değerim 285.9 dan 346.1 e çıkmış az dedi...
dış gebelikmiş
değerlerin katlanmadığını az bulduğunu söyledi...
çok kötüyüm ben çoook
gittim kan verdim işte..
değerim 185.9 dan 346.1 e çıkmış
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi
çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorum
gittim kan verdim işte..
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi
bekleyelim biraz dedi sonra yapılacakları konuşuruz dediCanım ciddimisin yaaa şmdi tesadüfen girdim konuya okuyunca şok oldum .
Oflu'cumm ama dış gebelikte bildiğim kadarıyla çok sancı ve farklı bazı belirtiler olur, umarım yanlış bi yorumdur
umarım doktor yanılıyodur canım ya, çok kötü bilyiorum ama ne olur güçlü ol,
ne dedi peki ne yapılacakmış şuan bekleyecekmi değerini görmek için ?
bilmiyorum artık hiç bişeycnm cok uzuldum yaaa valla ne elden bişe geliyor bu durumlarda ne dilden Rabbim ne dediyse o oluyor işte Allah sabır versin kardeşim ama umudunu kesme vardır her şerde bir hayırr..
kan değerlerine bakarak konuştu usgde baktı bişy yok dedi..bence tek dr la kalma canım
başka bi dr a da görün derim
burada mı okumuştum hatırlamıyorum ama
biri tam 3 dr a gitmiş boş kese demişler
4.dr ne boş kesesi bebiş var diyip kalp atışlarını bile duymuşlar düşün yani
başka birine kesin görün derim oflu
gittim kan verdim işte..
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi
bekleyelim biraz dedi sonra yapılacakları konuşuruz dedi
bilmiyorum artık hiç bişey
RABBİM e sığınıyorum ama çok kötüyüm
kan değerlerine bakarak konuştu usgde baktı bişy yok dedi..
biraz bekleyip görelim dedi
sağol canımallah sabır versin canım
yeni gördüm
allah yardımcın olsun
üzüldüm gerçekten
moralini bozma lütfen
nasipten öteye gidilmıyor
bilmiyorum bildiğim tek şey kötü olduğumoff neden böyle oldu ki..en az 2 kat artması gerekiyordu değil mi.üzüldüm oflucum
belkide sonradan yükselecek neden hemen dış gebelik dedi nasıl emin olabildi.
nasil uzuldum anlatamam once var diye seviniyosn sonra hayal kirikligi Allah yardimcin olsun cnm uzme kendini dicem ama faydasiz farkindayim sen dua etmeyi birakma ALLah buyuktur umut kesilmez umarim doktorun yanlisi vardir baska bi doktora daha gorun derim
oflu bak sana bişey anlatıcam geçen yıl ocak ayında hamiş kaldım koşa koşa dr a kana gittik 202 ydi 2 gun sonra gittim 397 çıktı ve kadın bana kimyasal yada dışgebelik dedı
ilk hamılelıgım oldugu ıcın cok korktum zırladım ettım allatn muayene etti ben mahvoldum tabı ıkı gun sonra gel dedı gitti değerimi hatırlamıyorum ama cıkmıstı yıne
aynı şeyleri tkrladı yıne bende aglaya ağlaya başka dr a gittim ordakı kadın dırek dış gebelık bu bılmem nereye git hemen ıgne yapsınlar dusur bebeği falan bi korkuttu benı ordan cıktım yolda zırlıyorum resmen alt ust oldum eşimle otobus duragına giderken bi polıklınık daha gördük orayada girdik tahlıllerı gosterdım dr a dırek o da tebrıkler hamılesınız dedı
ben sok oldum tabı adam hıc kotu bısey demedı bırden sevındım sonra anlattım durumu bu dr a o da kızdı diğerlerine nasıl olurda böyle derler daha 3 haftalık bişey bu kanaman yok bişey yok ne kimyasalı ne dış gebelıgı felen ben sevıne sevıne eve gittim ertesi sabah 8 de kanamam oldu dr a gittim ilk gittiğim hastaneye neyse bana bakan kadın yoktu başka kadın dr a girdim dedi dış gebelık bu yuzde yuz betım benzım attı tabı benım hemen yatırcaz senı falan biz çıktık eve gittik sonra kanamam ııce arrttı gecenın bı vaktı hastaneye gittik nöbetçi dr baktı kan aldı değerim 36 lara inmiş tmm dedi dusuruyosun yanı dış gebelik falan değildi ve öylelık dusurdum kısacası drların hepsine guven olmuyo başka bı hastaneye daha git hem senın kanaman felende yok dış gebelıkte kanama olurmus ağrıdan durulmazmıs sende böyle bi durumda yok cnmcım bence başka dr a git mutlaka
önemli değil cnm benımm yap yemecıklerınıı ohh mis gibi
aaa hanı bız sırdaşdık lütfen ama olmuyo böyle aramızda :26:
kuzum gorulmez tabi degerin binlere cikcak ki keseyi gorucen baska dr bul sen
değerim 185.9 dan 346.1 e çıkmış az dedi...
dış gebelikmiş
slm kızlar nasılsın benim buayda boşa gitti dünden beri lekelenmem vardı bugünde adet oldum yine herzamanki gibi erken oldum 4 gün önceden geldi yine
tmm canım benim öyleyiz tabiki bitti zor iş şu yemek işi canım yaaa kahve yaptım oturdum gel birlikte içelim hayatım
cnm okudunmu yazdıklarımı bak ben belkide sağlam bebeği kaybettim sırf dış gebelik vs dıye benı korkuttuları ıcın gece yatakta sıçrayıp durmustum sureklı kasıldım aglamaktan stresten
oyuzden benı dınle cnm mutlaka ve mutlaka başka dr a git lütfen
cnm okudunmu yazdıklarımı bak ben belkide sağlam bebeği kaybettim sırf dış gebelik vs dıye benı korkuttuları ıcın gece yatakta sıçrayıp durmustum sureklı kasıldım aglamaktan stresten
oyuzden benı dınle cnm mutlaka ve mutlaka başka dr a git lütfen
ellerine saglık cnm benımmm ne güzel olurdu valla ya ofluya uzuldum sımdı yazdım da ona okumadı galıba dış gebelik demişler canı epey sıkkın
hayırlısı olsun zeynepcim...aralık ayı uğurlu gelecek inşallah hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?