Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet bak bende deli oluyorum öylesine..benim en yakınımda 2 örnek var..

birincisi yengem dayımın karısı dk hapı kullanırken hamile kaldı ve de 3.bbeği istemediği için aldırdı

2.side ennn yakın arkadaşım nişanlısıyla tek ilişkide hamile kaldı ve bebeği şimdi 5 aylık...

bende inanamıyorum biz halvet kusacağız olmadı ...kısmet işte ..

acaba stres olabilir mi çok mu takıyoruz etkisi var mı gerci insanın elinde değil ama

çok takıyoruz bu doğru..
ama gebeliğe uğraşanlar hep buna odaklanıyodur zaten..
yapıcak bişey yok

cnm bisey sorucam bebegim olmuyor diye doktora gittiginde test mi yapiyolar yoksa alttan da muayene ediyorlar mi :26:

ultrasyonla alttan bakıyorlar hatta benim yumurtlama günüm daha yeni geçmişti onu bile gördü sonra hormon testleri istiyor onları yaptırıyorsun sonra seni adetin 3 günü çağırıyor o gün bazı testler daha istiyor adetin 3 günü yapıyorsun o testleri o kadar

aysun bakıyorum ikimiz de tripcan moddayız heeee

seyyyy acimiyo mu ya ben cok korkarim :26: dr a gitmek istiyorm ama :26:

işte streside bu yüzden yaşıyoruz

tuhaf oluyor böyle şeyler duyunca ,bir ilişkide hamile kalanlar falan, ya baya bir uğraş veriyoruz inşallah uğraşlarımızın sonucunu alırız,

ya batı gelenler geçenler nerde kimler var ne var ne yok..kızlarrrrrrrrr..gelin hele

yok yokkkk sen gelmeeeeeee..

sana halvetcan gelecekmiş
..

demeeeee

ben geçen ayki 10 gün gecikmeli adetten sonra,umutlanmamayı öğrendim..
gelirse hoşgelir,gelmezse de halvetcan efendi,keyfi bilir
ama ben onun kulağından zorla tutup getiricem az kaldı senemin dolmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…