Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben okurum canım
birazdan hemen

hani oflu hem baska bir doktor bak bence cunku tecrubesi olan arkadaslarin tavsiyesi o yonde.. bu arada da duani et canim benim.. olacagi olan olur zaten.. Rabbim yardimcin olsun.. Yurekten bu isin hayirla sonuclanmasini istiyorum.. seni cok iyi anlayabiliyorum.. Insaallah hersey yoluna girecek..

şuan işteyim tatlım eve gidince senin için mutlaka okurum, dua çok önemli.benim ablamın oğlu 5.kattan aşağı düşmüştü doktorlar ölür gözüyla baktılar ama dualar sayesinde hayata tutundu.iyi düşün iyi olsun tatlım.

cnm ben hemen şimdi abdestimi alıp okuyorum senın ve bebişin için rabbım kabul eder inşallahh

evet zeynep canım bende incir kürünü 1 gün yaptım ama içemedim..şimdi zeytinyağında beklemiş incir yiyorum bak o çok hafif midene dokunmaz hergün sabah akşam 1 tane ye canım..
incirleri 2 ye böl..küçük bi kavanoza doldur üzerine z.yağı dok...sabah akşam bir parça ye...yumurtlamaya gelişimine çok faydalı..tarçın bal çörekotunuda dene aynı zamanda..faydasını göreceksin..şifa olsun canım..

allahım ne olur yalvarıyorum sana duy sesimii
bebeğimizi bize bağışla nolur raabbim...
Bi mucize göster nolurr allahım

Oflumm bitanem,birazdan okumaya baslıycam canım arkadasım.

yeterki sen üzülme,güçlü ol...

Kurban olduğum allah ınsallah bir mucize verecek sana.

toparlamaya çalışıyorum kendiimi...
sadece dua edicem napıyım kısmet nasip
hayırlısı neyse o olsun ama dua edin olur mu (

ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN ((
OKUYACAM CANIM sağol....
RABBİm herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin

onuda deneyecem cnm sendedemi yumurtlama problemi var

cnm ben hemen şimdi abdestimi alıp okuyorum senın ve bebişin için rabbım kabul eder inşallahh

amin canım inş kabul olur hayırlısı olsun hayatım ben çıkıyorum eşim geldi hafta sonu girmeye çalışırım bu kadar uzun kalamam ama görüşürüz yine kendine iyi bak olurmu AEO öpüyoruummm yanacıklardan :82::79::112:

gittim kan verdim işte..
değerim 185.9 dan 346.1 e çıkmış
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi
çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorum

neeeeeeeeeeee
gerçekten miiiiiii
kesin mi
görünüyormu peki dış gebelik oldugu yaaaa :44:

Ya kuzum beni kurcalamayan kalmadi bak ayni durumu yasadim sen bulundugun yerdeki riskli gebelik uzmanlarini netten arastir ben alti haftalik hatta yediydi nerdeyse kaybettim ama dis dediler mol dediler kurtaj yapicaz dediler kocam hastaneden kacirdi resmen beni ya bitanem bak adam gibi dr bul bence deger iyi benimde katlamali artmadi 164 cikti uc gun sonra 390 cikti gec dollenmelerde boyle oluyo

oflu gamze haklı bak sakın bir doktor öyle dedi diye hemen üzülme aldırma hayırlısı Allahtan ama bence tek bir doktorla kalma hayatım lütfen üzmede kendini dualarımız seninle benim çıkmam gerekiyor şimdi kendine iyi bak moralini yüksek tutmaya çalış ne olur rabbim inş hayırlısını verecek sabret ve bekleme başka doktorlar bul AEO görüşürüz:105:

ben okurum canım
birazdan hemen
ALLAH RAZI OLSUN
pazartesi tekrar kan alıcak sonra çıkan sonuca göre özele gidicem...
dua ediyorum canım napayım yapacak bişey yok
ALLAH RAZI OLSUN
kesinlikle öyle
RABBİM hep başka dilden edilen duaları kabul edermiş...
şimdiden sağol ALLAHIM SENDE DE RAZI OLSUNNNN
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH
ALLAHIM SANA DA HAYIRLI EVLATLAR SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN...
ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

Oflumm bitanem,birazdan okumaya baslıycam canım arkadasım.

yeterki sen üzülme,güçlü ol...

Kurban olduğum allah ınsallah bir mucize verecek sana.
üzülmemeye çalışıyorumm
size ve dualarınıza ihtiyacımız var
nolur bizi yalnız bırakmayın
ALLAHIM BİN KERE RAZI OLSUN....
İnşallahhh bir mucize RABBimin İZNiyle
neeeeeeeeeeee
gerçekten miiiiiii
kesin mi
görünüyormu peki dış gebelik oldugu yaaaa :44:

öyle dedi doktor çok kötüyüm mutsuzum...

pazartesiden sonra doktor aramaya başlıcam
sağol canım ALLAH RAZI OLSUN....
ayakta durmaya çalışıcam dualrını eksik etme

kuzum pazartesiden sonra arıcam doktor kesin
değerleri 400 500 bekliyomuş
en az 2 kat artması gerekiyomuş
bilmiyorum kafayı yicem..

canım ben hasta gibiyim halim yok ama şimdi iyi hissediyorum biraz yemekte yapmıcam hazır alıcam ben sana okurum canım. Allah kabul eder İnşallahh.. Bak ne olursa olsun hamile kalabiliyorsun bu bile bir lütuf canım Allah'ın işine karışılmaz ki hayırlısını yaradan bilir. Bize sabretmek ve dua etmek düşer. İnşallah bebeğin seninle kalır canımm..

şimdiden sağol canım ALLAH RAZI OLSUN....
evet RABBİmin işine karışılmaz hayırlısı neyse o olsun...
bize sadece dua etmek düşer...

okurum tabi canım
akşam meryem suremi okurken yasinide senin için okurum
ama bence çok telaş yapıyorsun
biraz sakin ol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…