Selam kızlar nasılsınız? Dün gece bir rüya gördüm hala etkisindeyim. bunu anlatmaya çok utanıyorum ama çok garip bi rüya olduğu için yorumlarınızı bekliyorum. Rüyanın çoğunu hatırlamıyorum tek hatırladığım kalabalık bir ortamdayız eşim falan herkes var benim bir anda tuvaletim geliyor hemen wcye koşuyorum ama daha yolda giderken tutamıyorum resmen altıma çiş yapıyorumama öyle böyle değil normal değil yani şaşırıyorum ağzım açık kalıyo en sonunda tuvalete yetişiyorum ama gidene kadar her taraf sırılsıklam herkes görüyo artık rüyamda nasıl utandıysam yataktan fırladım resmen
sen korkma kaç aydır korunmuyorsun
internette yoruma göre iyiye işaretmiş.. olumsuz ne varsa iyi olurmıuuşşş
canım eczaneden hayıt ilacımı aldım yarın başlıyorum
çakşırında suyunu önerdi aktar..ama elince kalmamış cumartesi yada çarş.gelir dedi gidicem alıcam bakalım..kürcü olduk iyice hayırlısı..
5 bucuk aylik evliyim hic korunma olmadi
kış kış kırmızılarrrrr kış kışşşgel gel bebiş gelll gelll
Öylemiii, bak umutlandım bian, inşallah değildirSonuç dış gebelik dedi gitti, hiçbişey demediki başka.. Merakla bekliyoruz ondan gelicek haberi. İnşallah güzel haberlerle gelir..
anladım doktora gidip öle deme bakmaz valla 10 aydır korunmuyorum de bakmıyorlar çünkü 1 seneyi doldurmadan
anladım doktora gidip öle deme bakmaz valla 10 aydır korunmuyorum de bakmıyorlar çünkü 1 seneyi doldurmadan
Selam kızlar nasılsınız? Dün gece bir rüya gördüm hala etkisindeyim. bunu anlatmaya çok utanıyorum ama çok garip bi rüya olduğu için yorumlarınızı bekliyorum. Rüyanın çoğunu hatırlamıyorum tek hatırladığım kalabalık bir ortamdayız eşim falan herkes var benim bir anda tuvaletim geliyor hemen wcye koşuyorum ama daha yolda giderken tutamıyorum resmen altıma çiş yapıyorumama öyle böyle değil normal değil yani şaşırıyorum ağzım açık kalıyo en sonunda tuvalete yetişiyorum ama gidene kadar her taraf sırılsıklam herkes görüyo artık rüyamda nasıl utandıysam yataktan fırladım resmen
daha ne besteler tapacağız beraberönümüzdeki yılın en hit parçası olacak heralde cnmm
biliyorm da yine de icim rahat etsin istiyorm sorun yok desin yeter yine beklerim ya
daha ne besteler tapacağız beraber
yok yok çııldırıyorum heralde..Allahım aklımı koru..
kırmızılarım benimle ama içimde acaip bi sevinç var...var bi terslik
hadi bakalim cnm hayirlisi olsun insallah
aslm cnm iyidir sen nasilsin
hayirlara ciksin insallah rüyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?