Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar sonra görüşürüz ben biraz çıkıyorum..diziyi izleyeceğim

canım okurken gözlerim doldu inan Allah esirgesin senin meleğini parmaklarını yerim ben onunnn

canim adetin 3 gun gecince nasil gördü ultrasonda ben anlayamadim..ben 5. haftamda gittigim halde bana bi haftasonra gel kese görünmez simdi dedi..imkansiz bence görmus olmasi

Henüz regli gelmediğinden rahim hala kalındır o yüzden olabilir demiştir ama direk gebelikten şüpheleniyorum demek aslında ümit vermek oluyor ve bence de yanlış. Rahim kalınlığı herzaman gebelik değildir zaten her yumurtlama rahim kalınlaşır bebek olma ihtimaline karşı ve sonrada bebek olmayınca o kalınlık atılır regli ile.

Son düzenleme:

Canım 3 gün geçtikten sonra değerlerin yüksek olması gerekirdi diye biliyorum.Doktor da şüphelenmiş kan testiyle garantilemek istemiş demek ki.Aklıma kimyasal gebelik ihtimali geliyor.Ama sen yine de iki gün sonra bir daha kan testi yaptır istersen için rahat eder.İnşallah sonuç pozitif olur.

inşallah kocaman olur da gelir bebik :) sağlıklı sıhhatli gelir inşallah

canim adetin 3 gun gecince nasil gördü ultrasonda ben anlayamadim..ben 5. haftamda gittigim halde bana bi haftasonra gel kese görünmez simdi dedi..imkansiz bence görmus olmasi

Ben de battan 2 gün önce gitmiştim doktora gebelik var mı dedi, şüphem var dedim ultrason baktı gebelik göremedim dedi.Sanırım doktor rahim duvarı kalınlığına göre yorum yapmış.

koltuk altı ateşi benim
demek dil altı 37.5 falan..

ama ben biliyorum gene hüsran bu aşkın sonu

ohh ohhh süperr... İnşallah böyle gitsin de bebiş gelsinn.. Sen hamiş ol, arkandan ben gelirim belki canımm... Hadi bakalım ama söylediklerimi unutma sana canım ok

iyi aksamlar Kizlaaaarrrr :)
Kim bebek istemezki dünyanin en güzel $eyi ...
Bende yeni evliyim 1 ay oluyor ve cok ama cok mutluyum :) bu mutluluga bide bi bebi$ gelse dahada güzel olur :)
Annem daha cok erken diyor,daha evliliginizin tadini cikartin diyor ama e$imde bende cok istiyoruz...
Bugün malesef adet oldum ama in$allah birdaki sefere tutururuz :)

in$allah ALLAH hayirli güzel bi cocuk nasip eder bize...

Hepinize tşk ederim cevaplarınız için gerçekten ben burda şüpheli gebelik görüyorum diyince ümitlendim bide bazı yerlerde okudum ilk tahlilde çıkmamışta 10 gün sonra degerler yükselmiş falan diye ondan sordum bide doktor kalınlık falan demedi şüpheli gebelik görüyorum dedi
şimdi bişey daha yazıcam ama umut işte tahlilin sonucu pazartesiye kalacak cihaz bozuk demişlerdi meğer denetim varmış hastanede öyle diyolarmış bize bende gittim konuştum haftasonu giriyo araya falan dedim birazde gergin oldu konuşma tamam alırsın öğleden sonra dediler acaba diyorum salladılar yada gerçekten cihazları mı sorunlu diye de düşünüyorum olmazsa adetim 1 hafta daha gelmezse başka biyerde bir daha yaptırırım napıyım

geçmişe şöyle bir göz attım da
ofluyu gördüm
dış gebelik demiş doktoru
ama ben inanmıyorum tabi ki
benimki de boş gebelikti doktora göre
takılmamak lazım bence şimdiden
ayrıca bence değeri güzel artmış
keseyi görmesi beklenemez zaten daha
1 hafta içinde keseyi görecek rahatlayacak inşallah
değer artsın inşallah ben hala ümitliyim

hepinizi de öpüyorum
baş ağrım feci arttı
çıkmam lazım artık çok bile kaldım

iyi uykular canim dinlen dikkat et kendine

canım evet seni çok merak ettik
geçmiş olsun önceliklee ve mmaşallah sizee
heyecan yaptım bende
mevlam herkese yaşatsın bu muhteşem duyguyuu
hemde tez zamanda inşaallahh

Ben duymadım ferdat doktor sana boş gebelik mi demişti?
Nasıl anladınız durumu peki,anlatır mısın kısacık.Gidecektin ama

ferdacım naslsn hiç görüşemıorz ya hasta falan deglsn demi utku geçmiş olsun demş de geçmişi okyamadım da cnm
tmm o boş gebelk muhabbetinden oyle dedi sonradan geldi aklma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…