selam gececilerEdacığım çok geçmiş olsun tatlım ben dua ediyorum senin için ve diğer arkadaşlarım için inşşş tez zamanda hamiş kalıcan bidaha atak matak yaşamıcan Allah ım kabul etsin inşşş
sağol canım benimmm...
dileklerin çok güzel gerçektenn..
allahım hepimize en kısa zaman da nasip etsin inş..
hasta olanlarada allah şifa versin bir an önceee...
sen nasılsın ?? pc de sorun varmıs görüşemedik hiçç...
geçmiş olsun canım hemen netten baktım zaten nedir diye
bu ilaç atak zamanlarını uzatıyomuş galiba
sendede işe yarıyomu bu anlamda
Ben geldimm geçmişi okudum biraz ama döktürmüşsünüz gene.edammm geçmiş olsun canım zor bir hastalık değil mi üni.de bir arkadaşımda vardı
eda evet teşhisi zormuş akrabamın oğlu askerdeyken karın ağrısıyla hataneye gitmiş apandist zannedip amelyat etmişler meğerse akdeniz anemisiymiş
inşallah canım inşallah sabah ola hayrolaşifa canım hallet sen bu işi sende rahat et bizde rahat rahat seninle sohbetin tadını çıkaralım
eh işte tatlım bende de üşütünce ağrılarım oluyor vücudum çok hassas yaaasağol canım benimmm...
dileklerin çok güzel gerçektenn..
allahım hepimize en kısa zaman da nasip etsin inş..
hasta olanlarada allah şifa versin bir an önceee...
sen nasılsın ?? pc de sorun varmıs görüşemedik hiçç...
edacım çok geçmiş olsunnn inş. atakların daha uzun zamanda gelir hafif geçer((
kızlar ii geceler bende uyuyorumm
hoşgeldinnn...
sağol canım benimmm...
malesef çok zor gerçektenn...
bütün hayatımı çok kötü şekilde etkiliyorr...
allah bütün hastalara şifa versinn...
eda canım yumurtlama günlerini denk getiremiyorum diye üzülme benim bu akrabaların bu arada 6 kardeşler akraba evliliği yapanların çocuklarındada var yabancıyla evlenenlerin çocuklarında yok .
hepsini en az 3 çocuğu var takma kafana seninde bebelerin olacak inşallah
yok canım yaaaa nerde o günlerşifa acıbademle görüştünmü nezaman başlayacaktın unuttum
eh işte tatlım bende de üşütünce ağrılarım oluyor vücudum çok hassas yaaadaha iyi olup bebiş yapma günlerini sabırla bekliyorum aminn tatlım aminnn
papatyam taşınma işi noldu :26: ne zaman taşınacaksın
amin canım.mesela benimde kabus fibroadenomlarım var her iki göğüste,birinde 2 diğerinde 1 adet oldukçada büyükler.İğne ile biyopsi yapıldı içim rahat,ama he adet döneminde patlayacak gibi oluyorlar...yani neren ağrır oran bağarır demişler napalım başa gelen çekiliyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?