Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bütün testlerim normal temiz çıktı sorun yok dedi

işte herşey yolunda olsa bile yani,
yumurtalar muhteşem,spermler en kalitelisinden vede yumurtlama günlerinde halvet olmuş olsa bile,o ayki gebelik şansı %25

ne yapmalı bende bilemedim

Son düzenleme:
bide eşimin akrabaları sormazlar mı sürekli yani beni her gördüklerinde bebek yok mu diye deliriyorum daha 3 ay bıraktım korunmayı bunalıma soktukar beni bide demezler mi kaynanama tembel çıktı senin gelin diye :)))))))

hoşbulduk 1,5 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyorum

8 aydır mı korunmuyosunuz,3 aydır mı?

yumurtalar muhteşem,spermler en kalitelisinden vede yumurtlama günlerinde halvet olmuş olsa bile,o ayki gebelik şansı %25

ay evet ya sorma bide o var dime bebek düşünene kadar bilmezdim bunları kolay zannederdim bir damla spermle hamile kalıcam gibi gelirdi bana ne zor işmiş bu ya

oflucum çok üzüldüm canım inşallah yanılıyordur dr da bebişine kavuşursun insanın inanası gelmiyor dr lara benimde kardeşim için demişlerdi mongol olacak aldırın diye ama annem başka dr a gitmişti ve kardeşim şuan 13 yaşında ve aksine süper zeka...

arkadaşlarında deneyimlerine göre geç döllenme olmuştur belki canım hem dedikleri gibi kanama falan olurdu
ne desem boş biliyorum ama dualarım seninle canım...

çok doğru yazmışsın cnm, bende şunu anlamıyorum korunan insanlar nasıl kazara hamile kalırlar, eşimini bir akrabası bana diyordu çocuk istemiyorum falan , daha yeni evliyiz ,şimdi görüştüm hamilemiş, biz korunmadan uğraşıyoruz yumurtlama günü takip ediyoruz falan millet kazalarla hamile kalıyorlar tuhaf. kader kısmet işi demekki .

acaba stres olabilir mi çok mu takıyoruz etkisi var mı gerci insanın elinde değil ama

8 aydır korunmuyorum 3 ayda eşimin akrabaları yüzünden bunalıma girip doktora gitmiştim

bende 2 aydır korunmuyorum millet benden meraklı ya sinir oluyorum, her gördüklerinde soruyorlar,hamilemisin? doktora gittin mi ?olur olur üzülme diyorlar bide, hamile kalırsam tişört falan yaptırıp dolaşmam gerecek heralde hamileyim diye, millet işine baksa karışmasa ne güzel olucak ama malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…