Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Rüyanizda altiniza isediginizi görmek, gelecekte iyi bir hayata kavusacaginiza ve kazancinizin artacagina, bir tu-valette hiç ara vermeden isediginizi ve sidiginizin her tarata tastigini görmek rizkinizin çok bol olacagina ve hiç bir sekilde para dar-ligi çekmeyeceginize isarettir.
(alıntıdır.) =)

önümüzdeki yılın en hit parçası olacak heralde cnmm

aslm cnm iyidir sen nasilsin
hayirlara ciksin insallah rüyan

biliyorm da yine de icim rahat etsin istiyorm sorun yok desin yeter yine beklerim ya

o farklı vajinal akıntıya bakar tabi ama bebek istiyorum 5,5 aylık korunmuyorum dersen bakmaz ben gittim 3 aydır korunmuyorum dedim beni bi bozdu dedi acele etme 1 yılı doldurmadan biz bakmıyoruz öle bir şey olduğunda da ilk erkekten başlıyoruz dedi kaldım öle ya sonra başka bir doktora gittim 10 aydır dedim korunmuyorum dedim o bile mırın kırın etti öle baktı

iyi aksamlar herkese...

bu forum hamislige ugur getirio söyliiim herkeslere..kimse umudunu kaybetmesin..hamis olup baska forumlara gecnce de özleneck kadar guzel bi sayfa burasi...

ben kopmadim kopamadim kopmiyciiiiiim

koltuk altı ateşi benim
demek dil altı 37.5 falan..

ama ben biliyorum gene hüsran bu aşkın sonu

aslm cnm iyidir sen nasilsin
hayirlara ciksin insallah rüyan

Amin inşallah. İyiy sayılırım heralde bugün doktora gidicektim acaba bana neler oluyo diye aysunayy da sormuş da mesajını bulamadım ki alıntı yapayım :)) ama gitmedim hele bir BAT geçsin diyorum. Çok halsizim, keyifsizlikten mi bilmiyorum da kafamı kaldırıcak durumda değilim. Kocacığım bugün zorla kuaföre götürdü beni fön çektirim de biraz kendime geliym diye bide ben fön çektirirken mesaj atmış aşkım dışardan seni izliyorum yüzün hep böyle gülsün bebeğim diye moralim düzeldi biraz romantik tosbağamın sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…