Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslan pisicik kaçmış gene buraya olleeyyyy

geçmiş olsun şimdiden papatyacım,allah şifa versin inşallahhh..

aslan pisicik içerde uyuyoo ben kova pisiciğim ve ebet kaçtım ama dedim ben kızlala sohbet edicem eyi git dedi yuppiii sağol canım geçmiyolar ama öle löp löp duruyolar orda sinir şeyler

temem açıyımda rahatlayım ama nereye açıyım gebelik kısmına mı :26: bana link ver bacımmm

tam da şu an bulunduğumuz kısma açıcaksın topiki cicimm

yağmurluka söölücez,kilitlicek.. anahtar da bi tek sen de olcakmış şampiyooonnnn

dediğim gibi kesin değil ben kendimi iyi hissedersem gelicezzz ay çok sevirim canım seninle karşılaşamamıştık ki demek böyle nasip olacak tamam canım sen detayları özelden bildir bana kimbilir cumartesi buluşa günü olur

tam da şu an bulunduğumuz kısma açıcaksın topiki cicimm

yağmurluka söölücez,kilitlicek.. anahtar da bi tek sen de olcakmış şampiyooonnnn
teknolojinin gözünü seviyim tamam tatlım açayım hemen

aslan pisicik içerde uyuyoo ben kova pisiciğim ve ebet kaçtım ama dedim ben kızlala sohbet edicem eyi git dedi yuppiii sağol canım geçmiyolar ama öle löp löp duruyolar orda sinir şeyler

ben annamadım be,ne o ööle löp löp duran :26:

he bende kovağyım bu arada
ama yükselenim,ay,güneş bilimumum baluk :96:

şifa cuma günü özelden mesaj yollarım yaptırıp yaptırmıyacağım o gün kesinleşir şimdilik adetimin bitmesini bekliyorum oda inatlaştı tam gaz devam ediyor

Evet balkanlardan gelen soğuk hava kütlesiii genelde burdan girer bizi bi dondurur sonra istanbula doğru yol alır:))

kütleni sefem

sora da izmire gelir amma yımışamış olaraktan :86:

ben annamadım be,ne o ööle löp löp duran :26:

he bende kovağyım bu arada
ama yükselenim,ay,güneş bilimumum baluk :96:

Hım ben papatyaya yazdığın geçmiş olsunu üstüme alınmışım azcık:26:Göğsümde kitleler var benim iyi huylu sakin şeyler Allahtan ama arada azıyolar onu dedin sandıydım:))

Hım ben papatyaya yazdığın geçmiş olsunu üstüme alınmışım azcık:26:Göğsümde kitleler var benim iyi huylu sakin şeyler Allahtan ama arada azıyolar onu dedin sandıydım:))

sana da geçmiş olsun bebeem
benim de göğüslerimde fibrokistler var..
kontrol altında..
zararsızlar..
allah korusun,hep öyle zararsız kalsınlar inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…