Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol cnmm benımm ya anlatırken bıle o gunlerı cok kotu oluyorum cok zor şeyler rabbım kımseye yaşatmasın amiiiin kuzum benım allah razı olsun senden
ya işte okudun yazdıklarımı kaç dr a gittim kış gunu arabamız felende yok ordan oraya koşturduk ay dusunmek ıstemıyorum o gunlerı

doktorum dış gebelik gibi duruyo dedi...
bilmiyorum kafayı yicem ya

ilda un ve şeker su bardağımı çay bardağımı onu yazmamışsın
bi yazıver bakem

evet canım görüşmüyorum
ama benimki sorun çıkarmaz hiç abim görüşür hep takılırlar beraber arada
ama benim tercihi,m hep bööle oldu
1 tl bile yardımını almamışımdır buzaman kadar
gelecek herhjangi bi mirastada abime devrettim yıllar önce
istemiyorum bişeyini kısacası
ben varken avde lafı edilmez
ama ben yokken eve de gelebiliyor sorun olmuyor yani :)

offfluuuu Allah aşkına başka bi dr gitttt
bak duygu mesutu duyduuun
bak zaten panik bi arkadaşsın iyice beter edicen kendini bebişi düşün
moral en iyisi bi toparlan ağlama hemen eşini ara acile mi nereye gidilecekse bi gidin

cnm ALLAH yardımcın olsun bencede başka doktora gitmelisin hakkında hayırlısını versin RABBİM cnm

inş. cnm ama ben artık hiç ümitli değilim heray adet olacammı olmayacammı diye düşünmekten hasta olacam böle giderse

evet cnm hepimiz her ay aynı korkuları yaşıyoruz kırmızılar geldikçe..
benimde dün geldi...hayırlısı olsun üzülme sıkma canını elbet gelecek bizimde bebişlerimiz..
senin kaçıncı ayın??

oflu canım benim hemen inanma dur o dışgebelik hemen öyle belli olmazki baktımı ki adam akıllı alttan bakmadan anlaşılmaz ki yaa moralini yüksek tut lütfen :18:

Son düzenleme:

rabbım yardımcın olsun cnm senı cok ıyı anlıyorum sana yazarken bıle anlatırken bıle o gunlerımı cok kotu oldum
hatırlamak dahı ıstemıorum o korkumla bu aya kadr korundum cocuk felen ıstemedım
bende senın gıbı yalvarıyodum allahıma ne olur dusureyım dış gebelık olmasın dıye
drlardan nefret ettım hastaneye boğaz ağrısı ıcın bıle gitsem çok kötü oluyorum artık
ama sen rahat olmaya calıs zor biliyorum ama bu stresle saglıklı bebişleri kaybedıyoruz
rabbım sana evladını bağışlar hjayırlısıyla inşallahh

aminn cnm benim ay değil yıl oldu cnm 9 yıldır birgün hamile kalacağım diye düşünüyordum ama artık ümidim gitgide azalıyo açıkcası sende inş. aralık ayında hamile kalırsın cnm hayırlısıyla

allahım ne olur yalvarıyorum sana duy sesimii
bebeğimizi bize bağışla nolur raabbim...
Bi mucize göster nolurr allahım

inşallah en kısa zamanda sizde bebişinize kavuşursunuz, geçen yılların acısını çıkarırsın cnm.

zeynepcim eşinde yada sende bi problem varmı?? herhangi bi kür uyguladınız mı,,keçiboynuzu,incir kürü ilaç ve ne bileyim..doktorlar ne diyo..aşılama yada tüp denediniz mi..
inşalalh tez zamanda gelir bebeğinnn canım benim.

KIZLAR Sİzden bişey Rİca edicem...
durumu müsait olanlar benim ve bebeğim için Bİ YASİN-İ ŞERİF OKUR MUSUNUZ...
ŞU SAATTTEN SONRA YAPACAK TEK ŞEY DUA ETMEK...
NE OLUR DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDEN...
HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ MUTLULUĞUMU DA SİZLE PAYLŞTIM ÜZÜNTÜMÜ DE...
NE OLUR BU KÖTÜ GÜNÜMDE BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN NOLURR...

allahım ne olur yalvarıyorum sana duy sesimii
bebeğimizi bize bağışla nolur raabbim...
Bi mucize göster nolurr allahım

amiiiiiiiin cnm benımm amiiiiiiiin yurekten amiiiiiiin bak ezan okunuyo şimdi dualarım senınle cnm benımm
ama sen benım dustugum hataya dusme neolur yıpratma kendını ınan senın kadr acıyo ıcım suanda
ama sen topla kendını kuzum benım rabbım bağışlar evladını ınsallah sana

inşallah en kısa zamanda sizde bebişinize kavuşursunuz, geçen yılların acısını çıkarırsın cnm.
inş. cnm bi kalabilsem hamile hayırlısıyla çıkartacam acısını ama

cnm ben 1 tüp bebek 3 aşılama denedim eşimde bi problem yok ama benim yumurtlamam düşük incir kürünü denedim ama 3 gün içebildim mideme dokundu bıraktım geçen ay çörekotu bal tarçına başladım yarın tekrar çörekotuna başlayacam inş. faydasını görürüm

canim ben seve seve ne kadar okumam gerekirse okurum.. sende sekine duasi oku.. bu arada ben bildigim bazi seyleri sizlerle paylasayim.. hamile oldugumuzu ogrendik ya mesela ilk 4 ay 10 gun icinde 70000 tane subhanallahi vebihamdihi cekmek gerekiyormus.. bebegimizin bedensel ve zihinsel olarak saglikli olmasi icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…