Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben yavaş yavaş kaçayım benim agrım çoğalıyor uzanmam lazımm...
yarın uğrayamayabilirim çünkü tam başlamış olur...
kendinize cici bakınn..
uğramaya çalışırımm..çok öptüm hepinizi

ayy canım yaa dikkat et vucüdun hassaslığını çok iyi bilirimm...
inşşş inşş bu ay bol çalışma nasip olsun da gelsin bebişinn
uff sorma yaaa ben ne kadar dikkat etseem de bir boş anımda kapıyorum soğuğu evet yaaa ben yaz gününde bile üşüttüğümü bilirim ( en çok cereyenda kalmak beni mahfeder) kışı hiç söylemeyim yine ağrım olacak diye biz nerdeyse kış boyu bebiş yapmayız ALLAH ım sen şifa ver tüm herkese
anladım canım çok zor be bizde Kayseri ye tayin isteyeceğiz bakalım olursa eğer büyük ihtimal ramazan sonrası bende taşınabilirim ALLAH yardımcımız olsun keselerimize bereket versin inşşşş :92:

canım benim tekrar geçmiş olsun inşallah deliksiz uyku çekersin ağrılarında artmaz azalır, yokolur inşşş çabucak sende canım cici bak kendine

tamam canım edam,çabucak atlatırsın inşallahh..
gelemeden gitsin inşallahh rahatsızlık..

öpüom çok

şifacım vede nillacım size de miyaba

Son düzenleme:
ben bu cumartesi histeroskopi yaptıracağım kısmet olurda allahdan bi mani çıkmaz ise
ciddimisin canım hangi hastane hangi dr a gidicen şimdiden geçmiş olsun Rabbim şifa versin peki histeroskopiye ne amaçla yaptırılacak ki :26: ayy canım benimde dünden beri keyfim yok üşütmüşüm ama ara ara kasık ağrılarım var 1 hafta kadardır ( kist mi var acaba diyorum ) cumartesi kendimi dinç ve zinde hissedersem geleceğim İbrahim beye sonra senide ziyaret edeyim yatış olacakmı hastanede :26:

kızlar dilekleriniz için çok tşk ederim dualarınızla hemen atlatıcam inşş...
öpüyorum hepiniziii...

şifa bende çok üşürüm hala yelek giyiyorum çorabı çıkarmak ne mümkün annemler dalga geçiyor dipi götürecek seni diye bende yaz günü çorapla gezenlere gülerdim doğumdan sonra aynı duruma düştüm şimdi terliksiz yere basamıyorum

kızlar dilekleriniz için çok tşk ederim dualarınızla hemen atlatıcam inşş...
öpüyorum hepiniziii...

vücudu bitkisel yöntemlerle rahatlatmanın bi yolu vardır belki..
araştırcam ben..
uyuyamazsan gel canım

Son düzenleme:

beni görseniz gülersiniz şimdi siz polar sweatshirtle oturuyorum ben ayyy

valla yatırmazlar heralde akşama çıkarırlar zannediyorum çünkü tüp bebek merkezinde turgut aydın yapacak 2 başarısız tüp denemesinden sonra rahimde bebeğin tutunmasına engel bişeymi var diye bakılacak kamerayla.
ziyaretime gelirsen çok sevinirim zaten senin hastanaye yakın yürüyerek gelirsin hemde merkezi görürşün doktorla görüşürsünüz görüşme ücretsiz içine sinerse orda başlarsın tedavine bir taşla iki kuş vurmuş olursun

alla alla ne güsel ay..
bende kıpkızıl yanıyum burda aha şu simili gibi amma kafamın depesinde kalpler yokkk

canım benim aynıymışız bende hem çorap hem terlik çıkmaz ki ayağımdan Rabbim şifa versin hepimize
bende poları yeni attım üstümden hırka var hırka bendede Rabbim şifalar sağlık versin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…