uff sorma yaaa ben ne kadar dikkat etseem de bir boş anımda kapıyorum soğuğuayy canım yaa dikkat et vucüdun hassaslığını çok iyi bilirimm...
inşşş inşş bu ay bol çalışma nasip olsun da gelsin bebişinn
anladım canım çok zor becanım belli değil evin yarısı toplu heryer her yerde heralde ramazanı burda geçiririm gibi geliyor şimdilik gidiş geliş yapıyor eşim hem kendi yoruluyor yollarda hemde maaşının yarısı yol parasına gidiyor daha nerde oturacağımıza karar veremedik
canım benim tekrar geçmiş olsun inşallah deliksiz uyku çekersinkızlar ben yavaş yavaş kaçayım benim agrım çoğalıyor uzanmam lazımm...
yarın uğrayamayabilirim çünkü tam başlamış olur...
kendinize cici bakınn..
uğramaya çalışırımm..çok öptüm hepinizi
kızlar ben yavaş yavaş kaçayım benim agrım çoğalıyor uzanmam lazımm...
yarın uğrayamayabilirim çünkü tam başlamış olur...
kendinize cici bakınn..
uğramaya çalışırımm..çok öptüm hepinizi
ciddimisinben bu cumartesi histeroskopi yaptıracağım kısmet olurda allahdan bi mani çıkmaz ise
canım hoş geldin ben tablo topiği açıyımmı kızzşifacım vede nillacım size de miyaba
kızlar dilekleriniz için çok tşk ederim dualarınızla hemen atlatıcam inşş...
öpüyorum hepiniziii...
şifa bende çok üşürüm hala yelek giyiyorum çorabı çıkarmak ne mümkün annemler dalga geçiyor dipi götürecek seni diye bende yaz günü çorapla gezenlere gülerdim doğumdan sonra aynı duruma düştüm şimdi terliksiz yere basamıyorum
selamiiiii
temem açıyımda rahatlayımaç nen
ciddimisincanım hangi hastane hangi dr a gidicen şimdiden geçmiş olsun Rabbim şifa versin peki histeroskopiye ne amaçla yaptırılacak ki :26: ayy canım benimde dünden beri keyfim yok üşütmüşüm ama ara ara kasık ağrılarım var 1 hafta kadardır ( kist mi var acaba diyorum ) cumartesi kendimi dinç ve zinde hissedersem geleceğim İbrahim beye sonra senide ziyaret edeyim yatış olacakmı hastanede :26:
beni görseniz gülersiniz şimdi siz polar sweatshirtle oturuyorum ben ayyy
canım benim aynıymışız bende hem çorap hem terlik çıkmaz ki ayağımdanşifa bende çok üşürüm hala yelek giyiyorum çorabı çıkarmak ne mümkün annemler dalga geçiyor dipi götürecek seni diye bende yaz günü çorapla gezenlere gülerdim doğumdan sonra aynı duruma düştüm şimdi terliksiz yere basamıyorum
bende poları yeni attım üstümden hırka var hırka bendedebeni görseniz gülersiniz şimdi siz polar sweatshirtle oturuyorum ben ayyy
beni görseniz gülersiniz şimdi siz polar sweatshirtle oturuyorum ben ayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?