kızlaarrr sol yumurtalık tarafımda batmalar olmaya başşlaadııııyine psikolojiyi bozdummu naptım bennnn
Canım bu tarihte olsa olsa yumurtlama batmasıdır o bana göre
Ya geçmişe bakıyorum ama bi türlü görmedim.Doktor ofluya dış gebelik mi demiş?İnşallah değildir.
Oflu anlatsana ne oldu ne zaman gittin doktora?
bugün gittim kan testi sonuçlarıma göre dış geblikmiş
slm kızlar nasılsınız
dün akşam sol kasığımda batmalar oldu
dünden buyanada ateşimi ölçüyorum 36.8 ve 37 çıkıyo ayaklarım buz gibi
yardımcı olun kızlar ne anlama geliyo bu ateş ayaklarımın soğukluğu kasık ağrısı falan...
aslm canım şükür iyiyiz sen nasılsın?
ovulasyon günün ne zamandı canım bende var batmalar ama yumurtlamadanmı bilmem
inşallah bebiştendir seninkiler canımmmm
gidicem canım pazartesi olmazsa salı gidicem başka doktora kesin....oflucum gtcksn demi başka bi dra da ???
kan değerlerindeki artış az artıyosa dış gebelik oluyomuş...canım geçmiş olsun öncelikle nasıl oluyormuş ben hiç bilmiyorum anlatabilirmisin
Kaç çıktı değerin?İçini rahatlatır mı bilmiyorum,doktor bana da dış gebelik dedi,daha sonra keseyi gördü hatta kalp atışlarını bile duyduk.Neye göre dış gebelik dedi?
cnm anlattgn kadarıyla orda drlar gayet ii ilgilenıo gayet ii açklıolar herşeyi zaten oyle ilk aylarda kahverengi lekelnmeler oluo burda hemen hap verıolar ama belki hiç dedgn gibi o hapa gerek ble yok cnm peki orda ozel dr die bi durum var mı ? yoksa ücretsiz mi saglık hizmetleri mrk ettm cnm ...
gidicem canım pazartesi olmazsa salı gidicem başka doktora kesin....
Kan değerlerindeki artış az artıyosa dış gebelik oluyomuş...
Canım 28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
2 aralık 346.1
değerlerim böyle doktor beğenmediğini söyledi % 90 dış dedi
Sende de mi böyle oldu ?
ovulasyon ne demek
ve şu ateş konusunu anlatırmsınız
gidicem canım pazartesi olmazsa salı gidicem başka doktora kesin....
kan değerlerindeki artış az artıyosa dış gebelik oluyomuş...
canım 28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
2 aralık 346.1
değerlerim böyle doktor beğenmediğini söyledi % 90 dış dedi
sende de mi böyle oldu ?
Yok canım bana öyle ilkel bi doktor denk gelmişti ki 10+3 haftalık gebeliğim boyunca bi kere bile hcg değerine bakmamış.Tabi ilk gebelik olunca ben de bşey bilmiyorum.Benim doktor 6+5 haftalıkken yukardan keseyi görmedi.Dış gebelik bu operasyon yapmamız lazım, tehlikeli durum diye ezberden konuşmuştu.Aşağdan bakınca keseyi de gördü kalp atışını da duydu iyi normalmiş dedi.Sana ultrason bakıldı mı?Adetin tam olarak kaç gün geçti,sadece değerlere göre mi karar verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?