Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Alttan muayeneyi sormuş bir arkadaş, bende 2 hafta önce gittim muayene oldum ilkkez. Korkmuştum açıkcası ama kendimi hiç kasmadım ve öyle acıyacak bir muayenede değilmiş zaten. Test için sıvı alıp patalojiye gönderdi sonuç bekliyorum......
Kısacası rahat olun, no panic

herkese hayirli aksamlar arkadaslar
nasilsiniz?
oflu cnm insallah degerlerin artar cnm benim
dualarim seninle
baska doktorada bir git cnm ya bakalim o ne diycek
bir doktorla kalma bencede
hakkinda hayirlisi olsun insallah

ben sormustumda insallah dediginiz gibidir :18:

ferdaaaaaaaaaaaaaa kamhiyır beybiiiiiii
gelir gelmez yaz,merak ettik seni

aysuncum ne yaptin cnm aldin mi
caksirla hayit tohumu hapini
agrilarin nasil oldu bu arada
özlemdmr sen ne yaptin doktora gittin mi
yoksa beklemeye mi karar verdin

syncmaster, UmutSunuz, huzur17, aysun87, esseltei, azra2424, ozlemdmr, yummyny, nagi_han82, aysunayy, seyyah1984, yagmurdamlasi26

demeeeee

ben geçen ayki 10 gün gecikmeli adetten sonra,umutlanmamayı öğrendim..
gelirse hoşgelir,gelmezse de halvetcan efendi,keyfi bilir
ama ben onun kulağından zorla tutup getiricem az kaldı senemin dolmasına

benimde meg..hayırlısı olsun be kuzumm..

Selam kızlar nasılsınız? Dün gece bir rüya gördüm hala etkisindeyim. bunu anlatmaya çok utanıyorum ama çok garip bi rüya olduğu için yorumlarınızı bekliyorum. Rüyanın çoğunu hatırlamıyorum tek hatırladığım kalabalık bir ortamdayız eşim falan herkes var benim bir anda tuvaletim geliyor hemen wcye koşuyorum ama daha yolda giderken tutamıyorum resmen altıma çiş yapıyorum ama öyle böyle değil normal değil yani şaşırıyorum ağzım açık kalıyo en sonunda tuvalete yetişiyorum ama gidene kadar her taraf sırılsıklam herkes görüyo artık rüyamda nasıl utandıysam yataktan fırladım resmen

aysuncum ne yaptin cnm aldin mi
caksirla hayit tohumu hapini
agrilarin nasil oldu bu arada
özlemdmr sen ne yaptin doktora gittin mi
yoksa beklemeye mi karar verdin

canım eczaneden hayıt ilacımı aldım yarın başlıyorum

çakşırında suyunu önerdi aktar..ama elince kalmamış cumartesi yada çarş.gelir dedi gidicem alıcam bakalım..kürcü olduk iyice hayırlısı..

syncmaster, UmutSunuz, huzur17, aysun87, esseltei, azra2424, ozlemdmr, yummyny, nagi_han82, aysunayy, seyyah1984, yagmurdamlasi26

benim bat 1 aralıkdı henüz regl olmadım ama 1 hafta geçmeden test yapmıycam...karar verdim...yoksa daha büyük hayal kırıklığı oluyor..sonra da hayırlısı bakalım, inşallah bebiş haberleriyle gelirim...

kış kış kırmızılarrrrr kış kışşş gel gel bebiş gelll gelll

internette yoruma göre iyiye işaretmiş.. olumsuz ne varsa iyi olurmıuuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…