Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayirlisi olsun cnm
allah anali babali büyütsün insallahh

Canım maşallahh. Nereden baksan daha bir 45 cmi var bebeğinin doğuma kadar. 49-50 cm arasında doğuyorlar eğer anne baba çok uzunsa 52 cm doğanda var tabii. Demek herşeyi görünüyor ee tabi organları parmakları gelişti artık kilo alacak bebeğin, zekası gelişecek, motor hareketleri gelişecek doğduğunda ağlaması , sizi seçmesi, emmesi gibi refleksleri gelişecek. Bir hayat karnında büyüyor canım. Ne mutlu sana aman nazar değmesin. Ense kalınlığı da güzel çıkmış cinsiyet dememesi iyi olmuş beklersin artık bir daha ki kontrole kadar.

canimcim merhba..gitmissin demekki doktora cok sevindim bebis büyümüs..Allah uzun ömürler versin insallah bebislerimize..
senin ishal durumu ne durumda sordun mu doktoruna canim?

insallah canimmmmm

Aaaa kızımız mı geliyor yoksaBirkaç yerde denk gelmiştim.Bebeğin kalp atışları dk'da 140 ve üzeri atıyorsa kız,140 altı atıyorsa erkek oluyormuş.Bazı doktorlar da böyle gözlemlediğini söylüyor.Hayırlısı,sağlıklısı olsun tabiki.

merhaba ferda evet merak etmiştik seni bizde..
geçmiş olsun canım..ilaçta kullanamıyosundur şimdi.
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım
öylede devam edecek inşallah.
ne kadar güzel bi duygu yaaa ben yeğenimin ultrason filmini izlemiştim
taklalar atıyordu kıpır kıpırdı oda şimdi o geldi aklıma da gözlerim doldu
senin bebeğinde öyle kıpır kıpır demek ne güzell inşalalh bizlere de yaşatır bu duyguyu Allahım

Son düzenleme:
çok teşekkürler canım
gelişim son hız devam
sizler de bugünleri en tezinden görün inşallah

canimcim merhba..gitmissin demekki doktora cok sevindim bebis büyümüs..Allah uzun ömürler versin insallah bebislerimize..
senin ishal durumu ne durumda sordun mu doktoruna canim?
sağol canım
ishalim devam ediyor, senin nasıl durumlar?
gaita tahlili yaptırdım, sorun çıkmadı
doktor bekleyelim dedi
bişeyler ishal yapıyor ama anlamadım

allah kabul etsin canim agzina yüregine saglik

Amin canımm İnşallahh.. Burada kader birliği yaptık herşey hepimiz için artık dua ederken kendimizi düşünmüyoruz birinin sıkıntısı olduğunda ona da dualarımızı yolluyoruz bu ne kadar güzel bir şey.

öyle mii hiç duymamıştım
kısmet yaa cinsiyeti hiç önemli değil gerçekten

sağolasın canım
inşallah sizler de yaşayın en yakın zamanda

benim biraz daha normala döndü canim daha iyiyim..ama wc.ye gittigimde hamilelik öncesi gibi de degilim..dedigin gibi biseler dokunuyor belkide..bi sorun cikmasinda ben katlanmaya raziyim..cok sevindim bebisine yaaa insallah bende turkiyedeyken seninki gibi olucak benim fasülyemde...Allah nazarlardan saklasin

Slm arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum, benim günüm geçeli 3 gün oldu bugün doktora gittim karından ultrasonla baktı ben şüpheli bir gebelik görüyorum dedi kan testi yaptırdı kan testi 0,100 yani düpedüz negatif çıktı şaşırdım adet söktürücü verdi almadım bende bu ay çok belirtim oldu benim adetime 1 hafta kala bel bacak agrısıyla beraber 2-3 damla çok açık pembe renkli kan geldi hastalanıyorum sandım mide bulantım oluyodu sabahları ve çok uykum geliyo bunların hepsi bi kenara da ultrasonda dr un gördüm diyip te bhcg nin böyle çıkması nedir yükselir mi ki sonradan böyle olan varmı hiç

canim adetin 3 gun gecince nasil gördü ultrasonda ben anlayamadim..ben 5. haftamda gittigim halde bana bi haftasonra gel kese görünmez simdi dedi..imkansiz bence görmus olmasi

bu değerin artması nerdeyse mümkün değil çünkü zaten gecikmiş öyle gitmişsin. Muhakkak pozitif bir şeyler çıkardı. Ama bu çıkmazdı. Sen yine de için rahat etmeyecekse birkaç gün bekle yine kana git ama ben sanmıyorum. Reglinin kendiliğinden gelmesini de bekleyebilirsin ilaç almadan istiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…