hülyacım günaydın tatlım..Gülbebeğim-aysunum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
size gunaydin canim ben yatiyorum simdi.. gozumu zor aciyorum yaaa...
kolay gelsiiinnn
günaydın gülbebekim..günaydın kızlarr o kadar yoğunum ki bu ara pek giremiyorum.Meg bu saate kadar ayakta kalmaa uykuna önem vermen gerekiyor hatta sana bir maddeyi hatırlatayım.
gebe kalmak isteyenler uyku düzenine dikkat etmelidir....O yüzdenn düzene sok şu uykunuuuuu
GÜNAYDIN KIZLAR
Allahım çok heyecanlıyım...kızlar eşim şimdi spermogram testi yaptırmaya gitti umarım herşey yolunda çıkar çokk korkuyorum :18::18::18:
GÜNAYDIN KIZLAR
Allahım çok heyecanlıyım...kızlar eşim şimdi spermogram testi yaptırmaya gitti umarım herşey yolunda çıkar çokk korkuyorum :18::18::18:
gidip kahvaltı hazırlayayım...
sonrada bugün temizlik var
akşama da şu dedemin insanlarına gitmek istiyorum..
bakalım buralardayım gene görüşürüz canlarım...
ha birde bugün hayıta başlıyorum..umut olur ışık olur bize inşallah...
günaydınn kızlarrr..valahi meg bende uyuturum gelirim kocişi diyordum ama ondan önce uyumuşum
sabah erken kalkınca dayanamıyorum gece uykusuzluğa yaf
hülyacım günaydın tatlım..
günaydın gülbebekim..gelmiyorsun artık hiç özledim ben seni
günaydın canımm..ne zaman belli oulrsa yaz sonucunu bize oldu mu...
inşallah güzel sonuçlar alırsınız
günaydın
inşallah bir sorun yoktur canım da tez zamanda hamiş kalırsın ne zamandır deniyorsunuz[/
teşekkür ederim canım amin hepimiz inşallah tez zamanda 7 ay oldu biz korunmayı bırakalı 1.5 yıllık evliyiz... sen ?
gidip kahvaltı hazırlayayım...
sonrada bugün temizlik var
akşama da şu dedemin insanlarına gitmek istiyorum..
bakalım buralardayım gene görüşürüz canlarım...
ha birde bugün hayıta başlıyorum..umut olur ışık olur bize inşallah...
günaydın
inşallah bir sorun yoktur canım da tez zamanda hamiş kalırsın ne zamandır deniyorsunuz
ayne canım ayneeee öyle...afiyet olsun
kolay gelsin
iyi seyilerler canım
canım sen hep diyorsun ya yımırtlama döneminde hep tartışıyoruz diye iki aydır aynı şeyler bizde de olmaya başladı
ama genede halvetten vazgeçmiyoruz tabi tartışa tartışa halvet yapıyoruz
allaha yalvardım resmen biran önce şu durumdan kurtar bizi diye
ben eskiden eşimi özlerdim gerçekten halvet için ahlvet yapardık ama bebek istediğimizden beri malasef
ayda 10 kere birlikte oluyorsak bunun sadece 2si belki istekli oluyo benim içineşimde bu duruma çok bozuluyor tabi sen görev gibi davranıyorsun falan diye
ama ne yapım elimde değil:44::44:
tamama canım yazarım bugün belli olur inlşallah..
ayne canım ayneeee öyle...
1.4 senelik evliyim..8 ay böyle bir problem olmadı son 6 aydır özelliklede şu son 2 ydır..görev gibi olmaya başldı...
ovulasyon dönemi zehir oldu geçen 2 ay bana..ikimizde stres..o daha stres olunca tuhaf istenmeyen şeyler oldu..çok üzücü yaa..
şı çakşırdan çok umutluyum stresi falan ortadan kaldıracak inşallah
inşallah geçer şu günler de bebeğimiz gelince herşeyi unuturuz hülyacım...
3-4 günlük perhizle gidiyor değil mi reyhancım...
..
günaydın
inşallah bir sorun yoktur canım da tez zamanda hamiş kalırsın ne zamandır deniyorsunuz[/
teşekkür ederim canım amin hepimiz inşallah tez zamanda 7 ay oldu biz korunmayı bırakalı 1.5 yıllık evliyiz... sen ?
aynı durumdayız..bende 1sene 4 aylık evliyim ve 6.ayım bitti 7 ye girdim..
spermiyogramı 5 ay önce yaptırdık bizde..
çok problem çıkmadı..yinede kür vs uyguluyoruz 4 aydırda
..olmadı
bilmiyorum daha mı iyiye gitti kötüye mi gitti neden olmadı...
Allah büyük olacak inşallah
testi tekrarlatacağız ankaraya gittiğimizde..buralarda yok yaptıracak yer..
günaydin herkese..
kizlar umudunuzu hic kaybetmeyin ve kafayada fazla takmamaya calisin akisina birakin..hee simdi sana demesi kolay diceksiniz ama inaninki öyle..benim kuzenim 3 yillik ewlilignin ardindan korunmayi birakti ve 6 ay olmadi cocugu..doktora gittiginde tembellik vs biseler dedi doktor ve her ay inanilmaz derecede kafasina takarak doktorun dedigi zamanlarda halvetlere dikkat etmeye basladi ama sonuc hep hüsrandi.ilaclar vs kullandi..kafasinada cok takiyordu..dha sonra benim dügün zamanimda hazirliklar kosturamaca vs derken bayagi bi mesgulduk ikimizde neyse kuzenimin adet tarihi gecti ve artik doktoruna da gitmiyordu ..hatta tühh artik adet duznsizligimde mi olacak filan demeye basladi..lakin bi test yap bakalim dememiz sonucunda ( ki onun aklinin ucundan gecmedi) test yapti ve 8 haftalik hamileydi..inanamadi kimse doktoru bile bu kadar cabuk beklemiyordu..kafasindan bu dusunceyi attigi an hamile kalmisti...
günaydın gebişimm
haklısın çok takmamak gerek..geçen aylara göre daha rahatım canım..
ama tam anlamıyla düşünmemek mümkün değil benim içinilk iki ayımı düşünürsem çok çok rahatım ama...
sanırım dediliğe vurma yolunu seçtiğim için
süper canim delilige vurmakta bi rahatlama seklidir bence insana lazim arada bi:)
tabikide dusunmeden olmuyodur ama baska mesgaleler bulmak lazim tamamen bebege odaklanmamak lazim diye düsünuyorum..
insallah alicaz güpgüzel haberlerinizi..sonrada ayy kusmalar basladi ben foruma giremiyorum yorumlari gelecek insalllah
daha yeniymişsiniz canım olur merak etme çok korunmamışsınız bu da iyi ben dün hesap yaptım canım 54 aylık evliymişim 27 ay korunmuşum 27 aydır da korunmuyormuşumteşekkür ederim canım amin hepimiz inşallah tez zamanda 7 ay oldu biz korunmayı bırakalı 1.5 yıllık evliyiz... sen ?
ayne canım ayneeee öyle...
1.4 senelik evliyim..8 ay böyle bir problem olmadı son 6 aydır özelliklede şu son 2 ydır..görev gibi olmaya başldı...
ovulasyon dönemi zehir oldu geçen 2 ay bana..ikimizde stres..o daha stres olunca tuhaf istenmeyen şeyler oldu..çok üzücü yaa..
şı çakşırdan çok umutluyum stresi falan ortadan kaldıracak inşallah
inşallah geçer şu günler de bebeğimiz gelince herşeyi unuturuz hülyacım...
inşallah şifa olur canım
bizde eşim de bende çok takmıyoruz aslında galiba alıştık artık
ama işte bana şu halvet olayı çok zor gelmeye başladı :18::18:
inşallah daha fazla bekletmez bizim veletler bizi
aynı durumdayız..bende 1sene 4 aylık evliyim ve 6.ayım bitti 7 ye girdim..
spermiyogramı 5 ay önce yaptırdık bizde..
çok problem çıkmadı..yinede kür vs uyguluyoruz 4 aydırda
..olmadı
bilmiyorum daha mı iyiye gitti kötüye mi gitti neden olmadı...
Allah büyük olacak inşallah
testi tekrarlatacağız ankaraya gittiğimizde..buralarda yok yaptıracak yer..
inşallah iyiye gitmiştir herşey canım ben bide herşeyin zamanının olduğuna inanıyorum bazen belkide zamanı değil şimdi ama insan sabırsızlanıyor işte heme olsun istiyor...siz yine spermograam yaptırmışsınız içiniz en azından rahat... bizimkide bi sonuçlansaydı iyi çıksa en azından akışına bırakırım artık zamana bırakırım ne zaman olursa yeterki bi problem olmadığını bilim
:9: inşallah canım inşallah...
ben yaklalış yarım saat önce kahvaltı hazırlamaya gidiyordum değil miadam isyan etmeden gideyim gelirim yine görüşürüz kızlarr
günaydın gülbebekim..gelmiyorsun artık hiç özledim ben seni
z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?