Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Son düzenleme:
günaydın kıslar ne çok kaynatmışsınız gene size yetişebilene aşk olsun :)

gece rüyamda gebelik testi yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor nasıl etkilendim anlatamam sonucuma 2 gün kaldı hayırlısı bakalım

Canım ben senin doktorunu hiç beğenmedim Ne yapacağımı bilmiyorum diyorsun ama başka bi doktora gitmelisin bence.Yine söylüyorum ben dış gebelik olduğuna inanmıyorum.
eşime de söyledim... pazartesi tekar kan verdikten sonra sonucu göstericem aynı olursa
başka doktora gidicez...
eşim gelicek benle bakalım...
iNŞALLAH HER SEY YOLUNDA OLUR
bnde onu anlamıyorm alttan falanda bakmadı....
neyin ne olduğunu bende bilmiyorum artık...
normalde o kadar iyi bi doktor ama niye böyle yaptı anlamadım...
Duan için sağol canım ALLAH RAZI OLSUN...

canım yaa çok sağol sen bana çok yardımcı oldun....
benim ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor
kanama lekelenme
o tarz bişeyler yok...
pzartesi değiştircm İnşallah dua edin bana :18::18:

Selam kızlar amma yazışmışsınız gece ya oku oku bitmedi...

Nezaman yatıyorsunuz ne zaman kalkıyorsunuz,ev işleri vs nezaman hallediyorsunuz valla şaşırıyorum:86:

Oflum daha iyisindir umarım şuanda

Puffy'm

kızlar eşim şimdi spermogram testini vermiş ordaki görevli demişki morfolojiyede bakılsınmı demiş.. eşimde sadece spermogram istediği için benim doktorum yok demiş sizce bakılması gerekirmi morfolojiyede önemlimi bilgisi olan arkadaşların dikkatine

selam canım...
idare eder çok da iyi sayılmam...
aynıyım...

günaydinlar herkese
kalkdim bir dolandim forumda oku oku bitiremedim
kahvaltimi da yaptim.
birazdan yeni evime gecicem
burda da bir yagmur yagiyor
masallahh bardaktan bosanircasina
nasilsiniz bu arada umarim iyisinizdir.
oflu cnm benim bencede baska doktora da bir görün
degerlerine göre bence dis gebelik degil bende inanamiyorum bir türlü ya
hayirlisi olsun hakkinda insallah bosuna üzülmüs olursun

Son düzenleme:

canım bilmiyorum doktor pazartesi de kan testi istedi...
900 1000 olması gerekiyomuş betanın...
% 90 dış dedi

canım bilmiyorum doktor pazartesi de kan testi istedi...
900 1000 olması gerekiyomuş betanın...
% 90 dış dedi

hay ben o doktorun ya
insallah artar cnm dualarim seninle
sabah sabah uyandim zaten aklima ilk sen geldin
insallah dis gebelik olmuycak rabbiminde izniyle
allahim büyüktür

oflu canim hep olumlu dusunmeye calis insallah guzel haberlerini vereceksin p.tesi bizlere..dualarimiz seninle..

canım önemli olmaz mı hatta yorum yapabilmek için en önemli şeylerden biri morfoloji(sağlam yapıdaki sper yüzdesi %4 üzeri normal kabul ediliyor vs) keşke baktırsaymış..bakmayacaklarmıymış şimdi..

Son düzenleme:
kızlar eşim şimdi spermogram testini vermiş ordaki görevli demişki morfolojiyede bakılsınmı demiş.. eşimde sadece spermogram istediği için benim doktorum yok demiş sizce bakılması gerekirmi morfolojiyede önemlimi bilgisi olan arkadaşların dikkatine

canım önemli olmaz mı hatta yorum yapabilmek için en önemli şeylerden biri morfoloji(sağlam yapıdaki sper yüzdesi %4 üzeri normal kabul ediliyor vs) keşke baktırsaymış..bakmayacaklarmıymış şimdi..

ay ciddimisin hemen söyleyim dışardayken gitsin tekrar onada baktırsın çok teşkler canım

oflu canim hep olumlu dusunmeye calis insallah guzel haberlerini vereceksin p.tesi bizlere..dualarimiz seninle..

doktorun sesi kulağımda çınlıyo ne zaman olmlu düşünmeye çalışsam hep aynı ses...
tek istediğim sizden dua....

bi an önce pazartesi gelsinnnnnnn

doktorun sesi kulağımda çınlıyo ne zaman olmlu düşünmeye çalışsam hep aynı ses...
tek istediğim sizden dua....

bi an önce pazartesi gelsinnnnnnn

oflu canım benimde dualarım seninle rahat tut içini sonuç senin gibi olup bebeği kucağında olan çok kişi var bazen doktoruda değştirmek gerekiyor bu durumlarda çünki her doktor aynı şeyi söylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…