inşallah iyiye gitmiştir herşey canım ben bide herşeyin zamanının olduğuna inanıyorum bazen belkide zamanı değil şimdi ama insan sabırsızlanıyor işte heme olsun istiyor...siz yine spermograam yaptırmışsınız içiniz en azından rahat... bizimkide bi sonuçlansaydı iyi çıksa en azından akışına bırakırım artık zamana bırakırım ne zaman olursa yeterki bi problem olmadığını bilim
Reyhan hayırlı sonuçlara dönsün inşallah içini rahat tut inşallah birşey yoktur bizim spermiogram borsa gibiydi bir aralar bir yükseliyor bir düşüyordu sonuç şükürler olsun yinede iyiydii şimdi ne alemde beklirsiz:)
git canim git :)hadi afiyet olsun
bubacıkk nasılsın kuzum benimmmmmmmmm
eşime de söyledim... pazartesi tekar kan verdikten sonra sonucu göstericem aynı olursaCanım ben senin doktorunu hiç beğenmedimNe yapacağımı bilmiyorum diyorsun ama başka bi doktora gitmelisin bence.Yine söylüyorum ben dış gebelik olduğuna inanmıyorum.
bnde onu anlamıyorm alttan falanda bakmadı....seni çok ii anlıorm cnm ama şu var ki o dr ezbere konşmş daha henuz hiçbşey belli degl burda da okmşsndr ferda da aynı şeyi yaşadı bazı drlar insanı boş yere telaşlandırablıor inş da katlanacak degerlern keseyi de görcksn cnm bnm buna inanalım boyle olsun dua edicm senn için oflucmm inş herşey ii olacak
canım yaa çok sağol sen bana çok yardımcı oldun....Neyse sen bilirsin.Üzme kendini,ben herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum.En azından kese yok dememiş.Bence kanla olacak iş değil.Bi kere kesenin rahim dışında olduğundan emin olması lazım.Hala kan demiş anlamadım.Bence sen doktorunu değiştir.
Selam kızlar amma yazışmışsınız gece ya oku oku bitmedi...
Nezaman yatıyorsunuz ne zaman kalkıyorsunuz,ev işleri vs nezaman hallediyorsunuz valla şaşırıyorum:86:
Oflum daha iyisindir umarım şuanda
Puffy'm
Reyhan hayırlı sonuçlara dönsün inşallah içini rahat tut inşallah birşey yoktur bizim spermiogram borsa gibiydi bir aralar bir yükseliyor bir düşüyordu sonuç şükürler olsun yinede iyiydii şimdi ne alemde beklirsiz:)
bubacıkk nasılsın kuzum benimmmmmmmmm
iyiyim gülbebekim kusum sen nasilsn?
misafirim gelecekmis onu bekliom bi bakinayim dedim..
günaydinlar herkese
kalkdim bir dolandim forumda oku oku bitiremedim
kahvaltimi da yaptim.
birazdan yeni evime gecicem
burda da bir yagmur yagiyor
masallahh bardaktan bosanircasina
nasilsiniz bu arada umarim iyisinizdir.
oflu cnm benim bencede baska doktora da bir görün
degerlerine göre bence dis gebelik degil bende inanamiyorum bir türlü ya
hayirlisi olsun hakkinda insallah bosuna üzülmüs olursun
canım bilmiyorum doktor pazartesi de kan testi istedi...
900 1000 olması gerekiyomuş betanın...
% 90 dış dedi
hay ben o doktorun ya
insallah artar cnm dualarim seninle
sabah sabah uyandim zaten aklima ilk sen geldin
insallah dis gebelik olmuycak rabbiminde izniyle
allahim büyüktür
kızlar eşim şimdi spermogram testini vermiş ordaki görevli demişki morfolojiyede bakılsınmı demiş.. eşimde sadece spermogram istediği için benim doktorum yok demiş sizce bakılması gerekirmi morfolojiyede önemlimi bilgisi olan arkadaşların dikkatine
canım önemli olmaz mı hatta yorum yapabilmek için en önemli şeylerden biri morfoloji(sağlam yapıdaki sper yüzdesi %4 üzeri normal kabul ediliyor vs) keşke baktırsaymış..bakmayacaklarmıymış şimdi..
oflu canim hep olumlu dusunmeye calis insallah guzel haberlerini vereceksin p.tesi bizlere..dualarimiz seninle..
İNşallah canım
değerlerim çok mu kötü anlamadım ki
ay ciddimisin hemen söyleyim dışardayken gitsin tekrar onada baktırsın çok teşkler canım
doktorun sesi kulağımda çınlıyo ne zaman olmlu düşünmeye çalışsam hep aynı ses...
tek istediğim sizden dua....
bi an önce pazartesi gelsinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?