çok doğru yazmışsın cnm, bende şunu anlamıyorum korunan insanlar nasıl kazara hamile kalırlar, eşimini bir akrabası bana diyordu çocuk istemiyorum falan , daha yeni evliyiz ,şimdi görüştüm hamilemiş, biz korunmadan uğraşıyoruz yumurtlama günü takip ediyoruz falan millet kazalarla hamile kalıyorlar tuhaf. kader kısmet işi demekki .
acaba stres olabilir mi çok mu takıyoruz etkisi var mı gerci insanın elinde değil ama
hadi hayırlısı
acaba stres olabilir mi çok mu takıyoruz etkisi var mı gerci insanın elinde değil ama[/QUOT
evet stres büyük bir etki , ama ben ister istemez ilişki sırasında sürekli bu sefer olcakmı diye düşünüyorum elimde değil,düşünmesek ii de insan gebe kalmak için uğraşma moduna giriyor, aklım fikrim orda oluyor umursamasakmı acaba belki tutar
cnm bisey sorucam bebegim olmuyor diye doktora gittiginde test mi yapiyolar yoksa alttan da muayene ediyorlar mi :26:
acaba stres olabilir mi çok mu takıyoruz etkisi var mı gerci insanın elinde değil ama[/QUOT
evet stres büyük bir etki , ama ben ister istemez ilişki sırasında sürekli bu sefer olcakmı diye düşünüyorum elimde değil,düşünmesek ii de insan gebe kalmak için uğraşma moduna giriyor, aklım fikrim orda oluyor umursamasakmı acaba belki tutar
o da pek mümkün olmuyor
evet bak bende deli oluyorum öylesine..benim en yakınımda 2 örnek var..
birincisi yengem dayımın karısı dk hapı kullanırken hamile kaldı ve de 3.bbeği istemediği için aldırdı
2.side ennn yakın arkadaşım nişanlısıyla tek ilişkide hamile kaldı ve bebeği şimdi 5 aylık...
bende inanamıyorum biz halvet kusacağızolmadı ...kısmet işte ..
ultrasyonla alttan bakıyorlar hatta benim yumurtlama günüm daha yeni geçmişti onu bile gördü sonra hormon testleri istiyor onları yaptırıyorsun sonra seni adetin 3 günü çağırıyor o gün bazı testler daha istiyor adetin 3 günü yapıyorsun o testleri o kadar
bende 2 aydır korunmuyorum millet benden meraklı ya sinir oluyorum, her gördüklerinde soruyorlar,hamilemisin? doktora gittin mi ?olur olur üzülme diyorlar bide, hamile kalırsam tişört falan yaptırıp dolaşmam gerecek heralde hamileyim diye, millet işine baksa karışmasa ne güzel olucak ama malesef.
aysun bakıyorum ikimiz de tripcan moddayız heeee
seyyyy acimiyo mu ya ben cok korkarim:26: dr a gitmek istiyorm ama :26:
evet bak bende deli oluyorum öylesine..benim en yakınımda 2 örnek var..
birincisi yengem dayımın karısı dk hapı kullanırken hamile kaldı ve de 3.bbeği istemediği için aldırdı
2.side ennn yakın arkadaşım nişanlısıyla tek ilişkide hamile kaldı ve bebeği şimdi 5 aylık...
bende inanamıyorum biz halvet kusacağızolmadı ...kısmet işte ..
yok yok acımıyor bişey hissetmiyorsun önceden önlemini al bence için rahat olsun
meggg dün kırmızılarımı da aldım hüzüncanlara gittim ama kalamadım
evde yokmuş bizde tripcanlara geldik tekrar
umarim beni korkutmamak icin soylemiyosndur canim acirsa kulaklarini cinlatirim heeneyse saol cnm yardimci oldun
peşinsıra geliyom aysun,bekle bini
yok yokkkk sen gelmeeeeeee..
sana halvetcan gelecekmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?