Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

değerim 285.9 dan 346.1 e çıkmış az dedi...
dış gebelikmiş

oflu bak sana bişey anlatıcam geçen yıl ocak ayında hamiş kaldım koşa koşa dr a kana gittik 202 ydi 2 gun sonra gittim 397 çıktı ve kadın bana kimyasal yada dışgebelik dedı
ilk hamılelıgım oldugu ıcın cok korktum zırladım ettım allatn muayene etti ben mahvoldum tabı ıkı gun sonra gel dedı gitti değerimi hatırlamıyorum ama cıkmıstı yıne
aynı şeyleri tkrladı yıne bende aglaya ağlaya başka dr a gittim ordakı kadın dırek dış gebelık bu bılmem nereye git hemen ıgne yapsınlar dusur bebeği falan bi korkuttu benı ordan cıktım yolda zırlıyorum resmen alt ust oldum eşimle otobus duragına giderken bi polıklınık daha gördük orayada girdik tahlıllerı gosterdım dr a dırek o da tebrıkler hamılesınız dedı
ben sok oldum tabı adam hıc kotu bısey demedı bırden sevındım sonra anlattım durumu bu dr a o da kızdı diğerlerine nasıl olurda böyle derler daha 3 haftalık bişey bu kanaman yok bişey yok ne kimyasalı ne dış gebelıgı felen ben sevıne sevıne eve gittim ertesi sabah 8 de kanamam oldu dr a gittim ilk gittiğim hastaneye neyse bana bakan kadın yoktu başka kadın dr a girdim dedi dış gebelık bu yuzde yuz betım benzım attı tabı benım hemen yatırcaz senı falan biz çıktık eve gittik sonra kanamam ııce arrttı gecenın bı vaktı hastaneye gittik nöbetçi dr baktı kan aldı değerim 36 lara inmiş tmm dedi dusuruyosun yanı dış gebelik falan değildi ve öylelık dusurdum kısacası drların hepsine guven olmuyo başka bı hastaneye daha git hem senın kanaman felende yok dış gebelıkte kanama olurmus ağrıdan durulmazmıs sende böyle bi durumda yok cnmcım bence başka dr a git mutlaka

Umarım anne adayısınızdır. bende hamıleyım 6 haftalık ıken doktor kalp atışlarını dınledı banada bu hafta dınletti 3 aylık oldum artık.

gittim kan verdim işte..
değerim 185.9 dan 346.1 e çıkmış
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi
çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorum

off neden böyle oldu ki..en az 2 kat artması gerekiyordu değil mi.üzüldüm oflucum
belkide sonradan yükselecek neden hemen dış gebelik dedi nasıl emin olabildi.

gittim kan verdim işte..
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi

nasil uzuldum anlatamam once var diye seviniyosn sonra hayal kirikligi Allah yardimcin olsun cnm uzme kendini dicem ama faydasiz farkindayim sen dua etmeyi birakma ALLah buyuktur umut kesilmez umarim doktorun yanlisi vardir baska bi doktora daha gorun derim

bekleyelim biraz dedi sonra yapılacakları konuşuruz dedi

cnm cok uzuldum yaaa valla ne elden bişe geliyor bu durumlarda ne dilden Rabbim ne dediyse o oluyor işte Allah sabır versin kardeşim ama umudunu kesme vardır her şerde bir hayırr..
bilmiyorum artık hiç bişey
RABBİM e sığınıyorum ama çok kötüyüm

kan değerlerine bakarak konuştu usgde baktı bişy yok dedi..
biraz bekleyip görelim dedi

gittim kan verdim işte..
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi

Oflu kendine gel ya kizim baska dr mi yok ben dis olduguna inanmiyorum deger artisin niye azmis en son ne zaman kan verdin carsamba yav bana dis deyip mol deyi durdular yedinci dr keseyi gordu

kuzum gorulmez tabi degerin binlere cikcak ki keseyi gorucen baska dr bul sen

allah sabır versin canım
yeni gördüm
allah yardımcın olsun
üzüldüm gerçekten
moralini bozma lütfen
nasipten öteye gidilmıyor
sağol canım
ALLAH RAZI OLSUN...
moral bozmamak elde değil
çok kötüyüm
off neden böyle oldu ki..en az 2 kat artması gerekiyordu değil mi.üzüldüm oflucum
belkide sonradan yükselecek neden hemen dış gebelik dedi nasıl emin olabildi.
bilmiyorum bildiğim tek şey kötü olduğum

ben zaten hiç sevinememiştim hep bi kuşku vardı içimde...
nasip böyleymiş demekki..
ALLLAH BÜYÜKTÜR UMUT DA KESİLMEZ...
veren de O alan DA...
napalım KISMET

cnm okudunmu yazdıklarımı bak ben belkide sağlam bebeği kaybettim sırf dış gebelik vs dıye benı korkuttuları ıcın gece yatakta sıçrayıp durmustum sureklı kasıldım aglamaktan stresten
oyuzden benı dınle cnm mutlaka ve mutlaka başka dr a git lütfen

slm kızlar nasılsın benim buayda boşa gitti dünden beri lekelenmem vardı bugünde adet oldum yine herzamanki gibi erken oldum 4 gün önceden geldi yine

kuzum gorulmez tabi degerin binlere cikcak ki keseyi gorucen baska dr bul sen

gamzeee çok kötüyüm ben
değerlere bakarak dış gebelik dedi.
istediği gibi değilmiş...
az yükseliyomuş... en az 2 kat yükselecekmiş...
benimki 2 kat bile yükselmemiş.

28 kasım: 91.22
30 kasım: 185.9
2 aralık: 346.1

değerim 185.9 dan 346.1 e çıkmış az dedi...
dış gebelikmiş

canımm çok üzüldüm hiç beklemiyordum böyle birşey son değerin iki kat artmıştı bu 2 gün sonra alınan değer mi. Canım bir işlem yaptırmadan önce lütfen başka bir doktora daha git hatta en iyisine git. Bir doktorla kalma. Şansını dene. Benim bildiğim dış gebelikte değerler birden ve çok fazla artar haftasına göree. Sonra düşmeye başlar ama senin başından beri düşüktü ve bu haftalarda yükselmeye başladı. Kimyasal desek zaten yükseleceğine azalırdı o zaman daha çok ve kanaman olurdu burada bırakma bu işi. Başka doktorda öyle derse o zaman emin oluruz. 2 gün daha bekle bu değerini de götür kan yaptır göster başka doktora bu çıkan değere göre öbürünü değerlendirsin tatlım..

slm kızlar nasılsın benim buayda boşa gitti dünden beri lekelenmem vardı bugünde adet oldum yine herzamanki gibi erken oldum 4 gün önceden geldi yine

hayırlısı olsun zeynepcim...aralık ayı uğurlu gelecek inşallah hepimize..

tmm canım benim öyleyiz tabiki bitti zor iş şu yemek işi canım yaaa kahve yaptım oturdum gel birlikte içelim hayatım

ellerine saglık cnm benımmm ne güzel olurdu valla ya ofluya uzuldum sımdı yazdım da ona okumadı galıba dış gebelik demişler canı epey sıkkın

canım benim çok zor günler geçirmişşin kıyamam sana ben yaa Allahım bir daha yaşatmasın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş rabbim gönlüne göre nasip eder herşeyi bitanem benim inş en kısa zaman da çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin çok üzüldüm çok haklısın doktorların hepsine güven olmuyor ne doğru düeürst ilgileniyorlar nede adam akıllı bakıyorlar hepsini de Allahıma havale ediyorum :84:

okudum canım sağol ((
dış gebelikten korkuyorum zaten
şimdi de diyorum düşük gibi olsada düşse
en çok korktuğum şeydi bu dış gebelik
ALLAHIM YARDIM ET NE OLUR
haklısın başka doktor bulmam lazım :26::26:

ellerine saglık cnm benımmm ne güzel olurdu valla ya ofluya uzuldum sımdı yazdım da ona okumadı galıba dış gebelik demişler canı epey sıkkın

evet canım yaa okudum mbende şimdi inş değildir inş sağlıklı hamilelik geçirir herşeyin hayırlısı gerçekten böylesine delicesine istiyoruz ama rabbim hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…