hoşgeldın cnmcım sağolasın rabbım kımseye yaşatmasın ya ben kaç dr gittim hepsi ayrı telden çaldı benı korkuttular hep inanki oflu dış gebelık dıyınce ıcım cok kötu oldu rabbım yardım etsin ona[/QUOTE)
hoşbulduk cnm ya gerçekten zor şeyler allah kimseye yaşatmasın,doktorlarında herbiri ayrı bişey söylemesi kötü. insan hangisine inanacağını şaşır, inşallah onunkide dış gebelik çıkmaz.allah yüzünü güldürür inşallah.
aynen öyle cnmcım aynen öyle drlardan korkar oldum dıyorum ya ozamandan beri korundum hiç istemedim bebek ben yapmıycam dedım hep bu ay başladık çalışmalara
hepimizin yuzu guler kavusuruz bebişlerimize inşallahh
KIZLAR Sİzden bişey Rİca edicem...
durumu müsait olanlar benim ve bebeğim için Bİ YASİN-İ ŞERİF OKUR MUSUNUZ...
ŞU SAATTTEN SONRA YAPACAK TEK ŞEY DUA ETMEK...
NE OLUR DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDEN...
HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ MUTLULUĞUMU DA SİZLE PAYLŞTIM ÜZÜNTÜMÜ DE...
NE OLUR BU KÖTÜ GÜNÜMDE BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN NOLURR...
canim ben seve seve ne kadar okumam gerekirse okurum.. sende sekine duasi oku.. bu arada ben bildigim bazi seyleri sizlerle paylasayim.. hamile oldugumuzu ogrendik ya mesela ilk 4 ay 10 gun icinde 70000 tane subhanallahi vebihamdihi cekmek gerekiyormus.. bebegimizin bedensel ve zihinsel olarak saglikli olmasi icin..
inş. cnm bi kalabilsem hamile hayırlısıyla çıkartacam acısını ama
cnm ben 1 tüp bebek 3 aşılama denedim eşimde bi problem yok ama benim yumurtlamam düşük incir kürünü denedim ama 3 gün içebildim mideme dokundu bıraktım geçen ay çörekotu bal tarçına başladım yarın tekrar çörekotuna başlayacam inş. faydasını görürüm
allahım ne olur yalvarıyorum sana duy sesimii
bebeğimizi bize bağışla nolur raabbim...
Bi mucize göster nolurr allahım
toparlamaya çalışıyorum kendiimi...amiiiiiiiin cnm benımm amiiiiiiiin yurekten amiiiiiiin bak ezan okunuyo şimdi dualarım senınle cnm benımm
ama sen benım dustugum hataya dusme neolur yıpratma kendını ınan senın kadr acıyo ıcım suanda
ama sen topla kendını kuzum benım rabbım bağışlar evladını ınsallah sana
canim ben seve seve ne kadar okumam gerekirse okurum.. sende sekine duasi oku.. bu arada ben bildigim bazi seyleri sizlerle paylasayim.. hamile oldugumuzu ogrendik ya mesela ilk 4 ay 10 gun icinde 70000 tane subhanallahi vebihamdihi cekmek gerekiyormus.. bebegimizin bedensel ve zihinsel olarak saglikli olmasi icin..
evet zeynep canım bende incir kürünü 1 gün yaptım ama içemedim..şimdi zeytinyağında beklemiş incir yiyorum bak o çok hafif midene dokunmaz hergün sabah akşam 1 tane ye canım..
incirleri 2 ye böl..küçük bi kavanoza doldur üzerine z.yağı dok...sabah akşam bir parça ye...yumurtlamaya gelişimine çok faydalı..tarçın bal çörekotunuda dene aynı zamanda..faydasını göreceksin..şifa olsun canım..
cnm ben hemen şimdi abdestimi alıp okuyorum senın ve bebişin için rabbım kabul eder inşallahh
gittim kan verdim işte..
değerim 185.9 dan 346.1 e çıkmış
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi
çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorum
gamzeee çok kötüyüm ben
değerlere bakarak dış gebelik dedi.
istediği gibi değilmiş...
az yükseliyomuş... en az 2 kat yükselecekmiş...
benimki 2 kat bile yükselmemiş.
28 kasım: 91.22
30 kasım: 185.9
2 aralık: 346.1
aynen öyle cnmcım aynen öyle drlardan korkar oldum dıyorum ya ozamandan beri korundum hiç istemedim bebek ben yapmıycam dedım hep bu ay başladık çalışmalara
hepimizin yuzu guler kavusuruz bebişlerimize inşallahh
amin.cnm bütün arkadaşlarla birlikte bu yıl hamile kalırız sonra bebişlerimizin resimlerini paylayırızimrendim.
Ya kuzum beni kurcalamayan kalmadi bak ayni durumu yasadim sen bulundugun yerdeki riskli gebelik uzmanlarini netten arastir ben alti haftalik hatta yediydi nerdeyse kaybettim ama dis dediler mol dediler kurtaj yapicaz dediler kocam hastaneden kacirdi resmen beni ya bitanem bak adam gibi dr bul bence deger iyi benimde katlamali artmadi 164 cikti uc gun sonra 390 cikti gec dollenmelerde boyle oluyo
ALLAH RAZI OLSUNben okurum canım
birazdan hemen
pazartesi tekrar kan alıcak sonra çıkan sonuca göre özele gidicem...hani oflu hem baska bir doktor bak bence cunku tecrubesi olan arkadaslarin tavsiyesi o yonde.. bu arada da duani et canim benim.. olacagi olan olur zaten.. Rabbim yardimcin olsun.. Yurekten bu isin hayirla sonuclanmasini istiyorum.. seni cok iyi anlayabiliyorum.. Insaallah hersey yoluna girecek..
kesinlikle öyleşuan işteyim tatlım eve gidince senin için mutlaka okurum, dua çok önemli.benim ablamın oğlu 5.kattan aşağı düşmüştü doktorlar ölür gözüyla baktılar ama dualar sayesinde hayata tutundu.iyi düşün iyi olsun tatlım.
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAHcnm ben hemen şimdi abdestimi alıp okuyorum senın ve bebişin için rabbım kabul eder inşallahh
üzülmemeye çalışıyorummOflumm bitanem,birazdan okumaya baslıycam canım arkadasım.
yeterki sen üzülme,güçlü ol...
Kurban olduğum allah ınsallah bir mucize verecek sana.
neeeeeeeeeeee
gerçekten miiiiiii
kesin mi
görünüyormu peki dış gebelik oldugu yaaaa :44:
oflu gamze haklı bak sakın bir doktor öyle dedi diye hemen üzülme aldırma hayırlısı Allahtan ama bence tek bir doktorla kalma hayatım lütfen üzmede kendini dualarımız seninle benim çıkmam gerekiyor şimdi kendine iyi bak moralini yüksek tutmaya çalış ne olur rabbim inş hayırlısını verecek sabret ve bekleme başka doktorlar bul AEO görüşürüz:105:
Ya kuzum beni kurcalamayan kalmadi bak ayni durumu yasadim sen bulundugun yerdeki riskli gebelik uzmanlarini netten arastir ben alti haftalik hatta yediydi nerdeyse kaybettim ama dis dediler mol dediler kurtaj yapicaz dediler kocam hastaneden kacirdi resmen beni ya bitanem bak adam gibi dr bul bence deger iyi benimde katlamali artmadi 164 cikti uc gun sonra 390 cikti gec dollenmelerde boyle oluyo
canım ben hasta gibiyim halim yok ama şimdi iyi hissediyorum biraz yemekte yapmıcam hazır alıcam ben sana okurum canım. Allah kabul eder İnşallahh.. Bak ne olursa olsun hamile kalabiliyorsun bu bile bir lütuf canım Allah'ın işine karışılmaz ki hayırlısını yaradan bilir. Bize sabretmek ve dua etmek düşer. İnşallah bebeğin seninle kalır canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?