yok canım yaaa gelmedi bende çok merak ediyorum ama 2 gündür yok inş bir sorun yoktur girerdi yoksa ama :18::18::18:
hayıt çocugu he bende ovucan koyayım ozaman
evet girmesi lazımdı dediğin gibi kuzumm inşallah sorun yoktur merak ettirdi kendını hee :18::18:
nedemek cnm benımevet öyle yap cnm bende mesala bi kaç gun bekleyıp yapıcam tabı kırmızlar gelmesse öbür türlü moral bozuklugu oluyo erken yapınca
nedemek cnm benımevet öyle yap cnm bende mesala bi kaç gun bekleyıp yapıcam tabı kırmızlar gelmesse öbür türlü moral bozuklugu oluyo erken yapınca[/QUASEMB CANIM BENİM SENİN BATIN YARIN DİMİ VARMI BELİRTİLERİN ŞEKERİM ADET OLACAK GİBİMİSİN:18:
valla kuzum bende olcak gibi bi belirti yok nıyeyse 2 haftadır anıden kalkınca felen sağ ya da sol kasıga agrı giriyo ama hemencık geçiveriyo
bide iki üç akşamdır sırtıma belıme agrı gırıyo :18: bilemedim valla bişey yarın ama hissettirmedi heç bişey kuzucum ağrı sızı başlaması lazımdı ama başlamadı
yarın bi olsun zaten çarşambaya kadr olmassam test yolu gozukcek bana inşallah
İdeal bir isim bulmuşsun canım
heee valla çok merak ediyorum canım yaaa ben aslında kesin hamile gözüylee bakıyorum aslında ama hayırlısı tabiki bekleyip görcez
evet canim her ay negatif gormekten artik biktim her ay hamilelik belirtileri var ama tabiki piskolojik olarak canim senin batin nezaman ?
valla kuzum bende olcak gibi bi belirti yok nıyeyse 2 haftadır anıden kalkınca felen sağ ya da sol kasıga agrı giriyo ama hemencık geçiveriyo
bide iki üç akşamdır sırtıma belıme agrı gırıyo :18: bilemedim valla bişey yarın ama hissettirmedi heç bişey kuzucum ağrı sızı başlaması lazımdı ama başlamadı
yarın bi olsun zaten çarşambaya kadr olmassam test yolu gozukcek bana inşallah[/QUO İNŞ HADİ HAYIRLISI YARINI VE SONRAKİ GÜNLERİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM HAYATIM İNŞ OLMAZSIN VE BANA MÜJDEYİ VERİRSİN TEYZE OLUYORSUN DERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :18:
Ben cıkıyorum kızlar gelırım yine sanırım.
spoiler;Tuzlu kurabıye yapıcam
yarın bi olsun zaten çarşambaya kadr olmassam test yolu gozukcek bana inşallah[/QUO İNŞ HADİ HAYIRLISI YARINI VE SONRAKİ GÜNLERİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM HAYATIM İNŞ OLMAZSIN VE BANA MÜJDEYİ VERİRSİN TEYZE OLUYORSUN DERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :18:
amiiiiiiiiiiiin bidenem benımm amiiiiiiiiiiin vermemmi heç müjdeyii hele bi çıksın çiftçizgi yaygara yapcam burda hahaha
[QUOTE=ildailda;21977412]hemideee kocamannnnnnnnNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
amiiiiiiiiiiiin bidenem benımm amiiiiiiiiiiin vermemmi heç müjdeyii hele bi çıksın çiftçizgi yaygara yapcam burda hahaha
HELE ÇIKSIN KUTLAMA YAPICAZ BURADA VALLA GÖBEK ATICAM CANIM YEMİNLE YETERKİ HAYIRLISIYLA OLSUN
yarın bi olsun zaten çarşambaya kadr olmassam test yolu gozukcek bana inşallah
yok canim batim bugun ama belirti yok ama ara sira belime agrilar giriyor ama simdi hic olacak gibi degilim pazertesiye kadar beklerim olmassa yine test yaparim hayirli insanllah allahim isteyen herkese versin
HELE ÇIKSIN KUTLAMA YAPICAZ BURADA VALLA GÖBEK ATICAM CANIM YEMİNLE YETERKİ HAYIRLISIYLA OLSUN
inşallahh kuzum inşallah cnmm benımmmmmpeşpeşe kalırız hamiş inşallahh
yok canim batim bugun ama belirti yok ama ara sira belime agrilar giriyor ama simdi hic olacak gibi degilim pazertesiye kadar beklerim olmassa yine test yaparim hayirli insanllah allahim isteyen herkese versin
amiiiiiiiiiin cnm inşallah guzel hbrler alırız senden mutlaka hbr et bize emi yoksa çatlarız
inşallahh kuzum inşallah cnmm benımmmmmpeşpeşe kalırız hamiş inşallahh
İNŞ CANIM İNŞ BİRŞEY SORUCAM HAYATIM BAZILARI HAMİLE KALABİLMEK İÇİN 14. GÜN FALAN DİYOR BAZILARIDA ADETİN HEMEN BİTİMİNDE DAHA İYİ DİYOR ACABA HANGİ GÜNLER DAHA GARANTİ OLUR K:18::18:
hayıt hapına başladım bugn 3 olacak ama iştahım çok açıldı.Olur mu öyle?
hepimizinki güzel brownim
evet hayırlısı artık girerse öğreniriz cnmcım
benım bat yarııın :18: bende de aksıne bi belirti yok ya anlamadım gitti :18: kaç aydır denıyosunuz cnmcım
iştah mı açıyo bende bugün başladım. benim zaten açık ve fazla fazla kilom var...
bütün ilaçlar mı iştah açar kilo aldırır..yaaaa...iyi artık soran olursa ilaçtan kilo aldım derim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?