doğru mu anladım acep diyerekten
ben gidiyorum ama can emniyetim yok gibi yatağa gidersem
bata da az kaldı,halvet olmasa iyi dimi???
Annem der ki adetten hemen sonra ve adete yakın günleri de değerlendirin boş geçmeyin der.Öyle hamile kalan çok olmuş.Annem de ilk bebeğine öle hamile kalmış
çift çizgileri gördüm bitti ya elisim..
hatta gece bi ovucan yaptım foto koydum..
gerçi koyuya yakındı ama..
yok ben yumurtluyo olamam..
o geçen aydı öyle geç yumurtlama canııımmmmm :44:
heh tammm embo oldum iimiiiii
Zati ovucan çıktı mertlik bozuldu.Eskiden her dakka umut vardı, şimdi saatleri bile biliyos.doğamıza aykırı ben özüme dönecem, yarın kendime uygun 2 oda 1 salon mağara bulacam,sahibiyle konuşurum doğalgaz gelince eve çekeriz,gece yatarken kapatırım akşamları yakarım.Eker biçer yerim.Kocam da ava çıkar
Ben de duymuştum onu.Bi de içine limon sıkıyon,limon parçacıkları dibe çökerse gebesin demekmiş.b tane daha var sölemiyim değişik geldi bana.Köpürüyor mu?
İnşallah olur megim valla beni en çok belirsizlik yoruyor hiç bir şey yapamıyorum elim kolum bağlı öyle bekliyorum.Biri dese ki 3 sene sonra olacak oturur beklerim Bir şeyler yaparım,şimdi insan hayata başlayamıyor her ay gebelik planı yapıyoruz başka plan yapamıyoruz o da olmuyo diğeri de olmuyor.Tek istediğim öyle bir zamanda gelsin ki bütün sıkıntılarımızı unutalım
ben buna aminnn derim...
bende sporu bıraktım,kendi faaliyetlerimi bıraktım müzikle alakalı.. buna odaklandım..
beklemek zor.. belirsizlik en zor..
ben kahvaltı hazırlamaya gidiyorum elisim..benimki kalkıcak birazdan..
öpüom seni çok,görüşürüz
günaydınnn batlarım canlarımm
sana inanamiyorum meg hic uyumadin mi naptin anam yarasa gibisin masallah
burda saat daha 12;15 gozum kapanio valla..
yatcam birazdan
merhaba ztarcim, ben de bi degisiklik var mi diye bi goz atiyodum, sana da bi selam vereyim dedim, iyi geceler canim :)
tr dekilere kocaman bir gunaydin!! iyi haftasonlari efem..
günaydınnn batlarım canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?