acidan dusunuyorum

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim bu guzel dilekleriniz icin ve destek oldugunuz icin.size yarin ayrintilardan bahsederim su an feci agrim var belki acil yolu gozukebilir bana hepinizi cok optum

herkeze ıyı geceler kızlar ben aldım gardımı kırmızıları beklıyorum
kasıklarım fecı agrıyo belım kopuyo ateşte düştü daha ne belırtı olsun sanırım hamıleyım

taktın mı kız huniyi sende ben gibiiiii
hobareeeyy teyy teeeyyyy biz gibeğyiiizzzzz

Son düzenleme:
Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim bu guzel dilekleriniz icin ve destek oldugunuz icin.size yarin ayrintilardan bahsederim su an feci agrim var belki acil yolu gozukebilir bana hepinizi cok optum

Yağmurcum çok geçmiş olsun.İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalıcaksın ben inanıyorum Rabbim aynı acıyı yaşatmasın bir daha

taktın mı kız huniyi sende ben gibiiiii
hobareeeyy teyy teeeyyyy biz gibeğyiiizzzzz

Megim nasılsın bebem.Sana bir sorum olacak preseed 40 gr. ve içinde 9 adet uygulama aplikatörü var yazıyor acaba bu 40 gr. olan ürün 9 kez kullanıma yetecek kadarmıdır yoksa aplikatörleri yedeklimi koymuşlar?Bu konuda bir fikri olan varmı.40gr olan preseedi kaç ay kullanabiliriz?:44:

slmm kızlarr bugun hayıt tohumu hapına başladımm geç oldu biraz ama eczacı adet günnde de içlck demiş eşime ben bırakcam ama sizin gbi üç gün once hadi şifa olsun inşşşşşşşşşşş

cnm eger ayda üç kez sadece ovulasyon gunlernde kullanrsan üç ay falan gdıomş...

napıyosunuz kızzzçeler
Hoşgeldin oflucum..Geçmiş sayfalarda gördüm değerlerin gayet güzel artıyor bence çok sevindim.
cnm eger ayda üç kez sadece ovulasyon gunlernde kullanrsan üç ay falan gdıomş...

Vavv süpermiş o zaman bu çok iyi oldu ben zaten dr. takibiyle yumurtlama günümü bileceğim için sadece 3 kez kullanırım zaten.Sağol duygucum bende acaba iki kutumu alsam diye düşünüyordum bu durumda bir kutu yeterli olacaktır.

nerden alcksn cnmcm ggden mi ?

selam fıstıklar
ayy bu topiğin eski gediklilerindenim ben
sabah azanlarına kadar ettiğimiz sohbetleri hatırlıyorum,
hamile kalınca maalesef eskisi gibi giremez oldum
bulantılarım okadar fazlaydıki...
Rabbim en kısa zamanda bu güzelliği yaşamayı sizlerede nasip eder insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…