Alttan muayeneyi sormuş bir arkadaş, bende 2 hafta önce gittim muayene oldum ilkkez. Korkmuştum açıkcası ama kendimi hiç kasmadım ve öyle acıyacak bir muayenede değilmiş zaten. Test için sıvı alıp patalojiye gönderdi sonuç bekliyorum......
Kısacası rahat olun, no panic
herkese hayirli aksamlar arkadaslar
nasilsiniz?
oflu cnm insallah degerlerin artar cnm benim
dualarim seninle
baska doktorada bir git cnm ya bakalim o ne diycek
bir doktorla kalma bencede
hakkinda hayirlisi olsun insallah
ben sormustumda insallah dediginiz gibidir :18:
Oflunun gebeliği dış gebelikmiş
demeeeee
ben geçen ayki 10 gün gecikmeli adetten sonra,umutlanmamayı öğrendim..
gelirse hoşgelir,gelmezse de halvetcan efendi,keyfi bilir
ama ben onun kulağından zorla tutup getiricem az kaldı senemin dolmasına
syncmaster, UmutSunuz, huzur17, aysun87, esseltei, azra2424, ozlemdmr, yummyny, nagi_han82, aysunayy, seyyah1984, yagmurdamlasi26
aysuncum ne yaptin cnm aldin mi
caksirla hayit tohumu hapini
agrilarin nasil oldu bu arada
özlemdmr sen ne yaptin doktora gittin mi
yoksa beklemeye mi karar verdin
korkma rahat ol şimdi bişey diycem sana ilişkiye girerken korkuyormusun
syncmaster, UmutSunuz, huzur17, aysun87, esseltei, azra2424, ozlemdmr, yummyny, nagi_han82, aysunayy, seyyah1984, yagmurdamlasi26
evet cnm okudum
ama daha kesin degilmis sanirim
insallah dis gebelik degildir ya
hayir artik alistim ama ilk iliskiyi dusunmek bile isytemiyorm oyle olacak gibi geliyor :26:
Selam kızlar nasılsınız? Dün gece bir rüya gördüm hala etkisindeyim. bunu anlatmaya çok utanıyorum ama çok garip bi rüya olduğu için yorumlarınızı bekliyorum. Rüyanın çoğunu hatırlamıyorum tek hatırladığım kalabalık bir ortamdayız eşim falan herkes var benim bir anda tuvaletim geliyor hemen wcye koşuyorum ama daha yolda giderken tutamıyorum resmen altıma çiş yapıyorumama öyle böyle değil normal değil yani şaşırıyorum ağzım açık kalıyo en sonunda tuvalete yetişiyorum ama gidene kadar her taraf sırılsıklam herkes görüyo artık rüyamda nasıl utandıysam yataktan fırladım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?