Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlaarrr sol yumurtalık tarafımda batmalar olmaya başşlaadıııı yine psikolojiyi bozdummu naptım bennnn

Ya geçmişe bakıyorum ama bi türlü görmedim.Doktor ofluya dış gebelik mi demiş?İnşallah değildir.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız

dün akşam sol kasığımda batmalar oldu

dünden buyanada ateşimi ölçüyorum 36.8 ve 37 çıkıyo ayaklarım buz gibi

yardımcı olun kızlar ne anlama geliyo bu ateş ayaklarımın soğukluğu kasık ağrısı falan...

cnm anlattgn kadarıyla orda drlar gayet ii ilgilenıo gayet ii açklıolar herşeyi zaten oyle ilk aylarda kahverengi lekelnmeler oluo burda hemen hap verıolar ama belki hiç dedgn gibi o hapa gerek ble yok cnm peki orda ozel dr die bi durum var mı ? yoksa ücretsiz mi saglık hizmetleri mrk ettm cnm ...

bugün gittim kan testi sonuçlarıma göre dış geblikmiş

Kaç çıktı değerin?İçini rahatlatır mı bilmiyorum,doktor bana da dış gebelik dedi,daha sonra keseyi gördü hatta kalp atışlarını bile duyduk.Neye göre dış gebelik dedi?

aslm canım şükür iyiyiz sen nasılsın?
ovulasyon günün ne zamandı canım bende var batmalar ama yumurtlamadanmı bilmem
inşallah bebiştendir seninkiler canımmmm

oflucum gtcksn demi başka bi dra da ???
gidicem canım pazartesi olmazsa salı gidicem başka doktora kesin....

canım geçmiş olsun öncelikle nasıl oluyormuş ben hiç bilmiyorum anlatabilirmisin
kan değerlerindeki artış az artıyosa dış gebelik oluyomuş...

Kaç çıktı değerin?İçini rahatlatır mı bilmiyorum,doktor bana da dış gebelik dedi,daha sonra keseyi gördü hatta kalp atışlarını bile duyduk.Neye göre dış gebelik dedi?

canım 28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
2 aralık 346.1

değerlerim böyle doktor beğenmediğini söyledi % 90 dış dedi
sende de mi böyle oldu ?

ah canim benim ucretsiz olur mu cigerini aliyorlar valla.. turkiyedeki saglik sistemi resmen bedava kimse sikayet etmesin valla
canim burda hastayla cok ilgilenmelerinin sebebi basina bi is gelse sigorta canlarina okur o yuzden yani ve o sebeple de genellikle sana en kotu ihtimali hemen deyiverir doktorlar.. simdi benim gittigim yer bir klinik iki hastaneyle anlasmasi var.. orayla biz cok cok cok uygun fiyata anlastik normal fiyatlara nazaran.. hastaneden doktorlar belli gunlerde gelip, ordaki hastalarini muayene ediyorlar.. ve dogumu da sectigin hastanede yapiosun.. bizimki bizim evin dibinde hemen.. oyle yani canim benim.. bide hemsire bir arkadasim var onunla konustum.. diyorki kahverengi lekelenme de hamilelik belirtisidir dedi.. doktorumda o tarz biseyler demisti.. o yuzden cok daha rahatim cok sukur.. bakalim artik bir dahaki randevulara kadar beklicez dua etcez

canım çok geçmiş olsun üzülme neolur allah büyük hayırlısı neyse o olsun bitanem

Yok canım bana öyle ilkel bi doktor denk gelmişti ki 10+3 haftalık gebeliğim boyunca bi kere bile hcg değerine bakmamış.Tabi ilk gebelik olunca ben de bşey bilmiyorum.Benim doktor 6+5 haftalıkken yukardan keseyi görmedi.Dış gebelik bu operasyon yapmamız lazım, tehlikeli durum diye ezberden konuşmuştu.Aşağdan bakınca keseyi de gördü kalp atışını da duydu iyi normalmiş dedi.Sana ultrason bakıldı mı?Adetin tam olarak kaç gün geçti,sadece değerlere göre mi karar verdi?

normal ultrosunla yanı karından baktı bişey göremedi.
evet sadece değerlere göre yorum yaptı...
sat tarihim 24 kasımdı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…