canım benim çok zor günler geçirmişşin kıyamam sana ben yaa Allahım bir daha yaşatmasın sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş rabbim gönlüne göre nasip eder herşeyi bitanem benim inş en kısa zaman da çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin çok üzüldüm çok haklısın doktorların hepsine güven olmuyor ne doğru düeürst ilgileniyorlar nede adam akıllı bakıyorlar hepsini de Allahıma havale ediyorum :84:
canımm çok üzüldüm hiç beklemiyordum böyle birşey son değerin iki kat artmıştı bu 2 gün sonra alınan değer mi. Canım bir işlem yaptırmadan önce lütfen başka bir doktora daha git hatta en iyisine git. Bir doktorla kalma. Şansını dene. Benim bildiğim dış gebelikte değerler birden ve çok fazla artar haftasına göree. Sonra düşmeye başlar ama senin başından beri düşüktü ve bu haftalarda yükselmeye başladı. Kimyasal desek zaten yükseleceğine azalırdı o zaman daha çok ve kanaman olurdu burada bırakma bu işi. Başka doktorda öyle derse o zaman emin oluruz. 2 gün daha bekle bu değerini de götür kan yaptır göster başka doktora bu çıkan değere göre öbürünü değerlendirsin tatlım..
ilda un ve şeker su bardağımı çay bardağımı onu yazmamışsın
bi yazıver bakem
kendi babanla mı görüşmüyorsun. Bende babamla evlendiğimden beri görüşmüyorum zaten başka şehire geldim. Düğünüme bile çağırmadım. Hep babamdır dedim ama bir desteğini görmeim onun yüzünden kazandığım halde okuyamadım açıköğretim yazdım. Ne ihtiyacım olsa yanımda olmadı. En son evleniyorum demi merak bile etmedi kimdir diye çok attı ama hiçbir iğne faydası olmadı üstüne mütahite verdiğimiz evi sattı haberimiz bile olmadı bir kuruşta çocuğuma bırakayım demedi hiç paraya satmış yemiş. Geleceğimizle oynadı. Sonra da görüşmedim kendisi aradı soğuktum kardeşim görüşüyor gidiyormuş işyerine öyle işte hiç özlemiyorum bile.
okudum canım sağol((
dış gebelikten korkuyorum zaten
şimdi de diyorum düşük gibi olsada düşse
en çok korktuğum şeydi bu dış gebelik
ALLAHIM YARDIM ET NE OLUR
haklısın başka doktor bulmam lazım :26::26:
inş. cnm ama ben artık hiç ümitli değilim heray adet olacammı olmayacammı diye düşünmekten hasta olacam böle giderse
gamzeee çok kötüyüm ben
değerlere bakarak dış gebelik dedi.
istediği gibi değilmiş...
az yükseliyomuş... en az 2 kat yükselecekmiş...
benimki 2 kat bile yükselmemiş.
28 kasım: 91.22
30 kasım: 185.9
2 aralık: 346.1
oflu bak sana bişey anlatıcam geçen yıl ocak ayında hamiş kaldım koşa koşa dr a kana gittik 202 ydi 2 gun sonra gittim 397 çıktı ve kadın bana kimyasal yada dışgebelik dedı
ilk hamılelıgım oldugu ıcın cok korktum zırladım ettım allatn muayene etti ben mahvoldum tabı ıkı gun sonra gel dedı gitti değerimi hatırlamıyorum ama cıkmıstı yıne
aynı şeyleri tkrladı yıne bende aglaya ağlaya başka dr a gittim ordakı kadın dırek dış gebelık bu bılmem nereye git hemen ıgne yapsınlar dusur bebeği falan bi korkuttu benı ordan cıktım yolda zırlıyorum resmen alt ust oldum eşimle otobus duragına giderken bi polıklınık daha gördük orayada girdik tahlıllerı gosterdım dr a dırek o da tebrıkler hamılesınız dedı
ben sok oldum tabı adam hıc kotu bısey demedı bırden sevındım sonra anlattım durumu bu dr a o da kızdı diğerlerine nasıl olurda böyle derler daha 3 haftalık bişey bu kanaman yok bişey yok ne kimyasalı ne dış gebelıgı felen ben sevıne sevıne eve gittim ertesi sabah 8 de kanamam oldu dr a gittim ilk gittiğim hastaneye neyse bana bakan kadın yoktu başka kadın dr a girdim dedi dış gebelık bu yuzde yuz betım benzım attı tabı benım hemen yatırcaz senı falan biz çıktık eve gittik sonra kanamam ııce arrttı gecenın bı vaktı hastaneye gittik nöbetçi dr baktı kan aldı değerim 36 lara inmiş tmm dedi dusuruyosun yanı dış gebelik falan değildi ve öylelık dusurdum kısacası drların hepsine guven olmuyo başka bı hastaneye daha git hem senın kanaman felende yok dış gebelıkte kanama olurmus ağrıdan durulmazmıs sende böyle bi durumda yok cnmcım bence başka dr a git mutlaka[/QUOT
slm arkadaşlar.asemb tatlım geçmiş olsun inşallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın.bencede bir doktara daha gitmesi daha iyi olur inşallah doktor yanılmıştır.
okudum canım sağol((
dış gebelikten korkuyorum zaten
şimdi de diyorum düşük gibi olsada düşse
en çok korktuğum şeydi bu dış gebelik
ALLAHIM YARDIM ET NE OLUR
haklısın başka doktor bulmam lazım :26::26:
evet cnm hepimiz her ay aynı korkuları yaşıyoruz kırmızılar geldikçe..
benimde dün geldi...hayırlısı olsun üzülme sıkma canını elbet gelecek bizimde bebişlerimiz..
senin kaçıncı ayın??
rabbım yardımcın olsun cnm senı cok ıyı anlıyorum sana yazarken bıle anlatırken bıle o gunlerımı cok kotu oldum
hatırlamak dahı ıstemıorum o korkumla bu aya kadr korundum cocuk felen ıstemedım
bende senın gıbı yalvarıyodum allahıma ne olur dusureyım dış gebelık olmasın dıye
drlardan nefret ettım hastaneye boğaz ağrısı ıcın bıle gitsem çok kötü oluyorum artık
ama sen rahat olmaya calıs zor biliyorum ama bu stresle saglıklı bebişleri kaybedıyoruz
rabbım sana evladını bağışlar hjayırlısıyla inşallahh
allahım ne olur yalvarıyorum sana duy sesimii
bebeğimizi bize bağışla nolur raabbim...
Bi mucize göster nolurr allahım
aminn cnm benim ay değil yıl oldu cnm 9 yıldır birgün hamile kalacağım diye düşünüyordum ama artık ümidim gitgide azalıyo açıkcası sende inş. aralık ayında hamile kalırsın cnm hayırlısıyla
oflu bak sana bişey anlatıcam geçen yıl ocak ayında hamiş kaldım koşa koşa dr a kana gittik 202 ydi 2 gun sonra gittim 397 çıktı ve kadın bana kimyasal yada dışgebelik dedı
ilk hamılelıgım oldugu ıcın cok korktum zırladım ettım allatn muayene etti ben mahvoldum tabı ıkı gun sonra gel dedı gitti değerimi hatırlamıyorum ama cıkmıstı yıne
aynı şeyleri tkrladı yıne bende aglaya ağlaya başka dr a gittim ordakı kadın dırek dış gebelık bu bılmem nereye git hemen ıgne yapsınlar dusur bebeği falan bi korkuttu benı ordan cıktım yolda zırlıyorum resmen alt ust oldum eşimle otobus duragına giderken bi polıklınık daha gördük orayada girdik tahlıllerı gosterdım dr a dırek o da tebrıkler hamılesınız dedı
ben sok oldum tabı adam hıc kotu bısey demedı bırden sevındım sonra anlattım durumu bu dr a o da kızdı diğerlerine nasıl olurda böyle derler daha 3 haftalık bişey bu kanaman yok bişey yok ne kimyasalı ne dış gebelıgı felen ben sevıne sevıne eve gittim ertesi sabah 8 de kanamam oldu dr a gittim ilk gittiğim hastaneye neyse bana bakan kadın yoktu başka kadın dr a girdim dedi dış gebelık bu yuzde yuz betım benzım attı tabı benım hemen yatırcaz senı falan biz çıktık eve gittik sonra kanamam ııce arrttı gecenın bı vaktı hastaneye gittik nöbetçi dr baktı kan aldı değerim 36 lara inmiş tmm dedi dusuruyosun yanı dış gebelik falan değildi ve öylelık dusurdum kısacası drların hepsine guven olmuyo başka bı hastaneye daha git hem senın kanaman felende yok dış gebelıkte kanama olurmus ağrıdan durulmazmıs sende böyle bi durumda yok cnmcım bence başka dr a git mutlaka[/QUOT
slm arkadaşlar.asemb tatlım geçmiş olsun inşallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın.bencede bir doktara daha gitmesi daha iyi olur inşallah doktor yanılmıştır.
hoşgeldın cnmcım sağolasın rabbım kımseye yaşatmasın ya ben kaç dr gittim hepsi ayrı telden çaldı benı korkuttular hep inanki oflu dış gebelık dıyınce ıcım cok kötu oldu rabbım yardım etsin ona
aminn cnm benim ay değil yıl oldu cnm 9 yıldır birgün hamile kalacağım diye düşünüyordum ama artık ümidim gitgide azalıyo açıkcası sende inş. aralık ayında hamile kalırsın cnm hayırlısıyla
hoşgeldın cnmcım sağolasın rabbım kımseye yaşatmasın ya ben kaç dr gittim hepsi ayrı telden çaldı benı korkuttular hep inanki oflu dış gebelık dıyınce ıcım cok kötu oldu rabbım yardım etsin ona[/QUOTE)
hoşbulduk cnm ya gerçekten zor şeyler allah kimseye yaşatmasın,doktorlarında herbiri ayrı bişey söylemesi kötü. insan hangisine inanacağını şaşır, inşallah onunkide dış gebelik çıkmaz.allah yüzünü güldürür inşallah.
allahım ne olur yalvarıyorum sana duy sesimii
bebeğimizi bize bağışla nolur raabbim...
Bi mucize göster nolurr allahım
inş. cnm bi kalabilsem hamile hayırlısıyla çıkartacam acısını amainşallah en kısa zamanda sizde bebişinize kavuşursunuz, geçen yılların acısını çıkarırsın cnm.
zeynepcim eşinde yada sende bi problem varmı?? herhangi bi kür uyguladınız mı,,keçiboynuzu,incir kürü ilaç ve ne bileyim..doktorlar ne diyo..aşılama yada tüp denediniz mi..
inşalalh tez zamanda gelir bebeğinnn canım benim.
KIZLAR Sİzden bişey Rİca edicem...
durumu müsait olanlar benim ve bebeğim için Bİ YASİN-İ ŞERİF OKUR MUSUNUZ...
ŞU SAATTTEN SONRA YAPACAK TEK ŞEY DUA ETMEK...
NE OLUR DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDEN...
HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ MUTLULUĞUMU DA SİZLE PAYLŞTIM ÜZÜNTÜMÜ DE...
NE OLUR BU KÖTÜ GÜNÜMDE BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN NOLURR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?