bütün testlerim normal temiz çıktı sorun yok dedi
bütün testlerim normal temiz çıktı sorun yok dedi
]
eşine spermiyogram yaptırın canım..hangi şehirdesin??
hoşbulduk 1,5 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyorum
bide eşimin akrabaları sormazlar mı sürekli yani beni her gördüklerinde bebek yok mu diye deliriyorum daha 3 ay bıraktım korunmayı bunalıma soktukar beni bide demezler mi kaynanama tembel çıktı senin gelin diye :)))))))
selam canım bende yeni gelim..
işte herşey yolunda olsa bile yani,
yumurtalar muhteşem,spermler en kalitelisinden vede yumurtlama günlerinde halvet olmuş olsa bile,o ayki gebelik şansı %25
ne yapmalı bende bilemedim
hoşgeldin canım
foto cok gzlmiş
ferdat geldi mi
bugun hastaneye gidecekti sanırım
:26fff off bizim ne zaman olacak bebişimiz
yumurtalar muhteşem,spermler en kalitelisinden vede yumurtlama günlerinde halvet olmuş olsa bile,o ayki gebelik şansı %25
çok doğru yazmışsın cnm, bende şunu anlamıyorum korunan insanlar nasıl kazara hamile kalırlar, eşimini bir akrabası bana diyordu çocuk istemiyorum falan , daha yeni evliyiz ,şimdi görüştüm hamilemiş, biz korunmadan uğraşıyoruz yumurtlama günü takip ediyoruz falan millet kazalarla hamile kalıyorlar tuhaf. kader kısmet işi demekki .
8 aydır korunmuyorum 3 ayda eşimin akrabaları yüzünden bunalıma girip doktora gitmiştim
8 aydır korunmuyorum 3 ayda eşimin akrabaları yüzünden bunalıma girip doktora gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?