Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben cıkıyorum kızlar gelırım yine sanırım.
spoiler;Tuzlu kurabıye yapıcam

İdeal bir isim bulmuşsun canım

hepimizinki güzel brownim

heee valla çok merak ediyorum canım yaaa ben aslında kesin hamile gözüylee bakıyorum aslında ama hayırlısı tabiki bekleyip görcez

evet hayırlısı artık girerse öğreniriz cnmcım

evet canim her ay negatif gormekten artik biktim her ay hamilelik belirtileri var ama tabiki piskolojik olarak canim senin batin nezaman ?

benım bat yarııın :18: bende de aksıne bi belirti yok ya anlamadım gitti :18: kaç aydır denıyosunuz cnmcım

hayıt hapına başladım bugn 3 olacak ama iştahım çok açıldı.Olur mu öyle?

hayıt hapına başladım bugn 3 olacak ama iştahım çok açıldı.Olur mu öyle?

iştah mı açıyo bende bugün başladım. benim zaten açık ve fazla fazla kilom var...

bütün ilaçlar mı iştah açar kilo aldırır..yaaaa...iyi artık soran olursa ilaçtan kilo aldım derim bari

Son düzenleme:
hepimizinki güzel brownim

evet hayırlısı artık girerse öğreniriz cnmcım

benım bat yarııın :18: bende de aksıne bi belirti yok ya anlamadım gitti :18: kaç aydır denıyosunuz cnmcım

hayirlisi canim insanllah guzel haberler veririz burdan canim ben herhalde karistirdim ve senin yerine birine cvp yazdim heralde

iştah mı açıyo bende bugün başladım. benim zaten açık ve fazla fazla kilom var...

bütün ilaçlar mı iştah açar kilo aldırır..yaaaa...iyi artık soran olursa ilaçtan kilo aldım derim bari

Bilmiyorum ki bana da öyle gelmiş olabilir ama birkaç gündür iştahımda değişiklik var ben de ona bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…