Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

edacım çok geçmiş olsunnn inş. atakların daha uzun zamanda gelir hafif geçer ((

kızlar ii geceler bende uyuyorumm

geçmiş olsun canım hemen netten baktım zaten nedir diye
bu ilaç atak zamanlarını uzatıyomuş galiba
sendede işe yarıyomu bu anlamda

ilgin için tşk ederim canımm...

evet çok fazla faydası varr...

ben ilaçsız dönemlerimde çığlık atarak agladığımı biliyorumm...
ama şuan çok daha rahat geciriyorum..
tamam agrılarım yine çok fazla ama isyan edecek kadar değil..
ama 1 hafta boyunca hiç birşekilde iş güç yapamıyorsun hatta banyo bile yaparken çok zorlanıyorumm..
hareket etmek çok zor oluyorr..
agrıdan önce dayanılmaz acı oluyor vucüdunda...
bunu aileme söylediğimde nasıl bir acı diyorlar ama tarif edemiyorsun sadece yaşayan anlayabiliyor anlatamıyorsunn...
abimde de bu sorun var malesef genetik oldugu için ama abim seneden seneye atak görüyor ve sadece 1 günde geçiriyor..
ben o kadar ucuz kurtulamıyorum maleseff...
ayın 3 ünden beri 3. atagım bu

eda canım yumurtlama günlerini denk getiremiyorum diye üzülme benim bu akrabaların bu arada 6 kardeşler akraba evliliği yapanların çocuklarındada var yabancıyla evlenenlerin çocuklarında yok .
hepsini en az 3 çocuğu var takma kafana seninde bebelerin olacak inşallah

Ben geldimm geçmişi okudum biraz ama döktürmüşsünüz gene.edammm geçmiş olsun canım zor bir hastalık değil mi üni.de bir arkadaşımda vardı

hoşgeldinnn...
sağol canım benimmm...
malesef çok zor gerçektenn...
bütün hayatımı çok kötü şekilde etkiliyorr...
allah bütün hastalara şifa versinn...

eda evet teşhisi zormuş akrabamın oğlu askerdeyken karın ağrısıyla hataneye gitmiş apandist zannedip amelyat etmişler meğerse akdeniz anemisiymiş

canım zaten bu teşhisi koyana kadar kaç tane apandist ameliyatı olan var inanamazsınn...

benim zamanımda teşhisi çok zordu şimdi hemen koyuluyor..
bana diyorlardı kardeşini kıskanıyordur okul arkadaslarını kıskanıyordur dikkat çekmek için yapıyordur diyorlardı dr larr..
sonra idrarıma kan karışınca ciddiyete aldılarr...
zaten sadece kanda belli oluyor herşey..
atak sırasında bir değer çok fazla yükseliyor...ordan anlıyorlarr...
atak bitince kendi değerine dönüyor o zaman gidersen sorun yok deyip gönderiyorlarr...

şifa canım hallet sen bu işi sende rahat et bizde rahat rahat seninle sohbetin tadını çıkaralım
inşallah canım inşallah sabah ola hayrola
eh işte tatlım bende de üşütünce ağrılarım oluyor vücudum çok hassas yaaa daha iyi olup bebiş yapma günlerini sabırla bekliyorum aminn tatlım aminnn

hoşgeldinnn...
sağol canım benimmm...
malesef çok zor gerçektenn...
bütün hayatımı çok kötü şekilde etkiliyorr...
allah bütün hastalara şifa versinn...

amin canım.mesela benimde kabus fibroadenomlarım var her iki göğüste,birinde 2 diğerinde 1 adet oldukçada büyükler.İğne ile biyopsi yapıldı içim rahat,ama he adet döneminde patlayacak gibi oluyorlar...yani neren ağrır oran bağarır demişler napalım başa gelen çekiliyor işte

allahtan benim eşim yabancı canımmm...
genetik oldugu için akraba evliliğinden hep kaçtımm..
ama hamileyken dr um yapacak birşey yok %50 bebeğe geçebilir engelleyemeyiz dedi o zaman çok üzülmüştümm

inşş uzun zamanlarda ve daha hafif geçirebilirim bundan sonraa...
yorulmaya stres sinire gelemiyorum hiçç..

dün üst komsumla alışverişe çıktık 1 yaşındaki çocugunu ben baktım 7 saat kadar dışardaydıkk..
çok yürüdük ve geldiğimde halim kalmamıştı..
eşim çok kızdı kendini biliyorsun hala yoruyorsun diyee...
atagın tutacak o zaman arkadasın sana bakıp acını çekecek mi dedi...
sabah uyandıgımda sancılarım vardıı...
şimdi bir süre eşim uzun yürüyüp yorulmama izin vermezz...

çabuk toplanırım inşşş...

eh işte tatlım bende de üşütünce ağrılarım oluyor vücudum çok hassas yaaa daha iyi olup bebiş yapma günlerini sabırla bekliyorum aminn tatlım aminnn

ayy canım yaa dikkat et vucüdun hassaslığını çok iyi bilirimm...
inşşş inşş bu ay bol çalışma nasip olsun da gelsin bebişinn

papatyam taşınma işi noldu :26: ne zaman taşınacaksın

canım belli değil evin yarısı toplu heryer her yerde heralde ramazanı burda geçiririm gibi geliyor şimdilik gidiş geliş yapıyor eşim hem kendi yoruluyor yollarda hemde maaşının yarısı yol parasına gidiyor daha nerde oturacağımıza karar veremedik

miyaba yeniden hürremlerim batlarım :92::92::92:

öyle canımmm neren agrırsa canın orada iştee...
her hastalık ayrı bir dert..allah beterinden korusunn...
sana da çok geçmiş olsun canımm...
allah şifa versinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…