aslan pisicik kaçmış gene buraya olleeyyyy
geçmiş olsun şimdiden papatyacım,allah şifa versin inşallahhh..
temem açıyımda rahatlayımama nereye açıyım gebelik kısmına mı :26: bana link ver bacımmm
dediğim gibi kesin değil ben kendimi iyi hissedersem gelicezzzvalla yatırmazlar heralde akşama çıkarırlar zannediyorum çünkü tüp bebek merkezinde turgut aydın yapacak 2 başarısız tüp denemesinden sonra rahimde bebeğin tutunmasına engel bişeymi var diye bakılacak kamerayla.
ziyaretime gelirsen çok sevinirim zaten senin hastanaye yakın yürüyerek gelirsin hemde merkezi görürşün doktorla görüşürsünüz görüşme ücretsiz içine sinerse orda başlarsın tedavine bir taşla iki kuş vurmuş olursun
sen hangi şehirde oturuyorsun canım böyle soğukmuş
teknolojinin gözünü seviyimtam da şu an bulunduğumuz kısma açıcaksın topiki cicimm
yağmurluka söölücez,kilitlicek.. anahtar da bi tek sen de olcakmışşampiyooonnnn
Kırklareli canım ama merkezi dğil...abe tebe Trakyalıyız beyawww:))
aslan pisicik içerde uyuyoo ben kova pisiciğim ve ebet kaçtım ama dedim ben kızlala sohbet edicem eyi git dedi yuppiiisağol canım geçmiyolar ama öle löp löp duruyolar orda sinir şeyler
demek ora soğukmu oluyormuş gerçi karlı hava hep oralardan giriş yapardı yurda demi
Evet balkanlardan gelen soğuk hava kütlesiii genelde burdan girer bizi bi dondurur sonra istanbula doğru yol alır:))
ben annamadım be,ne o ööle löp löp duran :26:
he bende kovağyım bu arada
ama yükselenim,ay,güneş bilimumum baluk :96:
tamam tatlım haberleşiriz mutlakaşifa cuma günü özelden mesaj yollarım yaptırıp yaptırmıyacağım o gün kesinleşir şimdilik adetimin bitmesini bekliyorum oda inatlaştı tam gaz devam ediyor
Evet balkanlardan gelen soğuk hava kütlesiii genelde burdan girer bizi bi dondurur sonra istanbula doğru yol alır:))
ben annamadım be,ne o ööle löp löp duran :26:
he bende kovağyım bu arada
ama yükselenim,ay,güneş bilimumum baluk :96:
Hım ben papatyaya yazdığın geçmiş olsunu üstüme alınmışım azcık:26:Göğsümde kitleler var benim iyi huylu sakin şeyler Allahtan ama arada azıyolar onu dedin sandıydım:))
aaa kovacım memnun oldum ne saçma burç adı yahu dalga geçiyolar kovaynan:76:
onun adı Hürrem Sultan :92:meg senin ismin ne merak ediyorum
meg senin ismin ne merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?